Mamici norocoase de sept-oct (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Anca, merci mult! O sa va povestesc cum a fost.

16+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrr....am fost la dr de familie si mi-a dat pt tuse mucosin cu miere...l-am cautat pe net si vad ca nu e f ok....voi cu ce v-ati mai tratat tusea???

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

ramonzca79, eu zic sa nu iei, este ambroxol si nu cred ca este voie.
Da i in cap cu Stodal, ceaiuri, si ridichie

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

problema mea in materie de doc, este f praf, datorita faptului ca eu inca nu am un doc la care sa ma duc,adica numai la unu sg. eu am fost la vre-o 3 pana acum, si de altfel toti mi-au spus ca totul este ok.
Am fost la dr. de familie si mi-a dat o trimitere la Cantacuzino, nu stiu ce sa zic de acest spital, voi stiti ceva??? cica la o dr, care este f buna, nu stiu sa va zic cum o cheama, o am scrisa acasa pe ceva......cum aflu cum va anunt, poate a-ti auzit de ea si pute-ti sa imi spune-ti si mie ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ramonzca poti sa iei sirop Stodal si mai sunt niste pastilute pt supt, homeopate se numesc Homeogene 9, si sirop de ridiche cu miere! Sper sa mearga!

Pup

13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare fetelor,

Digeka, am citit cu mare tristete de tine, ai incredere ca ti se va intampla din nou si fii optimista. Ne gandim la tine

Andy, Dyanira si Eva, ce multe in breasla profilor....si eu in RO am predat engleza timp de 6 ani, cand am venit in Canada am lucrat intr-o companie nationala timp de 3 ani si pe urma am reintrat in invatamant aici, de data asta predand franceza....si nu mi-as mai schimba cariera sub nici o forma. Cum spuneati si voi, nici eu nu mi-am anuntat elevii si nici nu cred ca o voi face, ii voi lasa sa observe singuri....sper sa mai am rabdarea necesara cu ei pana la sfarsitul lui iunie cand se termina scoala aici.

Piolica, distractie placuta in Tunisia. Sa faci multe poze

Eva, cred ca ar fi bine sa ajungi la dentist pt. un control daca spui ca iti sangereaza gingiile. Aici se face automat asa-zisul cleaning la fiecare 6 luni, chiar daca nu ai nici o carie. Si incearca cu flossingul, ajuta

Delphinas, asteptam vestile bune

Kid, frumos in Grecia... sa nu ratezi Meteora, chiar aseara ne uitam pe niste poze impreuna cu fiemea de acolo. Ea ma intreba disperata unde era ea de nu aparea pe acolo In ce parte mergeti?

Si eu astept sa vina vacanta sa mergem undeva....noi de la un an jumate al fiemii am fost plecati in fiecare an spre o destinatie caraibica, de data asta cred ca alegem ceva cu munte si mare laolalta

Pupici,

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

gata...am vb si cu dr gineco si a zis ca e mai ok sa merg pe naturiste pt tuse....ca atare am luat sirop de muguri de brad, ceai de lamaie si cateva flori de tei in el si propolis...sper sa mearga....

nocom...nu esti ingrijorata din cauza lipsei greturilor????eu parca-s nebuna....am inceput sa ma testez.....ma gandesc la alimentele ce nu le-am putut manca pana acum...de exemplu usturoi...si parca nu l-as manca nici acum insa am o zacusca facuta de mama dupa care eram lesinata inainte de sarcina..apoi nici nu ma puteam uita la ea....am scos-o acum si....am vazut ca nu m-a deranjat mirosul ei si nici gustul....

offffffffffff....mai e cineva afara de noi care sa fi scapat de greturi dintr-o data??????????

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ramonzca79, Nocom, nu mai fitzi ingrijorate. Eu nu stiu de femei care sa aiba gretzuri si dupa saptamana 16, asa ca gata...
Ziceti mersi ca ati depasit perioada urata cu gretzuri, nu?
Eu ce sa mai zic, nu am avut gretzuri niciodata, ar fi trebuit sa fiu in culmea paranoiei...

Delphinas, asteptam vesti!!

15+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare gravidutelor!

n-am apucat sa citesc tot din urma ca bineinteles iar am rupt patu de la 4.30 am dormit pana acum

azi m-am simtit mai bine greata a fost prezenta dar mai "fina" asa ...acum am descoperit ca pot manca covrigei sarati fara sa-mi fie greata sau sa-i vars si asta bag de vreo 2 zile...cat m-or tine maselele de altfel impecabile

ieri am poftit la gratar de pui si dupa ce l-am mancat(cu greu am convins consoarta sa faca si pana la urma am mancat in alta parte) mi-a fost un pic rau iar cand am ajuns acasa imi era tare tare rau

ramo multa sanatate si nu te mai stresa fii fericita ca ai scapat de greturi ce n-as da sa fiu acum in locul tau

eva si piolica concedii placute si sa veniti cu multe poze sa va admiram si noi!!!

imi inchei mica mea interventie ca totusi patul e mai tentant decat biroul noapte buna!!!

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Fetele dragele mele!

Va mutumesc mult de tot pentru incurajari.
Azi am facut chiuretaj si incerc sa fiu tare, dar nu prea imi reuseste.

Eu va pup si va mai urmaresc.
sanatate voua si puiutilor va doresc.
Mie mi s-a recomandat cel putin 4 luni recuperare.

Mergi la inceput