Nou stil de viatza (193)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare, sau mai bine sa zic noapte buna?

Azi am fost la ai mei, am sarbatorit ziua de nastere a tatalui meu, bineinteles ca mama a gatit sarmale si pe linga ele a incaput si o felie de tort super bun.

Anda, buna ideea cu blogul cu mincaruri dietetice, sa ti-l pui la semnatura si sa adaugi si reteta de cozonac (i-am vazut in poze si i-am admirat), poate ma loveste asa cheful sa fac si eu de Pasti.

Anky, arata bine tortul si la cit am mincat azi am putut sa ma uit la el fara sa salivez.

Carmen, Tzuni, despre ce film vorbiti?

Gusta, Eftimie, Dordia, Zuzi, Yubi, Vikinga, va pup pe toate.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Huh...acuma mi-au plecat musafirii,merg sa fac o baie si la nani.
Anda,thank's.Felicitari si tie pentru blog,e super ideea.
Carmen,tortul e foarte bun,l-au ras tot musafirii.In caz ca vrei reteta am scris-o la Pastele catolic-ortodox(La bucatarie).
Eftimie,iepurasii sint facuti dintr-un aluat dulce si am pictat ochii si gura cu zahar colorat din tub.
Noapte buna la toate.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Salutare, sau mai bine sa zic noapte buna?

Azi am fost la ai mei, am sarbatorit ziua de nastere a tatalui meu, bineinteles ca mama a gatit sarmale si pe linga ele a incaput si o felie de tort super bun.

Anda, buna ideea cu blogul cu mincaruri dietetice, sa ti-l pui la semnatura si sa adaugi si reteta de cozonac (i-am vazut in poze si i-am admirat), poate ma loveste asa cheful sa fac si eu de Pasti.

Anky, arata bine tortul si la cit am mincat azi am putut sa ma uit la el fara sa salivez.

Carmen, Tzuni, despre ce film vorbiti?

Gusta, Eftimie, Dordia, Zuzi, Yubi, Vikinga, va pup pe toate.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Delia,lasa ca o sa salivezi miine.O sa il mai pun o data special pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna Delidana.Si eu ma intrebam despre ce film vorbesc fetele, ca in ultimul timp nu mi-au mai recomandat nici unul.Acum am o stare de melancolie si vreau sa vad ceva romantic.
Carmen pai in ritmul in care slabesc eu, nu ne vedem prea curand
Gata, ma bag la un film.Da' tot mai bag un ochisor mai tarziu si pe-aici; altfel nu dorm bine la noapte.Dependenta, bat-o vina!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eftimie vorbesc de www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=19548" target="_blank">filmul asta. Delia l-a recomandat.

Anky, acu ma uit dupa reteta si-o salvez.

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Ma uit acum la National Trasure cu Nicolas Cage.Doamne, ce mai imi place actorul asta,sint indragostita de-a dreptul de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

EftimieC...nu am gemeni in burtik, am 2 baieti...adika unul e STefan (2.4 ani) si celalalt e bb din burtika. Asta de cand am postat ca vreau sa slabesc...la inceputurile subiectului.
Mi-ar fi placut sa am gemeni dar.....e doar unul si bun...sper.!

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Eftimie vorbesc de www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=19548" target="_blank">filmul asta. Delia l-a recomandat.

Anky, acu ma uit dupa reteta si-o salvez.

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Ei hai ca m-ati facut curioasa! E bun filmul? Eu am citit cartea, mi-a placut enorm ca toate cartile lui Marquez (mai putin toamna patriarhului la care m-am cam impotmolit...), ma tem ca filmul ma va dezamagi... Mi se pare imposibil sa redai atmosfera si savoarea cartii...

Eu va citesc din umbra, mi-e cam rusine sa intru ptr ca de cand mi-a revenit menstruatia nu mai am probleme cu greutatea, mananc ce vreau si ma mentin la 53.5. Beton, ca in vremurile bune...

Mult succes la noul concurs!

Si nu in ultimul rand multam celor care mi-au votat pozele (Mephala, Eftimie mi-au sarit in ochi)!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Diana (Dordia), mai un pic si vine bebe2! Iti tin pumnii!

Violeta, imi placi enorm, ai vointa si slabesti frumos!

Anky, felicitari ptr concursul cu urechea fina, nu m-as fi gandit la raspunsul dat de tine!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Carmen multam pentru film.Acum il trag
Dordia scuze, se pare ca am inteles eu gresit din postarea ta.Sa fie amandoi sanatosi si sa te bucuri de ei!
DianaR cam rarut, dar ma bucur ca ne urmaresti din umbra.Wow, 53kg Ia spune-mi nu cumva acum 3-4 ani aveai mult mai multe?Sau te confund?
Gata!Fug in pat!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput