Dansez pentru tine, editia 5 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cata, bine ai venit !
Da, super tare dansul lor ! Dar cazatura Adrielei cum de n-a fost bagata in seama ? Numai eu am vazut-o ? Sau a fost regizata ?

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Laura si Bogdan, 10 pe linie la Rumba !
Un dans superb !!!

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Andra si Cornel, un R&B, nu cine stie ce.
Andra mai mult s-a plimbat si a cantat. Cornel a facut tot dansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

mi se pare ca au luat note prea mari Andra si Cornel

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Da, la fel si Marieta cu C.R.B.L. !

Mergi la inceput

Surpriza, Andreea si Petrisor nu au luat 10 la R&B !

Edit: Smiley si Adriela o Rumba frumoasa, dar care nu prea a fost Rumba, spune Mihai Petre. Exact ca si la Alex si Cristina, doar ca notele pentru Smiley si Adriela au fost ceva mai mari.
Sigur nu iese nimeni din concurs in seara aceasta. Vor merge mai departe atat Delia si Ionut, cat si Alex si Cristina.
Merg la ! Vad maine ce s-a mai dansat. Oricum, nu e o seara prea spectaculoasa.
Noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nina, stiam ca te gasesc aici.
Marieta era inainte, acum e Mirela. E adevarat, cu Marieta cu C.R.B.L. ma obisnuisem si eu.
Chiar, oare de ce n-a mai dansat Marieta?

Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mda...Andreea si Petrisor nu au luat 10 la R&B,,,pai daca ei luau 10, ASA CUM MERITAU, atuncii vedetele PRO nu ar fi ajuns in "linia 1...Cam batator la ochi, sincer....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by adseana

Mda...Andreea si Petrisor nu au luat 10 la R&B,,,pai daca ei luau 10, ASA CUM MERITAU, atuncii vedetele PRO nu ar fi ajuns in "linia 1...Cam batator la ochi, sincer....

zici tu? mie una nu mi-a placut...e concurs de dans si nu sunt pe o scena de spectacol...ma asteptam la mai mult de la ei

Imi pare rau De Cristina & Alex si Anda & Cornel ca au intrat la duel dar ma bucur ptr Delia & Ionut ca au scapat de duel.

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

Foarte tare seara asta,ma bucur ca au ramas ambele perechi de la duel in continuare in concurs!
Abia astept editia de saptamana viitoare!

Mergi la inceput