creme autobronzante

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_lavinia spune:

Eu am folosit si inca folosesc piz buin, din punctul meu de vedere este cea mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naescuioana spune:

Buna Vincenzia. Tin sa te anunt ca am gasit eu autobronzantul “minune”. E din gama Piz Puin, gama pe care o gasesti disponibila in farmacii. Eu sunt foarte incantata de el, nu ti lasa pielea cu aspect de portocala, cum o fac alte autobronzante, obtii un bronz uniform si de durata. Il poti incerca fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

mie mi s-a parut excelenta crema de la Clarins http://ca.clarins.com/beauty-product/sun-care/self-tanners/face/delicious-self-tanning-cream/C040101004/

am primit citeva samples cind am cumparat o lotiune de la ei si am testat-o...foarte buna si nu are mirosul acela oribil; culoarea este naturala si uniforma, fara dare.
o sa-mi cumpar negresit.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hihi ce tare ai fost cu definirea mirosului....exact asa miros si eu acuma si incerc sa ma obisnuiesc cu mirosul ca nu trece
eu folosesc dove summer glow...
avantaje
- e ieftina
- da o culoare naturala si placuta pielii
- are in ea crema hidratanta deci
- nu tre sa te cremu iesti de 2 ori
- dupa 3-4 aplicari arata super
- nu mi-a lasat niciodata dare
dezavantaje
- pete doar pe genunchi sau glezne daca nu am insistat cu loofa pt exfoliere. la urmatorul dus am insistat si s- a remediat problema mereu
- mirosul neplacut dupa cateva ore de la aplicare

xio pt fata sunt speciale autobronzantele, nu e indicat sa te faci cu astea de corp...sincer nu stiu de ce(am citit undeva da nu-mi aduc aminte).....si sa fi atenta sa nu te faci pe buze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Allure, ai idee cat e crema de la Clarins??m-am uitat dupa un pret, dar nu am vazut sa fie afisat.

Colega mea e multumita de ceva de la Dior, ma gandeam sa o incerc si eu, dar intai mi-a promis ca mi-o imprumuta ptr doua utilizari sa imi fac o parere innainte de a arunca 70$ pe o crema

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

la prima cautare pe google am gasit asta

http://www.amazon.com/Clarins-Delicious-Self-Tanning-Cream/dp/B0016M2ED2/ref=pd_sbs_bt_2

sint convinsa ca preturile sint diferite pe alte situri

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

pentru piz buin votez si eu - coloreaza foarte frumos insa ca inconvenient - lasa urme pe haine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

hop si eu..am intrat pe aici crezand ca s-a mai facut vreo descoperire..in materie.. de anul trecut..concluziile mele de anul trecut:

- autobronzantele sunt comedogene
- mirosi a "gaina oparita" dupa aplicare
- lasa dare/pete/se ia pe haine

Solutia mea minune pentru bronz super-frumos, cu efect garantat:

- 1 saptamana inainte iau suplimente cu betacaroten+ vitamina E (se gasesc la atat la plafar cat si la farmacie)
- stat la soare cateva ore intr-un weekend la padure/gratar/etc (eventul la mare )

PS - editez caci am uitat sa mentionez...nu luati betacaroten mai mult de 2 saptamani fara a sta la soare ..

http://www.learn2b.ro
"Invat sa devin..." - program de dezvoltare personala a copilului cu varsta cuprinsa intre 2 si 14 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

www.pizbuin.com/self_tan_tanning_lotion_color_dial.jsp jsessionid=pEO0nvNlVJRIwMaO0BXtRTIpvzM" target="_blank">PIZ BUIN!!!!!
E demential!
Nu lasa urme pe haine(credeti-ma pe cuvant ca l-am folosit we trecut!).Nicio pata pe nimic,nici macar pe sutien!
Un bronz autentic,de mare,extrem de natural,fara nicio pata pe piele.
Obligatorie exfoloierea inainte de aplicare!

Edit:e destul de scump.Eu am dat 130 RON pt 240 ml, la Helpnet!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

n-am intrat ca sa va contrazic, doar sa va spun experienta mea.
nu pot sa zic ca le-am incercat pe toate, nici nu stiam de Piz Buin si probabil ca nu as da atat de multi bani.
cu multi ani in urma am folosit Avon, Oriflame si m-am lecuit. pentru ca nu-mi suradea ideea de solar si pentru ca ador sa am pielea bronzata totusi, anul trecut mi-am luat de la Avene. La inceput chiar am fost incantata, culoarea era faina, fara pete, uniforma. Ca sa fie de durata trebuia totusi ca macar la 2 zile sa repet operatia. Din pacate nu stiu unde am gresit, poate ca nu mi-am facut peeling de fiecare data, nu stiu, dar pe picioare si maini ramaneam cu urme f urate, iar dupa dus parca eram murdara. Asa ca am renuntat in timp iar acum ma dau doar pe fata unde nu am nici o problema. Chiar imi place pentru ca e si hidratanta.

leuta

Mergi la inceput