FIV 170

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

zouzou, doris-Multa bafta fetelor!
pisix - Spor la injectat!
verga - Felicitari pentru cei patru puiuti ai tai!

dariela

Mergi la inceput

cristal, mihaele - Eu am facut parte din persoanele care au raspuns mai bine la tratament imediat dupa primul FIV (2 CM). Dar ce folos !
katiya felicia - E tare greu dar hai sa ne pastram speranta!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiya spune:

Buna Felicia! Ne-am intalnit dar eu te stiam pentru ca ti-am vazut pozele.O sa ne vedem si maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Vai, Felicia!:( Esti sigura-sigura ca este menstruatia?:( Mai spera pana maine...

Katya, mult succes si tie maine. Ma deprim cand citesc, stiu prea bine ca fiecare organism e diferit si imprevizibil, dar cum adica analize perfecte si 13 IAD nereusite? Ce se intampla acolo? :(

Succes si fetelor care fac sau se pregatesc de ET. Doamne-ajuta! Cand am intrat eu pe forum erau doar reusite, au venit in bloc Kittyke+Nusy+MickyO1, la rand, dar apoi numai deceptii. Hai si cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Moni, este ziua ta astazi??!?La Multi ani si iti doresc ca anul acesta sa fie anul in care vei deveni mamica!

Felicia sper ca astazi sa ne aduci o veste buna!haideti fetelor ne trebuiesc reusite!!
Katyia iti tin pumnii stransi-stransi si tie!!
Goggycum merge treaba cu domnul folicul ca nu mai tin pasul citind aici:)
Pisix daca nu se dezgheatza gigeii banuiesc ca se mai poate inca o proba, nu??

Mai fratilor sa mai imbunatateasca invitro asta...sa afli pe loc taticu da sau ba, s-a prins nu s-a prins, sa ii ataseze o camera domnului ovocit si sa putem vedea pe unde e:):)
Io sunt in ziua 3 de habar n-am, voi avea sau nu ceva de transferat miercuri...sper totusi ca din 10 ovocite macar unul va rezista pana miercuri
Pupici, ma car la munte ca in drum trec pe langa spital:):)asa ca pot transmite niste 'good vibrations' la embrionasii mei (''care este''sper)
zmuah

whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moni, LA MULTI ANI!!!
Sa ai parte anul asta de cele mai frumoase realizari!
sa fii sanatoasa,iubita si implinita!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

La multi ani, Moniland, si un bebelus urgent iti doresc. :)

Fivettes, voiam sa va intreb ceva. Voi ati simtit dupa ET ca tot centrul perceptiv vi s-a mutat in uter?

Sa explic: acum doua zile, am avut timp de o clipa senzatia, cand coboram scara interioara, ca nu am pus bine piciorul pe treapta. Dar nu am simtit ca de obicei. Incerc sa imi dau seama unde e de obicei localizata tresarirea de spaima: creierul coordoneaza, clar, dar unde se simte? In zona toracica(ca sa nu zic "la inima") sau uneori "in stomac", in caz de emotii, nu? Ei, eu am simtit in uter. Nu doar reactia de dupa, ci si senzatia anticipatorie, de avertizare, ca nu pun bine piciorul unde pun.

La fel, ieri (poate ati vazut la meteo ca in Occident a fost un paste inzapazit) era vant si a daramat ceva pe terasa, care s-a lovit de balustrade si a facut zgomot. Ei, va jur ca nu doar balustradele au reverberat, ci si uterul meu. Am perceput zgomotul in uter. Nu pot spune altfel, asa simt. Si e prima data cand simt asta.

Va intreb pe voi, pentru ca am incercat sa vorbesc cu iubitul meu, m-a ascultat cu atentie si s-a ingrijorat de eventuale spasme, dar nu a putut sa imi spuna cum reactioneaza de obicei, pentru ca, un cavaler fara teama si fara de prihana fiind el, nu se sperie si nu tresare (pe bune). Plus: nici uter n-are. :)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, MONI!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si un pui mic!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

LucaLuca - hmm, pare semn de bebe draga mea.
oanademunck - teoretic da, dar avand in vedere ca si el saracul a facut biopsii la fiecare 4 luni, prefer sa-l las "nealterat" ... ca sa precizez, al meu dupa biopsia de diagnostic a facut anticorpi antispermatici (care acum insa din analize reiese ca au disparut, desi astia nu dispar de la sine) si de aceea ma gandeam sa-l las sa se refaca.
Acuma daca intr-adevar am si doua lulele de ovocite, chiar nu ma apuc sa stric orzul pe gaste, ca sa ma exprim foarte popular
Hmm...ce chestie, si eu cat am avut embrionasii la clinica simteam toata ziua nevoia sa ma duc acolo, just in case. Instinct de mamica, zau ! Asa ca iti urez sejur placut si sa te intorci pregatita sa fii mamica in devenire.
Dariela - merci mult, sa fie la toata lumea !
felicia - mmm, trist moment ... Imi pare rau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Va multumesc fetelor.
Da, azi e ziua mea. Cate rotatii face placa veche de pick-up pe minut atatia ani implinesc si eu Dar sunt bine si la ce urari am primit de la voi nu-mi ramane decat sa se implineasca. Multi pupici pentru fete speciale.

Mergi la inceput