Nou stil de viatza (193)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Diana (Dordia), mai un pic si vine bebe2! Iti tin pumnii!

Violeta, imi placi enorm, ai vointa si slabesti frumos!

Anky, felicitari ptr concursul cu urechea fina, nu m-as fi gandit la raspunsul dat de tine!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Diana,merci.Am votat pozele,sint foarte dragute.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by puskin
Ce meniu ai azi?

pasca, cozonac, ciorba de perisoare si sarmale,

tu?

Eu de dimineata am mancat 4 wasa ( crakeri din faina integrala),2 cu branza de vaci dietetica si rosii cherry, 2 cu gem fara zahar.

La pran, nu stiu...la cina peste sau pui, ca asta am acasa. Si ceva legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata la pranz.
Mi-am luat si zabovesc putin cu voi.
Dar nu mare mi-a fost suprinderea citind ce ati scris.Asta ma face sa ma simt si mai vinovata ca am macat ca o -ica in we.
Ieri am avut musafiri si ne-am antrenata de pe la 5 dupa amiaza pana dimineata la 3 juma la un remi.Si am baut putin, eu care nu beau de fel ca mi se face rau, am rontait alune si cipsuri ,iar colac peste pupaza, al meu la 12 noaptea murea de foame, asa ca ne-am pus pe facut fripturi.Aaaaa si inainte mancasem 2 papanasi, asa ca azi sunt o.
Am ajuns la concluzia ca nu e bine sa ai zi libere, ca ai tendinta de a manca.
Dimineata cand m-am trezit ziceai ca a avut un razboi la mine in bucatarie , toate vasele erau intinse pe dulap, ca cine mai statea la 3 dimineata sa mai scoata vasele curate din masina si sa le puna pe cele murdare?
Acum astept sa mi se termine painea de facut, ca fiind in chis si azi peste tot am ramas fara paine(dar sa stiti ca e din cea integrala).Am sa mananc si eu putina ,fiinca am pus sa coc niste vinete.
De maine , cum zice si Anky, trag la greu sa dau jos ce am pus zilele astea.
La noi cred ca e frigut desi e un soare,dar pare a fi cu dinti, de nins nu a mai nins,doar ieri a fulguit putin.Saptamana asta se mai anunta lapovita si ninsoare si temp mai scazute,dar din aprilie cica vin si la noi temp de 10- 12 grade, uraaaa.
Pup toate fetele, nu mai dau nume ca inca sunt varza si cerebelul meu e in revizie tehnica
O zi buna.
Revin.......

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ziua buna si de la mine,
Noi ne-am trezit, am papat, am lenevit si acum ne pregatim de o plimbare.
Meniul azi:
1 craker cu drob si tofu, 2 crakeri cu exquisa amestecata cu indulcitor si putina dulceata diet de capsuni
ciorba de miel, o feliuta de cozonac, un kiwi
salata de boeuf cu maioneza diet (o sa pun si reteta) cu ceai, iaurt cu fructe 0% cu cateva cereale

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by anky
Violeta,sintem pe subiectul bun, insa din cind in cind nu ne strica cite o escapada.Chiar sa ne taiem toate cracile...nici asta nu e viata.

corect,

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Carmen

Your Free Day (Body for life)

Six days a week,you need to follow the eating guidelines.
And on the seventh day ?Forget about them.I mean forget them all.Eat whatever you want.If you want to have blueberry pancakes with syrup for breakfast or a cinamon roll with coffee or milk,that's fine.If you want a Big Mac for lunch,go for it.If you want a thick pizza with everything on it for dinner,be my guest.If you want apple pie and ice cream for dessert,that's ok.
There is actually a physicological reason to purposeley overeat once a week,it may help convince your body that it is not starving.Giving yourself a good feed once a week may calm that thousand-year-old encoded alarm inside your brain that goes off every time you begin to burn stored body fat for fuel.
Most people need to know they have some degree of autonomy,that they are allowed to make certain decisions for themselves.They're willing to draw some lines and create framework,a structure,as long as there's an element of freedom that remains.
You don't want to set yourself up for failure.You don't want to create standards you can't meet.If you say," I'm not going to eat anything I shouldn't for the next week's,you've set yourself up for disappointment.That's like Michael Jordan going into a game and saying,"I'm not going to miss a shot".
No one want to play a game he or she can't win.
By having one day completely to yourself,you are downright eager to get into the next week's positive patterns of action.This free day serves the purpose of reminding you of what you used to feel like when every day was free day.It can keep you in touch with what you're trying to get away from,the sluggishness indigestion,and energy drain created by overeating and infrequent eating.
Let's say you have a special occasion coming up and you know you're going to be eating in a social environment and don't want to worry about rules.That's fine.Plan ahead and make that your free day for the week.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

AM fost si am luat casa la copil de lemn de pus in gradina dar astept vara ca aici ninge asa cum a zis si Anky.Vremea asta e total nebuna.

Carmen si eu m-am urcat pe cantar si am vazut 60,5 dar sunt super umflata da cine a baut ieri numai cola ca de apa imi sta in gat .

Discutati de meniu sa va zic meniul meu.Oua de ciocolata,ciocolata cu fistic ,ceva mancare da nu multa si dupa tort cu frisca,brownies si tot asa.Maine fug in lume numai dau raport.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Moamaaa...da ce ninsoare,asa ceva si mi-e ciuda ca magnolia e plina de boboci multi,sper sa nu vina acum si inghetul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carina

Ziua buna si de la mine,
Noi ne-am trezit, am papat, am lenevit si acum ne pregatim de o plimbare.
Meniul azi:
1 craker cu drob si tofu, 2 crakeri cu exquisa amestecata cu indulcitor si putina dulceata diet de capsuni
ciorba de miel, o feliuta de cozonac, un kiwi
salata de boeuf cu maioneza diet (o sa pun si reteta) cu ceai, iaurt cu fructe 0% cu cateva cereale

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Anda,nu astepti udatori ?.Ce dor imi este si de obiceiul asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by gusta
Oua de ciocolata,ciocolata cu fistic ,ceva mancare da nu multa si dupa tort cu frisca,brownies si tot asa.Maine fug in lume numai dau raport.

, ce meniu ciocolatic!

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ziua buna fetele! Eu stau cam prost cu timpul, in weekend am fost plecati si saptamana asta sunt super aglomerata. Am multa treaba la servici, trebuie sa trag tare ca joi nu vin, merg cu dany la analize. Si mai am si de invatat ca am cam ramas in urma...si am o foame fetele de zici nu am mancat o saptamana. E drept, sunt cu rusii pe cap, dar asi manca numai dulce. Sambata seara mi-am trimis sotul afara la ora 21 sa-mi ia nuga si halvita ca muream de pofta Maine nici nu stiu ce raport sa dau, sunt umflata ca naiba de la rusi, am sa vad.
Ma bucur ca v-au placut pozele, si mai ales nazdravanul meu, multumim ptr. aprecieri
Zuzi a fost cald si am luat pantalonii doar o data, dar nu am renuntat la cizme. Oricum i-am imbracat special ptr. poza.
Revin cand mai pot....va pup pe toate.

Crys si Dany

Mergi la inceput