Nou stil de viatza (193)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

eu mooor!!!

le-am zis la astia de la job ca plec ca sa ma fac shefa la alta firma, si astia imi fac propuneri de programator senior(adica ce sunt si acum, si au zis ca ma lasa sa ma descurc singura, adica ceea ce fac si acum)! Cred ca-s dusi rau!

in curand plec acasica si mai apoi in vacantzica (m-am uitat pe internet si in Elvetzia NINGEEE!!!))) yupiii!!!

WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vikinga, o poza pentru tine. A fost catelul nostru, l-am crescut pana la 2 ani jumate, apoi i l-am dat lui taica-miu la tara.

Olo, week. placut!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare la toata lumea. Ieri nu am mai intrat pt. ca nu m-am simtit bine. Dupa ce am venit de la servici m-am culcat si seara am avut musafiri. Azi ma simt mai bine si am intrat sa vad ce mai faceti ,dar am avut cam mult de citit din urma.Multumesc fetelor care mi-au facut urari de sanatate si acelasi lucru va doresc si eu ,pt. ca vad ca bantuie virozele si sunt putine cele care au scapat.Am mai slabit vreo 200 gr ,chiar daca am mancat savarina Fiind incurajata de aceasta performanta astazi mai bagai vreo cateva prajiturele ,asa ca merit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Carmen frumos catelul!
Yubi felicitari pentru cele -200g, dar daca nu vrei ca maine sa te trezesti cu +500g, mana jos de pe prajituri
Eu dispar pentru cateva ceasuri, dar promit sa nu-mi fac tare de cap

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

No, ca-s in zona. Am terminat proiectul (si nu era de mancat !!!!) si tocmai m-au sunat de la job ca atat de bine a iesit incat imi mai dau unul

Asa ca, in we am cu ce ma distra....

Multam de melodie (Meri e in al noualea cer cand o aude).Acum o astept pe bona si fug sa ma rasfat cu niste cumparaturi. Va spun mai tarziu ce mi-am luat...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
Asa ca, in we am cu ce ma distra....

distractie placuta, .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen dupa ce mi-ai dat ceaiul am plecat la cumparaturi ca de mai aveam ceva si eu daca nu ii termin ma gandesc mereu la ei si mi-am luat o bluza roz si pantaloni 3/4 de fas maro.Si la copil carte de colorat.

Tumpi pe mine nevoia ma facut gospodina.

Tzuni frumoasa melodie si ma bucur ca mai ai un proiect.

Carmen E unde ai plecat.

Ma duc sa vad daca vrea fotograful sa imi faca o poza.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si poza cu tunsulici

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2350156628/

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Gusta imi place tunsoarea si iti sta bine si culoarea
Eu plec la intalnirea cu fetele de pe subiectul cu Piatra Neamt.Abia astept!
Tzuni felicitari pentru reusita proiectului stiam ca nu-i vorba de mancare.Bafta la urmatorul!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gusta iti sta bine, ce m-as tunde si eu,da al meu stramba din nas.Oricum abia astept in mai sa ma vopsesc, sper sa si ajung.
Uitandu-ma mai bine la poza asta mi-am dat seama ca semeni cu o prietena de-a mea
IMi e dor de culorile nebune din parul meu, acum sunt prea serioasa

Eftimie, petrecere frumoasa, dar ai grija la interzise.
Olo, we placut in Elvenia.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput