Mamici norocoase de sept-oct (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by EvaF

Ramonzca79, Nocom, nu mai fitzi ingrijorate. Eu nu stiu de femei care sa aiba gretzuri si dupa saptamana 16, asa ca gata...
Ziceti mersi ca ati depasit perioada urata cu gretzuri, nu?
Eu ce sa mai zic, nu am avut gretzuri niciodata, ar fi trebuit sa fiu in culmea paranoiei...

Saptamana 16 ?? Eu ce sa mai zic ca am avut placerea greturilor doar sapt 6-7 si si atunci nimic spectaculos ?? Huh!

M-am intors si de la eco. Totul bine la locul lui, la marimea potrivita, am vazut si degetzele si tot tacamul. Batai pe minut 182. Fetele care ati avut asa peste 182 de batai pe minut in s 9, ce-ati avut? Fetite sau baieti. (nu ca ar fi o regula, doar ca informatie).

Delphinas vestile tale unde sunt?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Alinush nu stiu ce-ti doresti dar sper sa nu te dezamagesc. Eu am facut eco in sapt 11 si bebe avea 176 batai/ min. Auzisem ca dac are peste 160-170 e fetita. In sapt 16 am mai facut o eco si iata-ma-s, posesoarea unei putzulici Iosup mi-a inspirat prea multa incredere incat sa am vreo banuiala ca n-ar fi asa.

Nu cred ca-i o regula, anis sau teomaria cred ca stiu mai multe, sunt mai experimentate.

Chiar mai fetelor, pe unde sunteti? Mie imi este dor de voi, mai dati un semn de viata!

Digeka nu-ti pot spune ce sentimente ma incearca acum. Tare tare rau imi pare...cu Dumnezeu inainte, fii tare! Noi suntem alaturi de tine, pacat ca nu putem face si altceva decat o vorba buna

Maine schimb semnatura

16+
Mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

abia acum am reusit sa intru, oboseala, treaba, plimbari...
eva, piolica, distractie faina si bagati odihna la greu!
nusha esti totala! cite ore dormi pe zi?
fericite fetele care au scapat de greturi! acum urmeaza parte cea mai placuta
sunt rupta de somn, azi am pierdut somnul de frumusete, asa ca ma indrept spre pat.
noapte linistita, somnic pufos!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

alinush....felicitari pentru bebe...ma bucur ca este bine
delphinas..sper ca totul este bine...te asteptam cu vesti bune

Andreea13+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

fetele abia acum am terminat o ciorba de burta. de o luna ma bate sotu la cap sa-i fac.
promit sa va citesc maine ca sunt franta.
permisul l-am luat chiar daca mi s-a oprit motorul, dar era de la emotii.
iar la eco............ptiu.....mazarica e bine. a crescut si e in grafic pt 9 s. a masurat-o doftorita si a iesit exact 9 sapt.
mai multe va mai povestesc maine.
nopate buna fetele.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

stup nou

Mergi la inceput