creme autobronzante

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Am citit intr-o revista ca poti sa freci cu bicarbonat alimentar petele neuniforme cauzeta de cremele ptr. bronz.
tot nivea folosesc, imi lasa pete.
sunt curioasa ce foloseste Radulesca. am citit in cartea ei ca in sfarsit a gasit o crema usor de aplicat care nu lasa dare.
Madau se gaseste la noi crema asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miri da se gaseste...pai altfel nu v-as fi spus de ea. Eu am luat de la Sensiblu...dar am vazut produse PizBuin pe la mai multe farmacii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

anul trecut le bagase si la Carrefour. Cam scumpica, totusi...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Am incercat Neutrogena (spuma) si L'Oreal (spray) si lasa urme. Am incercat si cu si fara crema hidratanta inainte si nu am vazut nici o diferenta. Apoi m-am lasat de "sportul" asta pentru ca nu imi placea sa arat ca un dalmatian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai NIvea iese la un simplu dus , iese si daca nu te exfoliezi (asta daca nu hidratezi bine pielea in fiecare zi , ca doar in cazul asta apar pete).

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

dc zice si Feli ca e scumpa...nu mai caut.dau cu niveea si dupa cu bicarbonat si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Voi stiti vreo crema autobronzanta care sa nu aiba acel miros specific si neplacut? Am incercat creme de la nivea, garnier, avon si toate lasau un miros urat pe piele.
Acum folosesc o crema de la avon si sunt multumita de ea. Am ramas cu pete in prima zi, insa am continuat s-o folosesc urmatoarele zile si culoarea s-a uniformizat. Ma deranjeaza, insa, mirosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vincenzina spune:

quote:
Originally posted by clarrice

Voi stiti vreo crema autobronzanta care sa nu aiba acel miros specific si neplacut? Am incercat creme de la nivea, garnier, avon si toate lasau un miros urat pe piele.
Acum folosesc o crema de la avon si sunt multumita de ea. Am ramas cu pete in prima zi, insa am continuat s-o folosesc urmatoarele zile si culoarea s-a uniformizat. Ma deranjeaza, insa, mirosul.

Da,stiu despre ce miros vorbesti...Din pacate se pare ca toate cremele autobronzante dau acest miros dupa ce iti intra in piele si te "coloreaza" chiar daca initial sunt parfumate.Intradevar asta e o problema si pentru mine pt. ca schimba mirosul pielii si in momentul in care folosesc un parfum sau o lotiunde de corp,acestea nu mai au pe piele mirosul original. :(
Oricum o sa incerc sa-mi cumpar si eu lotiunea de la Piz Buin,macar culoarea sa fie frumoasa daca pentru miros nu pot sa fac nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

"Piele de pui transpirat",asa denumesc eu acel miros.Nu am gasit pana acum un autobronzant dupa care sa nu-mi miroasa pielea asa:-(Si nici nu iese la prima spalare..cat dureaza bronzul,cam atat persista si mirosul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

"Piele de pui transpirat", hehhehe super tare comparatia. Nu m-as fi gandit la asta nici intro suta de ani. M-ai facut sa rad, dooku3.

Mergi la inceput