De ce s-a inchis subiectul Letitiei 1????
Nu inteleg de ce s-a inchis subiectul Letitiei???A deranjat pe cineva???
Sincer si eu am observat acest lucru.Si nu inteleg de ce trebuie sa stea pe prima pagina,niste subiecte la care s-au scris doar cateva pagini si nu prezinta interes.De exemplu,la Femina intim,subiecte ca Aveti o rochita neagra,Cei mai scumpi blugi din lume(la care sunt scrise 3 pagini!!!),un subiect expirat as zice,Moda iernii 2008:botinele(cand e martie afara)...Apoi la Barfe ,mondenitati,cancanuri...subiectul Papusa Oana Zavoranu Barbye(la care sunt scrise 5 pagini),si e primul subiect,de parca ar fi cea mai tare barfa...
Sincer,nu cred ca astfel de subiecte,unele expirate si lipsite de interes ar trebui sa stea pe prima pagina...
Sincer,m-a deranjat afirmatia cuiva care spunea ca "turnam subiecte in nestire"...Ei si daca sunt subiecte in nestire,daca sunt lipsite de interes,vor ajunge pe pagina 2,3,4...si gata...dar unele subiecte,cum ar fi cele enumerate mai sus,raman tot pe prima pagina..
Stiu ca voi supara multe persoane cu afirmatiile mele,poate nu era aici locul acestui subiect,dar aici a deschis Letitia subiectul precedent.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
Raspunsuri
RAMONELLA spune:
Si totusi,nu-mi raspunde nimeni???
Si nu ar trebui sa se faca putina curatenie de primavara si printre subiectele moderatorilor???
Nu mi-o luati in nume de rau,dar cum v-am mai spus,unele dintre ele nu prezinta interes si sunt expirate.
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
marius spune:
Despre care topic este vorba?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by marius
Despre care topic este vorba?
Marius Pernes
Pagina legislativa
Acesta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118169
Poze
Povestea nasterii
marius spune:
Pai s-a dat un raspuns defapt mai multe. Eu cel putin asa vad. Daca s-a primit un raspuns sau mai multe care era sensul? Si eu inchid de multe ori cand se finalizeaza cu un raspuns. Nu vad care este problema?
Marius Pernes
Pagina legislativa