Nou stil de viatza (193)
Raspunsuri - Pagina 4
mephala30 spune:
Marilena, si mie imi place cum iti sta. Insa, imi placea si cand aveai parul mai lungut; n-ai de gand sa ti-l lasi sa creasca?
Eftimie, sa aveti o intalnire placuta.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
gusta spune:
Carmen sincer vreau sa il las sa creasca ,dar cum el e scurt rau pe la spate acuma i-am dat o forma mi-am facut un fel de breton si il las sa creasca.
Tumpi culoare e nebuna rau si olandezu a zis.
Carmen E multumesc.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
quote:
Originally posted by gusta
Carmen sincer vreau sa il las sa creasca ,dar cum el e scurt rau pe la spate acuma i-am dat o forma mi-am facut un fel de breton si il las sa creasca.
Tumpi culoare e nebuna rau si olandezu a zis.
Carmen E multumesc.
Marilena si Mara Augusta
ehe Marilena, a ta e cumintica iti spun eu.Apropo ce nuanta e?eu din ce vad imi pare un roscat o culoarea prunei ceva.
Cand zic ca imi e dor de nebuneala din parul meu e ca la un mom dat cred ca aveam vreo 3 nuante si atat de mult imi placeau, pana si manichiurista mea ii spunea surorii ei (care era coafeza mea) ca ei de ce nu-i face asa.Aveam o baza de roscat cu suvite blonde,dar la fiecare vopsire suvitele blonde deveneau mai rosiatice si uite asa era la mine in par o nebuneala de culori.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
vikinga spune:
quote:Oh Mephala ce dragalas...o frumusete de catelus! Mai al meu e asa de tolerant cu astia mici, pina si vecina mea care ii e frica si d eun pokemon mic si care s-a crizat cind l-a vazut prima oara de a zis ca nu-si mai lasa copilul la noi, il mingiie si-i zice pisica mare:))Dar la tara sta in curte mai? Nu-i e frig..?, ca rasa asta e cam pieligoasa si friguroasa. Si de la frig si vreme umeda fac boli la coloana. Eu va salut din mers, merg la un resto cu sotzu'. La aperitiv champagnia e neaparata:)), pe urma cred ca un file de oaie cu spanac care cere o gura de vin rosu, cartofii ii las in farfurie, no daca stiu ce drinkuiesc mincarea ce mai conteaza si asa ca sar de toate limitele de calorii. Voi vad ca sunteti fete cuminti cu iaurtele diet si salatele. Mamica dulce spor la tapetat, sa stii ca si eu l-am lasat pe aldo sa-si aleaga singur ce tapet vrea si la fel ca al tau pui, a vrut verde curd nebunesc cu dungi in culori si mai tari si pe jos am pus laminat bleu. In toata nebunia asta a lui am pus totusi ceva ordine, adica jos albastru ca marea, peretii verde ca natura si sus pe tavan galben cu soare mult. Pamint nu avem:)) el e tot insular dar dupa toanlitatile culorilor cred ca se crede in Hawai:))) Si patul si mobila sunt vopsite in culori vii. Iar in rest si noi avem combinatii nu toti 4 pereti la fel intr-o camera. Pare intersant ce ai zis tu acolo cu tapetul ala cu dungi. sa pui poze si spor la treaba.Ne mai auzim pe seara, daca nu ma infierbint intre timp si imi vine cheful de disco.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by mephala30
Vikinga, o poza pentru tine. A fost catelul nostru, l-am crescut pana la 2 ani jumate, apoi i l-am dat lui taica-miu la tara.Olo, week. placut!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mephala30 spune:
Vikinga, distractie placuta!
Tazar are 3 ani de cand sta la curte, s-a acomodat. Are cusca lui facuta destul de fain, cu paie si usitza, sa nu-i fie frig. Pare sa se simta bine
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
CRISCOSTY spune:
Fetele, imi pare rau ca nu am poze de la serbare dar nu stiu ce s-a intamplat cu Dany ca nu a vrut sa danseze. Cum m-a vazut a fugit la mine si a inceput sa planga ca el vrea sa plecam. Cu chiu cu vai l-am convins sa stam sa vedem macar spectacolul. Nu stiu de ce a avut reactia asta, l-am intrebat daca nu-i place la dansuri, daca nu-i place de profesor. A zis ca-i place mult, sa il mai las, dar nu a vrut azi sa danseze Va dati seama cum m-am simtit, dar asta este, important este sa fie el bine. V-am promis poze, asa ca am pus cateva in albumul martie, poze facute azi cand am venit acasa. M-a pozat Dany cu pantalonii noi, asa ca vedeti si belena in actiune
Astea sunt pozele
http://family.webshots.com/album/562853171PhcVKk?vhost=family
Merg sa citesc din urma si revin.
Crys si Dany
CRISCOSTY spune:
Yubi felicitari ptr. cele 200 gr. in minus, ai grija cu prajiturelele.
Eftimie distactie placuta la intalnire.
Olo vacanta placuta in Elvetia si sa nu uiti de poze.
Cuscra si mie imi place cum iti sta cu noua tunsoare si culoare. Felicitari ptr. schimbarea reusita. Acum la ce schimbari te-ai mai gandit?
Vikinga, Laura dar si restul fetelor, o seara placuta va doresc.
Meiul de azi:
- 2 chiftelute de dovlecel si un ardei, un kiwi
- carne de vita la cuptor
- putine macaroane cu branza, un iaurt
Crys si Dany
mephala30 spune:
Criscosty, am vazut pozele, Dany are o privire atat de expresiva, .
Tie iti sta bine cu pantalonii, sa-i porti sanatoasa.
Eftimie C. spune:
Gata intalneal.A fost tare frumos si am cunoscut fetele cunoscute pe
Edi a fost asa de incantat ca s-a apucat de dat telefoane sa povesteasca tuturor
Tumpi crezi ca am avut grija la interzise? Edi a comandat de la sine putere, PIZZA si a mancat un sfert, impreuna cu un alt copil si restul mami.Ba nu, am dat un sfert inapoi.Da' am beut si o bereCe buna a fost!
Vikinga nota 10 sotului tau pentru ca te scoate la restaurant
Cris ce frumoasa e camera lui Dany!Sa porti cu placere pantalonii!
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Tzuni spune:
Buna seara!
Gusta, ce faina esti! Sa stii ca avem acum aceeasi culoare la par!
Cryscosty, e dulce foc puiul tau! Las ca pana se insoara are timp sa dandeze! Dragul de el...
EftimieC, ce faci? Te-ai culcat?
Mephala, fain catzalu' tau, da' mai mult m-am uitat la poza cu pizza, ecunosc!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA