FIV 170

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

ANDRADA,felicitasion ,toate cele bune si un .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Kora sa fie un an mai bun pentru noi! Iti tin pumnii. Eu voi face histero3 la sfarsitul lui aprilie si apoi mai vedem....Doamne ce veste minunata ai dat despre Teodoran.

Felicitari Teodoran si o sarcina usoara! Se poate deci!
Se pare ca azi a fost o zi "statistic" bun! Katya imi pare tare rau dar nu te lasa.

Andrada felicitari! Ai luptat si pana la urma ai reusit! Sarcina usoara si la termen!
Fetelor in focuri: Luca, Zouzou, Doris, Iana ( daca am omis pe cineva...fara intentie) nici sa nu va ganditi sa stricati seria anunturilor bune de azi. Mobilizati-va, uitati de stress si faceti tot posibilul sa veniti cu vestile pe care le dorim de la voi. Noi avem nevoie de asta iar la subiectul de gravidute are nevoie de forte noi...ma pentru voi!

Liana, Flori . Ne vine si noua randul curand

O seara buna tuturor!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Kineta – si eu am fix aceleasi stari ca si tine ! Daca punctia o ai in pre- summit, inseamna ca ET il vei avea in plin summit …
Digeka – nu stiu daca si la FIV dar vorbeste cu miki si ea iti poate spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Stiu ca o sa sariti cu gura pe mine, ca o sa-mi dati creieru' prin strecuratoare cum ca nu exista simptome si ca de fiecare data e diferit si ca nu am de unde sa stiu, dar..... ieri m-am abtinut, azi trebuie sa va spun. Exista simptome. Da, la fiecare femeie e diferit. La mine, eu am simtit si simt. De 36 de ore embrionasii mei au incetat lupta pentru acrosaj. SIMT asta. Am simtit foarte bine "lupta" in primele patru zile, simt de doua zile incoace cum ca nu mai este cazul. Au incercat, dragalasii...
Nu incercati sa ma convingeti de contrariu, ceea ce SIMT este de dincolo de mine. O sa continuu sa iau tratamentul pana la test, nu va ingrijorati, sunt disciplinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Buna fetelor. Am revenit dupa o absenta justificata :). Eu am cam terminat. Rezumatul arata cam asa. Pe 20 martie mi-au facut punctia - 18 ovocite.O experienta nasoala pt mine. Dureri f mari, frisoane, masca oxigen, o reactie cam anormala. Poate si pt ca sunt f slaba. In 24 ore au murit 7. Pe 25 am facut ET-ul (au spus cei de la clinica ca blastocistii -daca asta este pluralul :) au sanse mai mari) - 3 din care unul este aproape perfect si ceilalti doi mai slabuti.
Acum sunt sub tratament iar pe 2 aprilie facem testul.
Sper sa fie cu doua liniute asa cum sper pt toate fetele care isi doresc sa fie mamici. Va pup si va anunt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Kineta, felicitari!Luni merg si eu la eco (z9) si poate ne vedem.Iti tin pumnii sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

catalina, maria - succes !
LucaLuca si eu am avut acelasi sentiment dar nu am avut taria sa accept asta. Am continuat sa sper pana in ultimul moment ... Din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MARIA,ce draguta esti "felicitari",pt ce pt cei 7 foliculi?? SA te auda Dumnezeu,macar sa fie ovocite,nici nu indraznesc sa ma gandesc la cate as avea,cate or fi da sa fie de calitate,ca am obsv ca nu este o regula sa ai multe ovocite...pot fi mai putine dar sa fie bune,dupa aventura mea din toamna cu 0 ovocite,iti dai seama,ce pot gandii...te ,si sigur poate ne intalnim luni,sa mai vb,eu voi fi la 7(sper),tu cred ca pe la 7.30,

Mergi la inceput

Kineta, din 7 foliculi e imposibil sa nu fie cel putin 5 buni.Asa simt eu.Eu trebuie sa vin la 7.30 dar cred ca voi ajunge mai devreme, pt ca la 7.30 trebuie sa fac menogonul si as vrea sa le rog pe asistentele alea sa mi-l faca.Oricum ne intalnim sa ne sustinem reciproc.

Mergi la inceput

Kineta, bine ar fi sa nu te mai gandesti la ce a fost in toamna.Ce a fost, a fost.Fii putin mai optimista.Ai vazut ca fetele au avut mai multe sanse la al 2-lea FIV.
Ce ti-a zis dr, iti mai face o eco inainte de punctie?La ce ora iti face punctia?

Mergi la inceput