creme autobronzante
Raspunsuri - Pagina 3
m_lavinia spune:
Eu am folosit si inca folosesc piz buin, din punctul meu de vedere este cea mai buna.
naescuioana spune:
Buna Vincenzia. Tin sa te anunt ca am gasit eu autobronzantul “minune”. E din gama Piz Puin, gama pe care o gasesti disponibila in farmacii. Eu sunt foarte incantata de el, nu ti lasa pielea cu aspect de portocala, cum o fac alte autobronzante, obtii un bronz uniform si de durata. Il poti incerca fara probleme!
Allure spune:
mie mi s-a parut excelenta crema de la Clarins http://ca.clarins.com/beauty-product/sun-care/self-tanners/face/delicious-self-tanning-cream/C040101004/
am primit citeva samples cind am cumparat o lotiune de la ei si am testat-o...foarte buna si nu are mirosul acela oribil; culoarea este naturala si uniforma, fara dare.
o sa-mi cumpar negresit.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
arleena spune:
hihi ce tare ai fost cu definirea mirosului....exact asa miros si eu acuma
si incerc sa ma obisnuiesc cu mirosul ca nu trece
eu folosesc dove summer glow...
avantaje
- e ieftina
- da o culoare naturala si placuta pielii
- are in ea crema hidratanta deci
- nu tre sa te cremu iesti de 2 ori
- dupa 3-4 aplicari arata super
- nu mi-a lasat niciodata dare
dezavantaje
- pete doar pe genunchi sau glezne daca nu am insistat cu loofa pt exfoliere. la urmatorul dus am insistat si s- a remediat problema mereu
- mirosul neplacut dupa cateva ore de la aplicare
xio pt fata sunt speciale autobronzantele, nu e indicat sa te faci cu astea de corp...sincer nu stiu de ce(am citit undeva da nu-mi aduc aminte).....si sa fi atenta sa nu te faci pe buze.
nikole spune:
Allure, ai idee cat e crema de la Clarins??m-am uitat dupa un pret, dar nu am vazut sa fie afisat.
Colega mea e multumita de ceva de la Dior, ma gandeam sa o incerc si eu, dar intai mi-a promis ca mi-o imprumuta ptr doua utilizari sa imi fac o parere innainte de a arunca 70$ pe o crema
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Allure spune:
la prima cautare pe google am gasit asta
http://www.amazon.com/Clarins-Delicious-Self-Tanning-Cream/dp/B0016M2ED2/ref=pd_sbs_bt_2
sint convinsa ca preturile sint diferite pe alte situri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
Emeralde spune:
pentru piz buin votez si eu - coloreaza foarte frumos insa ca inconvenient - lasa urme pe haine
mama_lui_alex spune:
hop si eu..am intrat pe aici crezand ca s-a mai facut vreo descoperire..in materie..
de anul trecut..concluziile mele de anul trecut:
- autobronzantele sunt comedogene
- mirosi a "gaina oparita" dupa aplicare
- lasa dare/pete/se ia pe haine
Solutia mea minune pentru bronz super-frumos, cu efect garantat:
- 1 saptamana inainte iau suplimente cu betacaroten+ vitamina E (se gasesc la atat la plafar cat si la farmacie)
- stat la soare cateva ore intr-un weekend la padure/gratar/etc (eventul la mare
)
PS - editez caci am uitat sa mentionez...nu luati betacaroten mai mult de 2 saptamani fara a sta la soare ..
http://www.learn2b.ro
"Invat sa devin..." - program de dezvoltare personala a copilului cu varsta cuprinsa intre 2 si 14 ani
mihailescu teodora spune:
www.pizbuin.com/self_tan_tanning_lotion_color_dial.jsp jsessionid=pEO0nvNlVJRIwMaO0BXtRTIpvzM" target="_blank">PIZ BUIN!!!!!
E demential!
Nu lasa urme pe haine(credeti-ma pe cuvant ca l-am folosit we trecut!).Nicio pata pe nimic,nici macar pe sutien!
Un bronz autentic,de mare,extrem de natural,fara nicio pata pe piele.
Obligatorie exfoloierea inainte de aplicare!
Edit:e destul de scump.Eu am dat 130 RON pt 240 ml, la Helpnet!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
stefiuta spune:
n-am intrat ca sa va contrazic, doar sa va spun experienta mea.
nu pot sa zic ca le-am incercat pe toate, nici nu stiam de Piz Buin si probabil ca nu as da atat de multi bani.
cu multi ani in urma am folosit Avon, Oriflame si m-am lecuit. pentru ca nu-mi suradea ideea de solar si pentru ca ador sa am pielea bronzata totusi, anul trecut mi-am luat de la Avene. La inceput chiar am fost incantata, culoarea era faina, fara pete, uniforma. Ca sa fie de durata trebuia totusi ca macar la 2 zile sa repet operatia. Din pacate nu stiu unde am gresit, poate ca nu mi-am facut peeling de fiecare data, nu stiu, dar pe picioare si maini ramaneam cu urme f urate, iar dupa dus parca eram murdara. Asa ca am renuntat in timp iar acum ma dau doar pe fata unde nu am nici o problema. Chiar imi place pentru ca e si hidratanta.
leuta