FIV 170

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Va scriu repede, sa nu mai tineti pumnii pt mine... val 1,4, deci negativ...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

OANA

Imi pare f rau.Parca ma vad pe mine acu ceva vreme.
Iti doresc multa putere si sa o iei de la capat intr-o buna zi.

Vb. Oanei,fetelor haideti cu vestile bune,ca imi trece tot cheful

FELICIA?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

felicia_ of !!!!
Oana nunai acum am vazut mesajul tau,sunt socata si revoltata!Din 10 ovocite tu nu ai ce transfera maine,pai cum e posibil?Esti sigura ca au medii de cultura ok acolo?Ca tot nu imi vine sa cred ca daca ai obtinut 10 ovocite toate erau de slaba calitate.Imi pare extrem de rau!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Kora draga , este una dintre cele mai bune cilinici din lume, si prima sau a doua din europa, parte a spitalului universitar din bruxelles, clinica de reproducere cu 30 de ani experientza, unde s-a inventat icsi...clinica ce (dupa cum scrie pe siteul lor) au un procent de 90 la suta de a scoate embrioni din ovocite...vina este a naturii, a destinului, a clipei nu stiu a cui.....
Eu am scris cuvant cu cuvant ce mi-a explicat doctorul 10 ovocite, 5 bune, din astea 5 3 embrioni toti trei de calitate slaba ce nus e pot transfera..cum or fi numarat ei alea 10 nu stiu..insa punct si de la capat pt ca va fi si un de la capat..ce ma doare cel mai tare este ca l-am facut pe al meu sa planga..dar nu-i nimica fetelor sunt cu un pas mai aproape de victoria finala
pupici

whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Oanademunck – ar trebui sa te incurajez insa sincer am simtit pana in fundul sufletului durerea ta. Nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare …
Doris – felicitari si …succes !
Moniland – nu avea cum sa fie altfel … tu cred ca ne-ai ajutat pe cel putin 90% din fetele de aici cu informatii; nu stiu altii cum sunt, dar eu chiar apreciez f mult asta !
LucaLuca- da-da-da, am trecut pe proteine cate putin da bun sa le ingras pe sclifositele astea mici si sa le gasesc vineri pereche.
Hmm, a inceput numaratoarea inversa? … Ai grja daca scapi vreun test de urina macar sa fie din-ala gen Barza roz (prietenii stiu de ce )
Pisik – normal ca te apuca emotiile ca tocmai startezi cel mai important proiect personal, asa e toata lumea. Iti urez succes si sa se intample cat mai repede si cu rezultat ‘
Kora – deci … te pui iar pe treaba? Excelent, stiu ca esti pregatita si nu uita ca statistic vorbind iti cresc considerabil sansele
Zouzou – hmm, nici eu nu mai vreau galerie ca parca prea se pune presiune pe rezultat. Asa ca iti doresc numai bine ‘

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Buna fetelor!

Doris, Zouzou - felicitarile mele si sa treaca mai rede timpul sa ne anuntati minunea!!

Fetele ce sunt in mijlocul epopeei - bafta si forte!

Eu va multumesc inca o data pentru cuvintele calde.
Deci istoria mea - suntem casatoriti un pic peste 4 ani, nu am avut nici o sarcina in tot acest timp.
Am inceput investigatii ambii, pe la clinici care se socot mai de prestigiu pe la noi, multe analize si tratamente, dupa care sotul a primit indreptare catre centrul de genetica si planificare a familiei.

Abia acolo, dupa un nou sir de analize, am fost anuntati ca unica noastra sansa de a concepe o scumpete este FIV+ICSI, ceea ce am si facut.
Primul - au fost implantati 5 embrioni, nu de cea mai buna calitate, si a fost nereusit.
Al doilea - 3 embrioni, unul ca unul frumosi, transferati toti, unul s-a prins, facandu-ne sa fim in al noualea cer de bucurie. Sarcina confirmata ecografic la 3 s de la transfer, apoi la 5 s - sarcina in evolutie, activitate cardiaca prezenta, parametrii normali (corespundea 7 s dupa USG), sambata am fost la urmatorul control, unde cu stupoare am aflat ca sarcina este oprita in evolutie de 2 sapt, deaceea luni am facut chiuretaj.
Deci pe scurt asta e, mi s-a recomandat o pauza de cel putin 4 luni.

