Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 10
hagiyannis spune:
Stela, stai linistita k si eu sunt in dureri de vreo luna pe toate partile si uite k am apucat sa fac aproape 39 de saptamani. Colul e moale scurt si deschis de o luna jumate. Contractii nedureroase la fiecare miscare mai brusca putin.
Incearca sa stai cat mai cuminte, la orizontala, pe partea stanga in special.
cory3maz spune:
Kya,
asea ziceam si io...ca mai avem pana predam stafeta...pentru linistea ta...nu plecam fara tine!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
sovietica spune:
Cory
parca mi-a mai venit inima la loc ![]()
sovi
35+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
cory3maz spune:
Olgutzika,
1. legat de B. Dumitrache...eu nu l-am prins cu parul roscat...ci doar in variantele tuns la chelie si blond platinat; de destept era un tip destept, ca era numarul 2 in agentie (si de multe ori chiar el dicta mersu' trebii)...nu stiu daca e vorba de aceeasi persoana...nu conteaza...in prezent cred ca lucreaza la o firma de consultanta;
2. Larisa tine AMR-ul pana la intalnirea cu fra'su pe degete...si azi la telefon mi-a spus ca au mai ramas doar 9 zile!
3. Week-end fain si tie!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
cory3maz spune:

Da' voi scrieti aicishea, da?
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
bubu05 spune:
Sovi, Biorinil sunt picaturi? Unde gasesc, la farmacie?
Multumesc pt. urari!
Bitza, succes maine cu renovatul si aranjatul!
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mstela spune:
Cory,na ca racheta a mai potolit uterul
..manca-o-ar mama de racheta
!!Asa ca fugi cu coba
![]()
.

Mary,sar'mana de incurajare,dar problema nu-i asa simpla la uterasul meu,stie ea cory ceva
,dar daca dr a zis inca o saptamana,asa sa fie,nu acum

Si tinem pumnii tie!Felicitari pt ca ai ajuns pana aici!
Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
ccris_ccris spune:
randunici,
Am venit si noi de la cumparaturi, ma tot uit dupa scutece cu buricul decupat si nu gasesc, sau n-or fi in Carrefour.
Am luat si eu ser fiziologic si betisoare de urechi pt. bebe si mi-am mai luat o camasutza de noapte pentru alaptat, tare haioasa, dar cam scumputza.
Si acu', scrisorica:
Clabuc, bine ai venit acasica, refacere rapida la tzitzi si spor la mamiceala. Nu-ti face griji, ca mamicile cu state mai vechi sunt aici sa te ajute!
Clau,
, mersi mult! Atunci astept pana la momentul critic.
Ce Rebecutza pufosica ai, cu guritza numai buna de mancat! Sa-ti traiasca!
La fel si Davidutzu de Ioana, care-i bucatica rupta din mami.
Raluka31, Doamne ajuta pe 26! Nasti de ziua lui taica-miu, o sa iasa o berbecutza pe cinste!
Hagiyannis, felicitari pentru saptamana 39! SI curaj gaina ca te tai!
Mamicilor am vrut sa va intreb mai demult, voi ce puneti pe masutza de infasat ca sa nu fie rece musamaua aia, o paturica, un prosop?
Si ce va veni cu Clubul scutecelor? Pe noi, intarziatele cui ne lasati? DPN-ul meu este intre 26 apr-1 mai, raman singura pe-aici?
Cristina
34+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
Simo27 spune:
Kya,ce vorbesti,draga?
cum sa ne plictisim,noi ,mamicile de aceasta frumoasa Odisee?!mie imi lipseste burtica si ma bucur alaturi de voi, de fiecare randunica cu burtica
...toate imi sunteti tare,da,tare dragi!
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
cory3maz spune:
Stelutza, ci ma bucur pentru tine! Stii tu di ci! Noapte buna!
Crissule:
1. sa-ti fie de bine si de folos targuiala;
2. pe masuta de infasat...voi pune doar o paturica absorbanta...si ma misc repede cu operatiunile de toaletare...in maxim cinci minute bebe e curatat, cremuit, cu pampers nou pe el!
3. nu cred sa ramai tu ultima Randunica nenascuta...am eu un feeling special ca vei fi mamik mai inainte de 1 mai!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":