Dansez pentru tine, editia 5 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
catutza spune:
Chiar ca e interesanta editia asta, se pare ca pleaca doar o echipa pe toata durata concursului, acum sa vedem cine...
Noapte bune si ne "vedem" saptamana viitoare
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Anina_n spune:
Cata, pleaca doar echipa ce pierde de 2 ori la duel. Pana acum s-a intamplat asta Cristinei Rus cu Mihai.
Alex si Cristina, Delia cu Ionut, au pierdut cate o data la duel. A 2-a oara, pleaca acasa.
Gata, merg la !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
catutza spune:
in seara asta dansam sunteti pregatite? eu abia astept sa vad editia asta sa vad cine va pleca
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Anina_n spune:
Buna seara, fetelor !
Ce faceti ? ...Bucatariti, prajituriti ?
Intre 2 prajituri, mai si dansam.
"Paso Doble" si "Dans Contemporan", suna foarte frumos ! Sa inceapa show-ul !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
april spune:
Ouale sunt vopsite, sunca fierbe de zor....sa dansaluim ....
Laura si Bogdan mi-au placut tare mult, in special Laura
Anina_n spune:
Anto, stai bine cu treaba !
La noi, abia acum se vopsesc ouale(de mama), prajiturile le finiseaza Medi(nepotica mai mare) si Kiki, pasca e in cuptor, iar eu cu Patri(nepotica mai mica) suntem la tv. Restul, pregatim maine.
Mi-au placut si mie, Laura cu Bogdan. Dar abia astept sa-i vad pe Andreea si Petrisor !
april spune:
Stau bine pt ca mergem la ai mei maine.......asa incat nu fac multe.
Frumos dans Andreea si Petrisor
Anina_n spune:
Ce fain ! Asa si e frumos, sa petrecem sarbatorile, cu familia !
Andreea si Petrisor au dansat superb, mai ales tinand cont de faptul ca nu au scoala de balet.
Cristina_C spune:
Salut, fetelor!
Spor la pregatiri si vizionare placuta!
Ma uit singura la ""Dansez". Sotul e la computer, si-a adus de lucru acasa si copilul a adormit mai devreme azi.