*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (7)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Ce fac burticile?
Eu am fost la dr azi si am vazut samburelul la eco.A fost atat de emotionant sa-i vad inimioara batand, nu puteam sa-mi desprind ochii de pe ecran. Are 7 mm si corespunde la 6s4z, dar nu-mi fac probleme, o sa creasca el mare si voinic in cateva saptamani. Am si o poza dar o voi posta maine, sa o scaneze sotul meu.

De-acum putem sa spunem tuturor, bebe e bine prins, ca pana nu am ajuns la dr nu am anuntat pe nimeni, numai noi doi stim. Voi ati anuntat parintii, prietenii, cum au reactionat, i-ati luat pe ocolite sau direct, mie mi-e frica sa nu lesine maica-mea cand i-oi zice

Aaa, cu ocazia asta m-am si cantarit, ma gandeam ca am ajuns deja la 60 de kg, dar am numai 55, sper sa nu iau foarte multe kg in plus, dar, asa cum spunea cineva aici, bebe sa fie sanatos, ca noi dam kilele jos pana la urma.

Felicitari noilor burtici, sarcini usoare si la termen va doresc!

7+

Bebe in burtica

Dovada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MiriaCristina,
eu am un mare stres vis a vis de raceala...,cand aveam 3 sapt de sarcina,am racit f urat...,am zacut in pat cu dureri de cap si stare f naspa...,nu am luat decat 2 paracetamol si restul babesti...,mi-am revenit...,acum iar,saptamana trecuta ,cateva zile am avut stare de rau,o zi mi-a curs nasul si doua zile ma durea in gat...,am luat numai chestii babesti...,stiu ca nu-i deloc bine sa racesti in primul trim de sarcina...si mor de ciuda ca m-a prins de doua ori deja...ma rog la d-zeu sa fie bubuta bine

Mamica stralucitoare
8+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Buna...tocmai azi am aflat ca sunt insarcinata...sper adica..testul a iesit pozitiv...Deci ar trebui sa nasc prin decembrie..
Ma primiti in club?

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

cata_myky, bine ai venit.

lorellay, normal ca esti binevenita. Daca vrei pe listuta trebuie sa-mi dai datele, adica DN, UM si DPN.

nebunica, felicitari pentru inimiora mica.

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mav ma bucur ca esti mai bine si tu si Sebi.
almiona ce mai faci? totul in regula si liniste si calm la purtator, nu-i asa? de data asta e randul nostru!
hera cand mai esti programata la eco? poate avem bafta si ne intalnim pe acolo. sa pui poze sa vedem si noi am sa incerc si eu sa pun poze de ieri, dar acum acum nu pot.
alexa mai da si pe la odisee. ca eu pentru voi am intrat aici!

lorellay test pozitiv e test pozitiv, nu-i loc de intors. felicitari! si bine ai venit! sa ai 9 luni usoare ca un fulg si un bebe sanatos la termen!
cata_myky bine ai venit. pai sa ne arati si noua ca o sa vezi pe 4 Aprilie cred ca este mult mai spectacloasa decat clasica 2D care e utila mai curand pentru masuratori decat pentru vazut bebe in miscare

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna fetelor.Va doresc bun venit noilor burticute si sarcini cat mai usoare si la termen.
Eu sunt tare bolnava.De sambata seara ma doare gatul, tusesc, nasul imi curge incontinuu si stranut pana la loc comanda.In schimb febra nu am facut.Cred ca asta mai lipsea si o luam razna rau de tot, pt ca oricum sunt tare necajita si imi fac griji pt bebelus sa nu fi patit ceva.M-am tratat eu pana acum cu leacuri babesti.
Eco inca nu am facut, de abia vineri am programare, si parca nu mai simt nimic, nu mai am greturi, nu ma mai dor sanii ......nu vreau sa gandesc negativ si incerc sa-mi spun ca totul este ok, dar cand mai si aud si citesc si la voi "nu e bine deloc sa racesti in primul trimestru" deja ma incearca fel si fel de idei.

Brie 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

DUpa ce m-am dezmetici si am facut cateva calcule DNP ar fi 21 nov...Asta dupa UM 15 feb...
Inca nu am mers la medic si inca nu ma duc...deseara o sa merg la medicul de familie...sa vedem ce zice...
Nu prea as vrea sa nasc in Pitesti....of..eu sunt din Petrosani (Hunedoara) si sincer as vrea sa nasc acolo...asa ca inca ma gandesc incotro...

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Salutare la toate mamicile cu burtici.
FELICITARI pt mary_b, gabitza 1977, alexa 1983, oanasm si pt toate mamicile, (scuze daca am uitat pe cineva).
Va doresc din tot sufletul multa multa sanatae, sarcina usoara si BB sanatosi.
Nu stiu daca v-a mai amintiti de mine, dar sa stiti ca eu ma gandesc la voi, si m-am bucurat f mult cand am intrat pe DC si v-am vazut la gravidutze.

Mari
http://tt.lilypie.com/wfP3p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by brie

Buna fetelor.Va doresc bun venit noilor burticute si sarcini cat mai usoare si la termen.
Eu sunt tare bolnava.De sambata seara ma doare gatul, tusesc, nasul imi curge incontinuu si stranut pana la loc comanda.In schimb febra nu am facut.Cred ca asta mai lipsea si o luam razna rau de tot, pt ca oricum sunt tare necajita si imi fac griji pt bebelus sa nu fi patit ceva.M-am tratat eu pana acum cu leacuri babesti.
Eco inca nu am facut, de abia vineri am programare, si parca nu mai simt nimic, nu mai am greturi, nu ma mai dor sanii ......nu vreau sa gandesc negativ si incerc sa-mi spun ca totul este ok, dar cand mai si aud si citesc si la voi "nu e bine deloc sa racesti in primul trimestru" deja ma incearca fel si fel de idei.

Brie 8+

brie, nu e chiar asa de rau! eu pe la 6 saptamani am racit destul de tare. vreo 2 zile am avut febra, la un moment dat chiar a urcat la 38.3 de am intrat in panica. tuseam atat de rau si chiar si noaptea incat eram sigura ca o sa iasa pana la urma. si am tusit muuuuulta vreme de atunci. am luat cate un paracetamol pe zi, leacuri babesti din plin. si a iesit totul bine, acu-s in aproape 10s si e totul bine. cu rabdare si cu liniste ai sa treci si peste asta si o sa te simti mai bine. dupa 8 saptamani nici eu nu am mai avut greturi si nici probleme mari cu sanii ca inainte. si eu m-am ingrijorat, dar. din nou a fost in regula. sper ca te ajuta experienta mea.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, la ce medici sunteti?
Poate ar fi bine daca am trece in dreptul nostru si medicul la care suntem, macar informativ, ca sigur toti sunt buni si unele poate suntem chiar la acelasi.

Eu m-am programat pana la urma la dr. Tutunaru.
Oscilam intre Albu si Tutunaru, dar cum pe dr. Albu nu l-am gasit l-am sunat pe dr. Tutunaru ca sa-l mai intreb una alta si m-a chemat joi.

ASA CA, AM PROGRAMERE LA ECOGRAFIE JOI!!!
Vai, ce emotii am!
Dupa ce-l voi vedea prima data voi fi om!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput