Dansez pentru tine, editia 5 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
catutza spune:
quote:
Eu sint convinsa ca a fost "facatura" la duel.
de ce?
Am vazut aseara toata emisiunea dar nu am mai stat si pe forum , abia astept editia de vinerea asta sa vedem daca si cine pleaca.
Ce dansuri vedem aditia asta?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
XIO spune:
quote:
Originally posted by adseana
Mda...Andreea si Petrisor nu au luat 10 la R&B,,,pai daca ei luau 10, ASA CUM MERITAU, atuncii vedetele PRO nu ar fi ajuns in "linia 1...Cam batator la ochi, sincer....
Ei , Laura Cooi danseaza de 1000 de ori mai bine decat Andreea Balan.
Chiar m-am intrebat de unde pana unde s-a dus Balan in Mexic , ca e diferenta mare intre cele 2 dpdv al dansului , tinutei , pana am aflat ca a fost ofertata Laura prima , dar a refuzat ca avea proiecte in derulare aici.
Cand vad cum danseaza Cosoi mi se face pielea de gaina.
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
adseana spune:
quote:
Ei , Laura Cooi danseaza de 1000 de ori mai bine decat Andreea Balan.
parerea ta...a mea nu e aceeasi...Laura danseaza poate mai bine dansurile latino, pentru ca are in spate ani buni de dans sportiv, dar la restul stilurilor..., dar Bogdan nu mi se pare a fi la fel de bun, de aceea perechea nu e mai buna decat cea formata din Andreea si Petrisor...ei au evoluat ffff mult, si in Mexic chiar au fost buni, ca doar nu au luat locul 2 pe "pile"
Anina_n spune:
Buna seara !
Incepe show-ul, fetelor !
Let's rock'n roll !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Anina_n spune:
Laura si Bogdan, un vals superb !!! 10 pe line !
La rock'n roll, Andra mi s-a parut mai lipsita de verva decat Cornel.
Alex si Cristina, o poveste frumoasa, dar m-am gandit eu ca asta nu ajunge pentru un vals perfect.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Anina_n spune:
Foarte fain rock'n roll-ul lui Smiley cu Adriela, , desi s-au mai desincronizat !
Anina_n spune:
Minunat si valsul mai modern al Andreei cu Petrisor !
Dar nu cu 10 pe linie !