Pisix - referitor la experienta clinicii - ei sunt unicii la noi in tara care se ocupa de aceasta procedura si au experienta de vreo 7 ani, si un procent crescator de reusite in fiecare an.
Asta e din ce m-am documentat eu si intr-acolo st orientati toti cu probleme de infertilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

oana asa cum ai spus:punct si de la capat peste ceva timp.Poate un alt tratament te va ajuta,pana la urmatorul fiv incerca sa mananci sanatos,sa pregtesti organismul.
Pisix nu am inteles de ce ai spus ca statistic vorbind imi cresc sansele,eu credeam ca imi scad odata cu inaintarea in varsta...Iti tin pumnii,stiu ca esti "in focuri".Bafta multa!
degeka f trista povestea ta....doctorii ti-au dat vreo explicatie de ce s-a oprit sarcina in evolutie?Data urmatoare sper sa fie bine pentru voi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Of. Of-of-of. La naiba, nu vi se pare ca s-a depasit concentratia admisa de tristetze/pixel, pe topicul asta? Suntem clar in perioada celor sapte vaci slabe. :(

Felicia, chiar am sperat ca era doar o falsa alarma. Nu stiu sa iti zic. Iti urez reincepi cand (si daca) vrei, desigur, iar atunci sa fie bine.

Oana... Of, presentimentul meu. Ai dreptate, clinica din Brx e una dintre cele mai reputate din Europa, leaganul ICSI etc., dar tot nu inteleg de ce s-au incapatanat sa mearga pana la Z5, desi au vazut ca premisele nu erau optime - doar cinci ovocite mature la tine si spermatozoizi gasiti cu mare dificultate la sotul tau. Practic, am fost in situatii foarte-foarte asemanatoare, si embrionasii mei ramasi s-au oprit din evolutie pana la Z5, dar eu macar am apucat sa implantez doi la Z3 si, exact cum zici, am o sansa teoretica. Iar ΰ propos de metoda pe care au experimentat-o pe tine, cu stimularea asta foarte scurta, ok, ok, experimentam, ajutam stiinta, dar doar 50% ovocite mature in conditiile in care tu nu ai probleme ovulatorii&conexe, mi se pare putzinel. Hai ca nu mai pun sare pe rana, ca nu are rost; dar neaparat sa schimbi ceva in protocol data viitoare. Ce voiam sa iti spun: daca nu s-a ajuns la ET, tentativa asta nu este pierduta macar dpdv al asigurarilor, ai in continuare "creditul" intact. Daca mai tinem cont si de faptul ca nici macar nu ai implinit 30 de ani, cred ca tot ce iti trebuie este putere+rabdare. Nu c-ar fi putin.
Drum bun acasa si incearca sa te concentrezi pe partea luminoasa a vietii.

Pisix, nu am de gand sa fac teste de urina, pentru ca sunt convinsa ca mai rau m-ar debusola. Dar de curiozitate, care e faza cu barza rozacee?

Katiya, vii macar tu cu o veste buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Oana nici nu stiu ce sa-ti zic. Imi pare nespus de rau dar incerc sa o privesc altfel: un sut in fund, un pas inainte! Asta e viata. Va rasari candva soarele si pe strada noastra.

CameliaBianca iti multumesc pentru informatii. Liana esti nemaipomenita. Chiar ai stat asa tarziu?! Esti o draguta, multumesc pentru efort.

Pisix pe mine astrologia ma depaseste dar ajung sa cred ca e posibil sa existe si explicatii de genul asta. Oricum altele nu am. Daca faci rost de previziunile pe urmatoarele luni, spune-mi si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Fetelor, imi puteti spune la cate zile de cand a venit CM se face ET, in cazul in care se folosesc embrioni congelati?
Si inca ceva, in urmatoarea luna dupa fiv, CM a venit la acelasi interval ca de obicei, sau mai devreme? Va intreb pt ca eu luna asta am ovulat in Z12 fata de Z14-Z15 cum faceam de obicei. As vrea sa stiu cam cand as putea sa-mi fac un test, avand in vedere ca am facut IAS miercurea trecuta. Miercurea viitoare ar fi ok?

Multumesc. Va pup

Mergi la inceput