Nou stil de viatza (193)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Daca nu am ia somnul o sa incerc sa vad "Dragoste pe timp de holera".
Mi-e foame...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

mananca un iaurt, un fruct, o banana....ai citit inceputurile???

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Daaaaaa, mephala, multumim mult! A fost o surpriza pe cinste! Radeam vazand ca sunt tot in faza in care vreau sa dau 5 kile (macar) jos, desi au trecut 3 ani de-atunci...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Maine daca imi pastrez cheful, vreau sa fac papanasi fierti din branza de vaci. M-a apucat cheful de gatit!
Si dimineata mergem in Cismigiu sa ascltam cum canta fanfara in chiosc...

Mergi la inceput

ma duc sa-mi culc pufuletii.

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Slabuta miscare prin zona in seara asta.
Eu am dormit pana pe la vreo 6 si ceva si as mai fi dormit,dar s-a trezit al meu si am simtit cand a luat maimuta de pe mine
Am strans putin prin casa si am zis sa vin sa vad ce si cum pe aici si sa primesc cateva bine.Azi am avut o zi haotica, se vede ca este we ,iar eu am mancat numai prostii, nici nu vreau sa mai spun ce si cum.In afara de pranz cand am mancat cat de cat bine, dimineata aiurea,ca am fost numai in masina si al meu mi-a cumparat croissante,iar acum seara, of,of, al meu a vrut sa mancam slaninuta cu ceapa de apa.Sa mai continui?
Fetelor care maine petrec Pastele catolic le urez un Paste Fericit si fie ca iepurasul sa le aduca numai surprize placute
Dar mare grija la ce bagati in gurita.
Mai bantui putin prin zona si revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Anky, gata treaba? Esti pe forum?

Clipe de viata, 2007:

Carmen,acuma fac niste galuste cu spanac linga carnea de miel.Tortul e gata,insa tre sa stea un pic la rece inainte sa il ornez.
Fetelor,va servesc cu un Baileys

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Pozele nu au cea mai buna calitate ca le-am facut cu telefonul, dar va poftesc totusi la o felie de cozonac. http://good-times.webshots.com/photo/2027901990030350511aNNQla
Paste fericit tuturor fetelor care il serbeaza si ele!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

moamaaa, se lasa cu bunatati si bautura in seara asta, .

Anda, ce fain ti-au crescut! Daca-s si buni, vreau si eu reteta, pe pm, sa nu le deranjam pe fete, .
Te rog.

Tzuni, iti place sa gatesti? Sau....?

Clipe de viata, 2007:

Mergi la inceput