Nou stil de viatza (193)
Raspunsuri - Pagina 15

liris spune:
neata!
nu ma dati disparuta, revin.
cre' ca ziua Nadjei este pe 30. poate au sarbatorit-o inainte ptr ca Vik spunea ceva ca pleaca mama ei inapoi in Ro. asa-i, Vik?
o saptamina buna va doresc!

mephala30 spune:
Neatza si o saptamana usoara!
Poftiti la ceai.
Liris, ooooo, mai scoti capul din cand in cand?
Clipe de viata, 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

violeta70 spune:
Buna dimineata si eu!
Mama, mama da ce gospodine sunteti!
Anky m-ai imbolnavit cu tortul si toate bunataturile.
Anda d-abia astept Pastele Ortodox sa mananc cozonac, arata super.
Fetelor suntem pe subiectul bun? Ca m-ati innebunit cu retetele voastre!
DianaR merci de aprecieri, dar acum sunt la mentinere. Pentru mine este tot un fel de dieta, ca daca ma apuc sa mananc, ma ingras imediat.
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de realizari.
Va pup ca trebuie sa plec la servici.

rolo spune:
Neatza la toata lumea,
O sa intru intr-o pauza de forum o perioada, cat mai scurta, sper. Voi intra doar sa dau raportul martea.
Am sef nou la job si e cam de kkt din cate vad acum la inceput. Nu imi vad capul de treaba iar el zice ca cine sta peste program e incompetent.
Va pup pe toate si o sa imi fie dor de voi.

mephala30 spune:
Rolo, multa bafta, o sa-ti simtim lipsa.
Clipe de viata, 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Sa aveti parte de o saptamana excelenta!
Rolo intelegem situatia.Bafta cu noul sef si te asteptam sa revii
Liris wow ce matinala ai fost!
Violeta si eu am crezut la un moment dat c-am gresit subiectul cu atatea bunatati.Acum sunt sigura ca e o treaba aranjata de Carmen ca sa vada cum rezistam tentatiilor.Daca nu, vorbeste cu Gusta sa scoata Corect, sefa?
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Eftimie C. spune:
Nu stiu ce treburi aveti de nu sunteti prin zona, da' eu nu pot lasa subiectul pe pag2Asa ca ma conversez singura, dar macar stam pe prima pagina unde ne e locul
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

DianaR spune:
Carmen (Eftimie) da, acu 4 ani mergeam spre 70 de kg . De bine ce m-am laudat azi aveam cu-un kil in plus.
Violeta, spor la mentinere!
Zuzi,
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete

mephala30 spune:
si eu tot in zona, .
Clipe de viata, 2007: