Nou stil de viatza (193)
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Mephala, ma manipulezi?
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Am aparut si eu. Ieri am avut o zi grea , ca de obicei, cu sedinte si nervi.
Marilena ai perfecta dreptate, sunt constienta ca nu-mi ridica nimeni statuie, dar ce sa fac, ca nimeni nu-mi face situatiile. Mai am putin si le termin, dupa care ma mai linistesc o saptamana ca vine celalalt sfarsit de luna. In plus trebuie sa recunosc ca sufar de acest sindrom: " servici si munca" Cam nasol, nu-i asa? Apropo, super culoarea, cred ca o sa incerc si eu, dar trebuie sa cer sfatul coafezei. Acum sunt un roscat mai aprins. Insa am devenit mai alba la piele (ca sa nu zic palida), iar sora-mea de la Brasov mi-a zis ca mi-ar sta mai bine satena cu niste suvite blonde. O sa vad. Coafura oricum mi-o schimb, imi las parul sa creasca ca m-am cam ascutit la fata si tunsoarea scurta nu ma mai avantajeaza.
zuzilici cu postul este bine, de postat meniurile nu le-am mai postat, ca ar fi cam comune si cam identice. In primul rand mie imi este cam lene sa-mi gatesc, asa ca prefer sa mananc legume si fructe. Saptamana asta mi-am facut o supa de rosii cu fidea, am mancat si niste cartofi fierti in coaja si caliti cu ceapa si cimbru. In rest am mancat fructe (mere, kiwi si pomelo), am mai mancat (la servici) niste supe Vifon vegetale, Si m-am cam stricat cu niste napolitane, seminte, smochine si cand am avut pofta am mancat 2 patratele de ciocolata 85%. Cu greutatea stau bine, chiar 62.00 kg.
Ieri mi-au venit "rusii" (cu o intarziere de 1 saptamana- mi-a zis doctora ca pot sa am dereglari). Mai fetelor, nu pot sa va zic ce dureri am, ce nu am avut eu niciodata. DE obicei eu nu iau nimic pentru durere, dar ieri am luat seara un Nurofen, iar pe la 6.00, azi dimineata, am mai luat unul. Am dormit prost de tot. Sper sa nu am iceste dureri de acum incolo, ca incepe sa-mi para rau ca mi-am scos chisturile.
Week-end-ul asta am sa merg pe la ai mei, cred ca am sa gatesc ceva, nu stiu ce, dar ceva nu foarte complicat. Maine fac sfestanie, vine preotul.
Mamicadulce sanatate multa. Aveti grija cu virozele astea ca sunt pacatoase. Iar vremea de acum este inselatoare. Sanatate multa tuturor bolnavioarelor.
carmen vreau si eu sa votez pentru tine, dar nu stiu care fotografie. Sau trebuie toate? Te rog lumineaza-ma!
Va pup si va doresc un week-end cat mai placut.
Pupici
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by violeta70
carmen vreau si eu sa votez pentru tine, dar nu stiu care fotografie. Sau trebuie toate? Te rog lumineaza-ma!
esti simpatica, .
In semnatura mea am doua poze, daca-ti place vreuna, voteaz-o.
In concurs sunt ft. multe poze frumoase, daca ai timp, te poti uita peste album si sa votezi toate pozele care iti plac tie.
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Mephala, ma manipulezi?
Participam la concurs:
Hai, nu fi trista, ca te-am votat!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
mephala30 spune:
quote:
ce conteaza, am ramas trista....
Participam la concurs:
mephala30 spune:
ce miros de pulpe vine, nu va gadila narile?
fac pulpe la capac, cu salata de rosii si castraveti.
...simt si miros de cozonac? Anda, ai bagat cozonacii la cuptor?
Participam la concurs:
hcclara spune:
Salut fetele, ce faceti?
Marilena, iti sta ft bine tunsoarea si culoarea! ti-a trecut urechea?
Crys,sa porti sanatoasa nadragii...cat despre scumpicu tau, poate i-a fost rusine, s-a emotionat cand te-a vazut, are si marc faze din astea! da frumos e!
M-a ales ieri si pe mine trifoiul, ma logasem numai ca sa votez subiectul si in momentul cand m-am dezlogat am vazut trifoiul! prea tarziu, degeaba am mai dat eu pe sageata inapoi, ca nu mi-a mai luat raspunsul!
Carmen, fain catelul...si m-am uitat inca odata la pozele cu baietii...cum i-ati nimerit pe amandoi cu ochi albastri? are si sotul tau ochi albastri? sa vezi ce or sa stea fetele rand la tine la usa!
Al meu Marc a avut primele 9 luni ochi albastri, apoi s-au capruit, insa lui Luca i-au ramas albastri, insa de la nastere el intr-unul din ochi are o dunga maronie!
Eu sunt tare suparata, azi noapte am dormit 5 ore in total, Marc ieri dupa-masa avea 39.1, i-am dat nurofen, azi noapte la 1 ardea, asa ca am inceput antibioticul, nu stiu daca am facut bine sau nu, insa n-am mai suportat sa-mi vad copilul de 5 zile tot cu febra.I-am ai dat si nurofen, si pe la 4 l-am schimbat ca era transpirat rau, acuma s-a trezit, vad ca nu e cald. Sper insa ca i-am dat antibioticul bun, fara sfatul dr-lui... ca dobitoaca aia nu i-a gasit nimica, insa atunci de ce imi face febra? Acum vad ca se rupe tusea, insa e infundat, sper sa nu mai faca febra. Stiu ca la scarlatina se da penicilina, eu m-am bazat pe faptul ca nu e scarlatina si i-am dat ce antibiotc am avut, asta mi l-a scris pt Luca prin noiembrie dr, dar atunci l-am salvat pe Luca si mi-a ramasa sticla nedesfacuta!
an-k, vazut pozele tale, dragutza printesa ta!sa creasca mare si sanatoasa!
va las fetele, ma apuc sa fac praji, sa vopsesc oua, fug si pina in oras, nu stiu cu ce sa incep! va pup!
hcclara spune:
...., a de asta miroase asa bine l-a mine si nu stiam ce e, mirosurile de pulpe si cozonaci!!!
sa va zic ce mi-a zis Marc alalatieri....ne uitam la Germany's next topmodel, el era la noi in pat si dintr-odata zice: "multumesc lui D-zeu ca nu sunt fetita!"
Mai imi spune ca il pupa cate un baietel la gradi si nu-i place, i-am zis sa ii spuna ca el nu vrea sa fie pupat de baieti, si m-a intrebat ca numai cu fete e voie?
na acum chiar plec!
violeta70 spune:
Merci pentru "luminare"!
Votat!
Plec acum la mama si o sa revin pe seara. Sper.
Pupici la toate fetele
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
ce conteaza, am ramas trista....
Participam la concurs:
....cu placere
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA