Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 9
sovietica spune:
Am admirat poze cu David de Ioana si cu Rebecca 

ce dulci sunt!!
Naty, pentru tine cred ca se rezolva de o cezariana in apa, ca sa impaci amandoua inclinatiile 
Raluk31, felicitari pentru setarea datei!
Dormi, nu dormi, ce sa ii faci, trece si asta, nici eu nu cred ca as dormi inainte!
Hagiyannis, hai cu nasterea de vis!
Hai, ca trece si asta... Toate fetele de pe aici care au nascut pana acum par ok acum :) noi de ce n-am fi..
Bubu, la multi ani socrelei! 

Eu decand mi-a dat Luny pontul cu Biorinilul, l-am clasat ca fiind cel mai bun si mai putin datator de dependentza. Scrie pe el ca gravidele sa il foloseasca cu precautie. Si am mai folosit in aceste zile mucoase- picioarele in ligheanul cu apa fierbinte pe cat posibil si torbitza cu sare calda pe frunte/nas. Eu n-as folosi picaturi asa des parca...
Spor la gatit maine!
Baiiii va rog mult nu vorbiti de mutat la scutece macar pana in weekendu care vine, cand voi avea sper si eu cea mai mare parte din lucrusoare cumparate! ca iar ma apuca pandaliile ca n-am totul pregatit 
Blankar, tu chiar ne-ai parasit de tot? Sau ai ramas in Ungaria?
sovi
35+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
mstela spune:
cory,zi Doamne fere,ce vb mata acolo?
..sa mai stea o sapt si gata!Dar nu acum,ca-mi pierd de tot optimismul
..Am bagat si racheta.Doamne ajuta..
.
INCA O SAPTAMANA DOAMNE,NU MI-O FACE PREA DE TOT!!!!
Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
bitza037 spune:
Buna seara randunici!!!!
Dupa ce am citit de unde am ramas restanta m-a luat o oboseala de zile mari, de abia pot sa va scriu 2 randuri.Sa stiti ca as mi se intampla mai mereu...citesc...si cand sa scriu.....parca ma i ao moleseala de nu pot sta in picioare.
Ieri am stat in patut ,am dormit ca nu m-am simtit prea bine....mi se strangea asa de tare burta(contractii nedureroase)
dar paracamult prea intens.Si azi noapte la fel, ma trezem cu burta tare care piatra...si am zis: gata am incurcat-o!!!!Am inceput serios sa pun lucrusoarele de spital in bagaj(poate ar fi trebuit sa il fac pana acum).
Azi am fost iar pe drumurisi vad ca nu a mai fost asa de rau.
Mami_papacioasa saru mana mult de tot....vezi ca ti-am trimis PM cu numarul de tel.
Am vazut si eu poze de bebei Rebeca si David....frumosi de pica!!!!!
Maine avem program de improspatat cu lavabil camera buburuzei si de decorat.Nu am resuit sa cumapr nici lenjerie si nici material...sper sa reusesc zilele astea.Cand o s afie gata va pun poze.
IRINA 
+35

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
cory3maz spune:
Alooo, America
esti pe fir???
Adriutza, ce mai face bebe Adrian???
Violeta, ce ne mai spui despre Sean???
Mihutza, tot 2-in-1?
S-ar parea ca am pierdut legatura peste Oceanu' Atlantic...deocamdata!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
cory3maz spune:
Sovi,
fara tine nu plec la "Clubu'n Pampers!"...promit!
Bitza,
bafta cu amenajarea cuibului!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
Olgutzika spune:
Asheaaaaaaaaaaaa:
Cory
! Saru'mana pentru complimente!!! Asa e, fii-mea se pare ca nu are in comun cu mine ( fiziceste vorbind ) nimic altceva decat sexul...De Bogdan Dumitrache ce sa zic? Daca vorbim de acceasi persoana, fostul meu coleg era roscat, sa stii. Parea genul de om care sa se reorienteze profesional, era bun la majoritatea materiilor si parea un tip pasionat de ce se intampla la scoala. De asta era si exclus din randul gastii cool. A! Si e de varsta mea, 29-30 de ani, m-ar bucura sa aud ca s-a "implinit" profesional atat de repede. Repet, parea genul, insa! Ce mai face Larisel? E nerabdatoare sa isi cunoasca Alexul?
Clau, uite cum aniversam noi impreuna tot felul de chestii: tot de azi a trecut si copilu' meu la marimea 2 la chilotzi
. Pup Rebeccutza si tin pumnii sa treaca colicii-cei-rai! Si tie rabdarica multa...
Am aratat azi copilul la serviciu, pazit strasnic insa de tatal lui, care nu a lasat pe nimeni sa il atinga
. A fost foarte prietenoasa, asta in conditiile in care s-a privit cu vreo 30 de oameni...asa o vreau, sociabila! Gudinde
, multumim de grija, sper sa nu fi dat cu batzul in balta...ramane de vazut!
I-am dat sms Elei, ca nu imi place sa nu avem vesti de la ea! Si Elarei...daca aflu ceva nou de ele, va scriu!
In rest...weekend placut tuturor!
Pup!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
bitza037 spune:
Eu parasesc crenguta, ca sunt rupta efectiv de oboseala.Si puiuta isi intinde picioarelein costa mea....cred ca nici ea nu mai poate in garsoniera asta confort III.Dar lasa ca-i pregateste mami o camera cu un patut mare si frumos decorate numai ale ei.....numai sa stea cumintica in burtica pana la termen.
Ne auzim maine........dupa ce fac si eu o ciorbita de stevie

(fetelor eu sunt innebunita dupa verdeturile astea de primavara...devorez tot).
Somn usor si vise placute va doresc!!!!
IRINA 
+35

sufletel
cory3maz spune:
Hai ca am ragusit de cat am "vorbit"!
Acush fac rocada cu Randunoiul: eu la tv (la Tanase si Dinescu)...el la calculator!
O seara si o noapte faina!
Si spor la nascut, daca e cazul!
( Stelutza-stie-de-ce!
Bai, glumesc, stai cuminte!!!

)
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
bitza037 spune:
Cory si eu iti trimit un pupic dulceeeeeeeeeee

.....adica mai multi......
Si am trei stelute la semnatura........yupiiii

IRINA 
+35

sufletel
Kya spune:
Ce-aveti frate cu Clubul Scutecelor?!? Parca odiseea era Martie-Aprilie - si nici martie nu s-a terminat inca...
Mamicile cu bebei s-au plictisit deja de randunicile care au inca burtici?
![]()
Kya
36+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!