Nou stil de viatza (193)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ha, ha, ha...si eu tot in zona

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Pai si de ce stati ascunse ? Haideti la vorba...

La mine la birou e liniste, in afara de 4 romani si 1 rus, nu e nimeni...din motiv de Paste ( catolic).

Vremea e inchisa, dar nu mai e asa frig ca ieri. Nu am renuntat inca la cizme si palton.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

la Iasi bate vantul...
si ma pregatesc sa-l adorm pe Teodor, Iustin e la gradi...
si am mancat doua felii de pasca cu branza, .

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Carmen, mi-e cam teama de raportul de maine...am mancat mult ( dar nu aiurea) in weekend...

Ia manuta de pe pasca ca te vad....

Eu mi-am propus sa scap de 2 kg in urmatoarele 3 saptamani. Om vedea daca reusesc.

Edit. La mine chestia cu ambitia e cam asa: se schimba in functie de starea sufleteasca.

Mergi la inceput

si la mine se schimba, , in functie de probleme....
azi dimineatza aveam 60 de kile, ...dar am mancat!

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Neata fetelor,haideti la cafea .
Mai,la noi a nins si copiii se bulgaresc in curte.Nah..ziceti si voi,nu am avut zapada deloc toata iarna iar acum de Paste zapada in curte.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Carmen, eu nici nu m-am urcat pe cantar azi dimineata...de spaima . Ce meniu ai azi?

Anky, si aici e o vreme foarte ciudata.... Miercuri plec mai spre Adriatica, sper sa fie mai caldut pe acolo, ca m-am saturat de frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by violeta70

Buna dimineata si eu!

Mama, mama da ce gospodine sunteti!
Anky m-ai imbolnavit cu tortul si toate bunataturile.
Anda d-abia astept Pastele Ortodox sa mananc cozonac, arata super.

Fetelor suntem pe subiectul bun? Ca m-ati innebunit cu retetele voastre!

DianaR merci de aprecieri, dar acum sunt la mentinere. Pentru mine este tot un fel de dieta, ca daca ma apuc sa mananc, ma ingras imediat.
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de realizari.

Va pup ca trebuie sa plec la servici.

Violeta,sintem pe subiectul bun, insa din cind in cind nu ne strica cite o escapada.Chiar sa ne taiem toate cracile...nici asta nu e viata.Ideea e sa revenim la normal dupa,adica de miine, cind eu cel putin o sa fac un dublu workout.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puskin
Ce meniu ai azi?

pasca, cozonac, ciorba de perisoare si sarmale,

tu?

Clipe de viata, 2007:

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anky
Violeta,sintem pe subiectul bun, insa din cind in cind nu ne strica cite o escapada.Chiar sa ne taiem toate cracile...nici asta nu e viata.

corect,

Clipe de viata, 2007:

Mergi la inceput