tava din picurator - de unde cumpar?
De unde cumpar acea tava in care se aduna apa de la vasele spalate si puse la uscat pe gratar? Stiti , vorbesc despre dulapiorul de deasupra chiuvetei, unde se pun vasele la uscat. tava mea acum e sparta, caci soacra, din exces de zel, vrand sa o stearga, a apasat prea tare pe ea si a spart-o la mijloc.
Multumiri
Raspunsuri
miki68 spune:
quote:
Initial creeata de mess4u2000
De unde cumpar acea tava in care se aduna apa de la vasele spalate si puse la uscat pe gratar? Stiti , vorbesc despre dulapiorul de deasupra chiuvetei, unde se pun vasele la uscat. tava mea acum e sparta, caci soacra, din exces de zel, vrand sa o stearga, a apasat prea tare pe ea si a spart-o la mijloc.
Multumiri
Doar tava nu am vazut, insa un uscator cu tot cu tava (calitate medie) e undeva in jurul a 10 RON, asa ca...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Androix spune:
Este un magazin cu accesorii de genul asta pe iuliu maniu, chiar vis-a-vis de apaca, undeva intr-o curte, au si un panou la intrare. Si mai exista unul pe la intersectia fundeni cu sos pantelimon, venind de pe fundeni treci intersectia si pe partea dreapta la nici 200 d emetri de la intersectie sunt 2-3 magazine cu materiale de constructii si unul e cu accesorii pentru mobila. S-ar putea sa gasesti in locurile astea doua, desi separat nu stiu ce sa-ti spun. Oricum am marea rugaminte daca gasesti sa imi scri si mie aici ca si eu as vrea sa schimb tava ca s-a depus piatra pe ea si n-o mai pot curata, arata oribil.
Andreea mama de Filip si Georgia
doradora spune:
incearca la cei care fac bucatarii de comanda, poate vand si separat. daca da, sa ne spui si noua, ca nu stii cand e nevoie.
chris + alexandra
bebeii nostri
Rufus spune:
O sa razi (amar...), dar cel care ne-a facut bucataria ne-a spus ca nu se gaseste tava separat.
Poate infirmi tu vestea asta.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
madau spune:
Si eu stiu la fel...ca trebuie luata "la set" cu tot cu picurator
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mess4u2000 spune:
Mda, ma gandeam eu ca separat nu o sa gasesc.
mi se pare foarte putin 10 ron uscator cu tava.... poate n-ai inteles despre ce e vorba.
O sa merg pe la magazine care fac mobila, poate gasesc acolo.
Multam de raspunsuri.
doradora spune:
quote:
Originally posted by miki68quote:
Initial creeata de mess4u2000
Multumiri
Doar tava nu am vazut, insa un uscator cu tot cu tava (calitate medie) e undeva in jurul a 10 RON, asa ca...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nu e suportul care se pune pe marginea chiuvetei,era simplu atunci, ci despre un corp suspendat de mobila, care are loc pt farfurii si pt cani, si sub ele exista o tava colectoare pt apa care se scurge.
chris + alexandra
bebeii nostri
valeria72 spune:
Eu am gasit duminica la Bricostore la Ploiesti suportul cu totul, din inox cu 85 ron
Aspiranta la titlul de mamica
Viairo spune:
se gasesc si separat la cei care vand accesorii pentru mobila sau in depozite de pal. a cumparat un prieten una suplimentara pentru nivelul superior, cel pentru pahare.