Am un baietel care peste putin timp va implinii 7 ani.Sotul meu isi doreste al doilea copil de acum 2 ani .Bineinteles ca eu nu eram de acord , dar acum imi doresc foarte mult un bebe.Am luat anticonceptionale timp de 3 ani si din luna iulie 2007 am renuntat la ele. In luna martie trebuia sa am menstruatie pe 15 dar suntem in data de 22 si nu mi-a venit.Am facut testul de sarcina mi-a iesit pozitiv,si dupa 2 zile am repetat testul si mi-a iesit negativ.Ce sa cred acum? Pieptul ma doare,am ameteli dimineata,urinez mai des decat de obicei si am o pofta nebuna sa mananc.E prea devreme sa merg la un control.
SAlutare!
Sfatul meu:FUGUTA LA FARMACIE SI MAI IA-TI UN TEST!Simptomele sunt de gravida, dar pt siguranta repeta testul.Sper sa fie cu ...ochisori!
Doamne ajuta!
16+
Florentynab la fel ca fetele de mai sus te sfatuiesc si eu ori sa mai faci un test (incearca sa fie alta marca decat cele pe care le-ai folosit), ori sa mergi sa faci analize la sange ori sa faci o eco transvaginala. De pe la 6 saptamani se vede cum bate inimioara. Multa bafta!
Anna
23+ cu
Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze
analiza de sange BHCG..si vei sti sigur, in aceesi zi...
dar si mai multe teste de sarcina, de la firme diferite..nu pot gresi toate...
Madalina
31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )