am bebe sau nu???????

am bebe sau nu??????? | Autor: florentynab

Link direct la acest mesaj

Am un baietel care peste putin timp va implinii 7 ani.Sotul meu isi doreste al doilea copil de acum 2 ani .Bineinteles ca eu nu eram de acord , dar acum imi doresc foarte mult un bebe.Am luat anticonceptionale timp de 3 ani si din luna iulie 2007 am renuntat la ele. In luna martie trebuia sa am menstruatie pe 15 dar suntem in data de 22 si nu mi-a venit.Am facut testul de sarcina mi-a iesit pozitiv,si dupa 2 zile am repetat testul si mi-a iesit negativ.Ce sa cred acum? Pieptul ma doare,am ameteli dimineata,urinez mai des decat de obicei si am o pofta nebuna sa mananc.E prea devreme sa merg la un control.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

SAlutare!
Sfatul meu:FUGUTA LA FARMACIE SI MAI IA-TI UN TEST!Simptomele sunt de gravida, dar pt siguranta repeta testul.Sper sa fie cu ...ochisori!
Doamne ajuta!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Florentynab la fel ca fetele de mai sus te sfatuiesc si eu ori sa mai faci un test (incearca sa fie alta marca decat cele pe care le-ai folosit), ori sa mergi sa faci analize la sange ori sa faci o eco transvaginala. De pe la 6 saptamani se vede cum bate inimioara. Multa bafta!

Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

analiza de sange BHCG..si vei sti sigur, in aceesi zi...
dar si mai multe teste de sarcina, de la firme diferite..nu pot gresi toate...

Madalina31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput