Dansez pentru tine, editia 5 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
catutza spune:
Gata si eu! am aparut am copt foile pentru prajitura , mai tarziu ma duc sa pun la fiert carnea pentru drob.
Nu am vazut niciun dans pana acum sper sa am timp maine sa vad inceputul...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
catutza spune:
am aparut eu si a ramas Adriela fara rochie , mi-a placut dansul si vad ca au note bunicele
catutza spune:
quote:
Cristina & Alex
chiar original
si mie mi-a placut mult dansul, mai ales cand Alex a invartit fetele
Anina_n spune:
Of, eu, exact pe Alex si Cristina nu i-am vazut !
Din cate am auzit din bucatarie, sunt note asemanatoare, in seara asta. Toti danseaza frumos.
Cristina_C, la noi, bine ca mai e un tv in alta camera, ca poate si Cristi sa se uite la ce vrea. Altfel n-avea ssanse cu atatea fete in casa, sa vada altceva decat "Dansez pentru tine".
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
april spune:
Ca dreptate ai Nina...de cand ni s-a stricat al doilea TV toata casa musai sa vada "Dansez...."...saracu' meu barbateldar rezista eroic...de parca are ce sa faca? e in minoritate
catutza spune:
ce faceti a-ti plecat la somn?
catutza spune:
Sa va fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII.
Sarbatori fericite!
ma retrag si eu in pat, noapte buna si sarbatori fericite!
Anina_n spune:
Cata, n-am plecat la somn, doar de la PC. Am strans un pic prin bucatarie, ca au terminat fetele si mama de vopsit ouale.
Acum, ma uit pana la capat, desi, abia mai rezist, ca m-a luat si un junghi la mijloc, ieri, si ma doare tot spatele, acum, cum nu l-am menajat.
Au fost dansuri superbe in seara asta si multe note mari.
Bine-nteles, ca de evidentiat s-au evidentiat Laura cu Bogdan si Andreea cu Petrisor.
Sa vedem ce hotareste publicul, cine pleaca acasa ! Oricum, sambata viitoare se termina concursul.
Multumesc pentru frumoasa urare, Cata !
O sarbatoare a Invierii Domnului, plina de bucurie si lumina, alaturi de cei dragi !
Anto, gata, i-ai cedat locul sotului ?
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Anina_n spune:
Pleaca Alex si Cristina.
Era de asteptat, tinand cont de cazul lui Raul, pentru care danseaza Delia si Ionut.
Imi pare rau pentru Cristinuta, fetita pt. care au dansat Alex si Cristina. E o fetita talentata, sper sa o ajute cineva sa ajunga acolo unde trebuie.