FIV 170
Raspunsuri - Pagina 13
KoraPop spune:
zouzoule bafta multa sa ai,daca DD vrea orice e posibil.Iei progesteron injectabil?Nu uita de fectele estrogenului pe viitor.L-arginina pentru mine a fost o adevarata minune,dar nu oricare l-arginina este buna,eu am luat-o de la naturashop,este pura,fara alte combinatii.Am vorbit si cu Miki de la naturiste si a spus clar :arginina e una, l-arginina este altceva,nu stiu ce ai luat tu (?)Nu fac galerie,daca nu vrei,da' pumnii stransi tot ti-i tin!
felicia_ asteptam vesti bune!
Eu sunt in asteptarea cm-ului care ar trebui sa vina chiar la sfarsitul lunii si apoi trec la actiune...
Tuturor fiv-oaselor bafta maximaaaaa!
Kora
CARPE DIEM!
misa_21 spune:
ZOUZOULE, m-am bucurat sincer ca in sfirsit ai reusit sa faci et.
Nu iti doresc decit sa se prinda,restul om vedea dupa aceea.
Iti tin pumnii.Mult noroc!
Pisik06 spune:
Pup fetele cucuiete! Ma bucur sa vad si vesti bune pe aici.
Zouzou, ma bucur ca ti-a crescut endo si ai reusit sa pui puiutii in burtica. Sa dea Dumnezeu sa ramana acolo!
Pisix, stiam eu ca va fi bine pana la urma, bafta la ET
Moni, LA MULTI ANI cu intarziere, sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!
Eu astept sa mai iau niste rezultate de la BIOS si sun sa ma programez pt dosar la Giulesti. deja ma apuca emotiile si n-am facut nimic pana acum. Sper insa sa fie bine.
Pupici si o zi frumoasa!
LucaLuca spune:
Pisix, mananca bine zilele astea (am zis bine, nu mult) si pana vineri dolofaneste foliculii aia. Mult succes la fecundare!
Zouzou, las' sa vezi ce copii perfecti facem noi din embrionii nostri nu tocmai perfecti. Totul se mobilizeaza acum in organismele noastre pentru a-i repara si a-i creste. Facem gemeni, da? :)
Eu de azi intr-o saptamana, la ora asta, fac testul. Chiar nu stiti nici o metoda prin care as putea dormi o saptamana, neintoarsa?
Moniland spune:
Dragele mele, m-ati facut sa plang... Nici nu stiam ca sunt asa.... iubita.
Va multumesc pentru urari si am simtit ca sunt din suflet facute.
DORIS_71 spune:
incepind de ieri sunt posesoarea unui embrion de calitate A de 6 celule, pus la 72 ore. Acum sunt la pat cumintica si DD ajuta. Multumesc fetelor ptr. sustinere.
toate FIV-oasele.
manumanu spune:
Zouzou, Doris, Doamne ajuta!!!
Eu mai mult ca sigur ca voi avea punctia joi!! Sunt plina de sperante, mai ales cand va vad si pe voi la fel!
oanademunck spune:
Fetelor,
din pacate la noi nu va mai fi ziua 5 de data aceasta..a sunat doctorul , din 10 ovocite doar 5 au fost mature, din acestea 5 doar 3 au fost embrionasi insa toti 3 de proasta calitate...iar in conditiile astea maine nu au ce transfera...........
asta este, in viatza primim si fericire si bucurii dar si palme peste obraz de se rostogoleste si sufletul din noi....Bucurati-va fetelor de fiintzele micutze pe carele aveti in voi, voi aveti cel putin o sansa.......
Plec la nopate in romania pt proiectul pe care il alsasem la o parte, asa a vrut Dumnezeu insa va rog sa imi promiteti ca peste 10 zile nu am sa gasesc pe nimeni pe aici, nici o luca, nici doris, zouzou, felicia, kora, manu, verga, psisix si daca am uitat pe cineva iertati-ma va dorec tutror numai bine din tot sufletul
Bafta va tin pumnii!!!
KoraPop spune:
Doris ai grija de puisorul tausa creasca mare si voinic!Doamne ajuta!
manu bafta muuultaaa joi la punctie!
felicia_ ai primit rezultatul bhcg?Eu inca iti tin pumnii!
Fetelor cine mai face testul zilele astea?
Kora
CARPE DIEM!