*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Ereena spune:
ancasoare, matei nu are rosu deloc .eu am spus dar in cap trecut :ii dau ospamox, calpol dar nu mai am voie ca am dat deja 3 zile si eurespal pt tuse ,curatat nasucul bine bine.ieri l-am aspirat de 4 ori si noaptea iar azi nu a fost nevoie decat o data
multa sanatate si bebelului tau
alinaaaaaaaaaaaaaaaaa, te pup ...ah si merg la pediatru nu la med de fam care nu este de specialitate
acum incarc pozele pt slide, daca re4usesc asta seara va pun linkul cu ce poze am
va pup , merg sa ii fac baie pt ca este un JEGOSSSSSSSSSSSSS :-))) nu i-am facut baie 2 seri din cauza de usoara febra
va pup, pe mai tarziu .......daca pot
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
Anandrei spune:
Doamne, in sfarsit apuc sieu sa scriu!!!N-am avut net si ma tot tineam sa va zic ce-am facut la intalnirea cu Mitsu! Ne-am facut de cap! Asta am facut! Am mancat pizza si prajituri de la TipTop, am vorbit intruna (am avut limbarnita ) si ne-am simtit bine. Strumfii au dormit intruna, n-au avut ei treaba. Dar mi-a facut-o David al meu: cat am urcat eu carutul in portbagaj, el s-a pus pe un urlet (sa precizez ca fi-miu nu plange, ci are plamani zdraveni) in scoica de numa-numa. A papat un pic si s-a linistit. Alina! data viitoare te asteptam si pe tine si pe Stefy in parc!
Mitsu, pup fata si scuze ca nu am putut iesi si azi. Ramane sa vb sa stabilim o noua intalnire!
honey, cu intarziere, din cauza internetului intrerupt, FELICITARI! you go girl!
Gatta, musai fierbe apa indiferent de care e! David a avut probleme de la apa in sensul ca-l durea burtica cat timp n-am fiert-o! Plus ca dupa ce o fierbi, sa analizezi ibricul sa vezi cat de plin de piatra e!!! Hai sa-ti zic cum facem si noi: fierb apa in prealabil, o pun intr-o sticla, iar cand ii fac bibe doar o incalzesc un pic in ibric! Succes totusi cu alaptatul!
Stancutza, sofia e superdulcika si expresiva!
Alinaatudor, fetita ta seamna cu David al meu la falci! asa pufoase!
Miri, vazut poze, Bruno e superb si mi se pare ca e tu tot! Mor dupa carliontii lui!
ereena, parca tu ziceai de alaptat si formula (sper sa nu fi incurcat borcanele) ms frumos! Eu nu mai alaptez pt ca n-a mai fost laptic. Am citit mult pe-aici si toate sfaturile voastre legate de alaptat, intretinerea lactatiei, ceaiuri si toate cele. Dar la mine n-a durat, la inceput a venit greu laptele, apoi s-au inmuiat sanii si nu si-au mai revenit, desi fomila tot tragea de ei. Imi pare rau ca n-am putut sa-i dau mai mult pt ca stiu ce inseamna si care sunt beneficiile laptelui matern si ma simt groaznic cand bateti apa-n piua (in unele cazuri) cu alaptatul. Ms frumos, pt ca ceea ce ai spus m-a facut sa ma simt un pic mai bine, nu am putut sa-mi mai alaptez copilul, nu ca n-am mai vrut. Cumva, prin postul tau, m-ai facut sa nu ma mai simt asa vinovata pentru ceva asupra caruia nu am control. pup!
Am o intrebare, poate sa imi dea cineva mai multe informatii despre milchzucker de la humana? noi il luam in fiecare biberon si ajuta ca David sa nu se constipe. Nu e un laxativ ci e lactoza continuta de laptele obisnuit. Dr a zis ca pot sa ii dau in continuare fara pb, dar as vrea totusi sa ma mai documentez.
Pup toate fetele si ma scuzati pentru un post asa de lung, n-am avut internet!
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Poze David botez
Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
alina023 spune:
Bine v-am regasit, iubitele mele!
Imi pare rau sa vad ca aveti bebeii bolnaviori.
La noi eu sunt cea care este bolnava acum. De doua zile am numai scaune apa, am crampe care ma fac sa mi se taie respiratia si sunt ca o carpa de moale. Incerc sa ma hidratez cu saruri si mananc numai orez fiert, paine prajita si mar copt. Daca pana maine nu ma refac...merg la medic. Evident ca spaima mea tine de lapticul pentru Ana. Sper sa fie si sper sa nu ii transmit si ei ceva...
Urocultura a aratat ca Ana nu are infectie urinara. Doamne ajuta! In schimb nu stiu de ce nu ia in greutate. Mi-e teama ca daca in doua saptamani nu ia iar decat 100-200 de grame, vom ajunge la supliment de lapte praf. De fapt mie mi se pare ca ea mananca prea putin si nu ca nu as avea eu lapte. Si atunci ce pot sa fac? Si de ce mananca asa de putin??? Oooofff...
Va pupacesc dulce!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
laura_dimitris spune:
ana, bine ai revenit. referitor la hranirea cu formula... ai descris perfect ce am simtit si eu la randul meu cand vedeam cu se duce ( de fapt,... nu mai vine...) lapticul la tzitzi... eu am facut o adevaata depresie. plus ca eram convinsa ca doar eu si ginette suntem singurele ghinioniste care dau formula. acum mi-a trecut. ei sa fie sanatosi.
alinutule, chiar ma gandeam ce mai face ana cu problemutza ei... ma bucur ca este totul bine . iti inteleg perfect spaima cu greutatea lui bebe... iti dai seama cum m-am simtit eu cand am constatat ca dupa 16 zile de la nastere eleni nu luase niciun gram in greutate...
saracutza de tine cu diareea ta... de la ce crezi ca ai facut-o?
vreun medicament nu ai voie sa iei ??
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
alina023 spune:
Laurici , am luat doar Smecta. O sa vad maine ce fac. Habar nu am de la ce m-a pleznit. Chiar nu-mi dau seama...
Imi inchipui cum te-ai simtit cand ai vazut ca nu a crescut Eleni. Dar eu nu inteleg de ce nu papa Ana mai mult. Pentru ca laptic ar fi, dar nu sta ea la san decat 4-5 minute si apoi da sanul afara.
Pup!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
stancutza spune:
Buna seara fetele!
Azi v-am mai citit sporadic dar atat. Acum profit de un moment de liniste inainte de baita piticei sa scriu si eu doua randuri.
Si noi suntem la testat scutecele...initial am folosit Bella Newborn, dupa aceea marimea urmatoare dar ii erau cam mari (prea lungi intre picioruse). Asa ca am cumparat Pampers nr.2. Din pacate, dezamagire...ii ramane fundicul ud, ceea ce e de nepermis la un scutecel! Nu da pe dinafara, dar ii pastreaza pielea uda, ceea ce e nasol. Eu ii schimb scutecele la fiecare masa, adica de 7 ori pe zi, si ea face destul de mult pipi iar scutecul se pare ca nu face fata. Azi am cumparat Huggies, sa vedem cum merge cu ei. A! Se gasesc si la Carrefour!
Virgo, din pacate uleiul Johnsons provoaca nasoleli din astea...eu numai pareri negative am auzit despre el. Bine ca a trecut.
Maine mergem si noi la pediatru...pentru masuratorile si evaluarea de 2 luni. Sa vad ce ne da pentru dermatita care ii urateste fruntea, sa vedem daca buricul e bine - ca era herniat si l-am tot presat cu leucoplast, si nu in ultimul rand, sa aflam daca are intr-adevar hernie inghinala asa cum banuiesc eu.
Miri, frumoase poze, frumoasa familie, iar tu aratai ff bine in pofida oboselii!
Darene iti ramasesem datoare cu o explicatie: "drunken sailor" este expresia care apare in momentul in care lasa sanul, pana cand sa il vezi zambind in somn. E fatza aia pe care o fac, asa plina de beatitudine, de parca ar fi droggy :-)
Khalidutu e un scump, am vazut doar pozele dar e tare dragut, si pare un copil lungut!
Vroiam sa vin si eu cu ceva sfaturi pentru prietena uneia din zuze - imi cer scuze, nu mai stiu care - cea graviduta cu greturi. Sfatul meu principal este: sa nu ramana cu stomacul gol niciodata, oricat de greu i-ar fi sa manance! Pe urma, sa pape doar ce simte ea ca poate, fara nici o grija la o dieta sanatoasa...are timp mai incolo, cand isi revine. Si pe mine ma ajutau bauturile carbogazoase, chiar si cele mai nasoale. Apa plata ma facea sa vars numai cat ma gandeam la ea. Si am mai citit ca mancarea cu continut mare de proteine (oua, carne) ar mai ciupi din senzatia de greata. Paradoxal, eu am mancat un ou fiert in fiecare dimineata in primele 3 luni de sarcina, desi imi era f rau iar oul fiert miroase destul de ciudat. Dar cred ca aveam nevoie de proteine, pentru ca altfel eram asa slabita incat cand mergeam pe strada simteam ca mi se ciocnesc organele interne in burta...ma rog, o senzatie tampita.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
irinouka spune:
quote:
Originally posted by IrinaL
Salutare!
Paste fericit celor ce sarbatoresc azi!
irinouka, noi avem patut pliant si am folosit si la Tudor, pe
post de pat de campanie. Majoritatea au si etaj. Noi am avut unul imprumutat, de la BabyCare, am cumparat altul de la Primii Pasi si am mostenit de la verisorul copiilor unul de la Cam. Asta e si cel mai misto (probabil ca si cel mai scump). Poti sa-l folosesti si ca tarc, mai incolo...
Cand am deschis calculatorul voiam sa va spun ca eu nu mai intru de acum incolo, ca m-am suparat, ca nu ma baga nimeni in seama etc. Pe urma mi-am adus aminte cum face fi-meu cand se tranteste pe jos ca nu-i convine ceva ("M-am suparat!!! M-am suparat pe mama!! Sunt suparat TARE!!!") si mi-am dat seama ca astea sunt mofturi, asa ca m-am razgandit. Deci nu sunt chiar suparata...In consecinta va pup, chiar daca nu am timp sa citesc.
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)
nu fi suparici! si, in niciun caz nu te supara TARE!!! :-) da' sigur tudor zice "sunt suparat" si nu "esti suparat"?
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
isi, fratele e "on the market". :-) cred ca e deschis la orice propunere, dar are un neajuns: in cea mai mare parte a anului e plecat din tara. practic, vine acasa in vacanta de vara si in cea de iarna (lucreaza in invatamant).
azi am intrat si eu pe contul zuzelor si mi-au placut atat de mult fotografiile tale din matenritate ca mi le-am pastrat in calculator. mi-au dat lacrimile. rar mi-a fost dat sa vad o niste imagini care sa transmita atata emotie.
irina de bebe rares
irinouka spune:
ereena, multa sanatate lui bebe matei!
alina tudor, cu siguranta nu ai suparat pe nimeni. dincolo de faptul ca randurile tale nu erau scrise ca sa deranjeze pe cineva, tu esti atat de finuta si de dulce incat e imposibil sa se supere cineva pe tine.
alinush, mami de anita si luca, bine-ai revenit. ma bucur ca ana-mica nu are infectie...cat despre luatul in greutate, cine stie, poate se remediaza lucrurile de la sine. nu-mi dau seama cum poate fi facut un copil sa manance mai mult decat apreciaza el ca are nevoie. uf, si ce te-ai mai chinuit in prima luna, tin minte perfect postarile tale. pup fetele si sper ca lucrurile sa se indrepte cat mai curand.
ca sa vedeti, daca mai era nevoie, cat de mult conteaza ce citim aici si cum ne traim una alteia micile sau mai marile probleme...de cand citesc despre laptic pierdut si formula parca incep si eu sa am impresia ca nu mai am lapte atat de mult, ca nu mai ud tricourile ca inainte, ca nu intotdeauna cand alaptez de la un san curge si din celalalt...stiu ca, stand stramb si judecand drept, productia se adapteaza si asa mai departe, dar nu pot sa nu ma intreb daca nu cumva sunt eu urmaoarea pe lista neagra a fetelor care raman fara lapte. am suplimentat portia de ceaiuri, stiu ca nu fac cine stie ce branza dar, na, cand iti umbla gargaunii prin cap, ajung sa te conduca.
va pup pe toate si spun si eu ca dragostea pt copiii nostri nu se masoara, punct. si, daca intr-adevar ar exista, prin absurd, o unitate de masura pt asa ceva, ea n-ar fi, cu siguranta, litrul si submultiplii sai. fie ei de lapte de mama sau lapte artificial.
irina de bebe rares
stancutza spune:
quote:
Originally posted by irinouka
isi, fratele e "on the market". :-) cred ca e deschis la orice propunere, dar are un neajuns: in cea mai mare parte a anului e plecat din tara. practic, vine acasa in vacanta de vara si in cea de iarna (lucreaza in invatamant).
azi am intrat si eu pe contul zuzelor si mi-au placut atat de mult fotografiile tale din matenritate ca mi le-am pastrat in calculator. mi-au dat lacrimile. rar mi-a fost dat sa vad o niste imagini care sa transmita atata emotie.
irina de bebe rares
Irinouka, de fapt asta ar fi un mesaj si pentru Isidora...si eu am pastrat pozele respective in calculator, ba chiar le vizionez zilnic! Sunt foarte emotionante, intr-adevar. Iar bebe Ioan parea asa...puternic...cu manute si picioare bine conturate...Bravo mami Adina, tu fiind asa micuta ai nascut un bb asa voinicel!
AAA! Miri, sa stii ca am pastrat in computer si povestea nasterii lui Sacha... care e tare frumos scrisa. Ai condei - probabil stii - poate la un moment dat te apuci de scris??? Ma rog, e greu de trait azi din asta, dar cine stie? Macar ca sa nu lasi sa se risipeasca talentul asta...ca e rar!
Irinouka, si eu vroiam sa intreb de fratello, daca vrei sa il insori de ne-ai aratat pozele alea??? Sa-ti traiasca ca e tare frumusel Draguti barbati la voi in familie, in frunte cu Rareselu!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia