Ce DRAG imi e!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Mor de dragul lui pentru ca simt ca si el moare de dragul meu... restul sunt amanunte, prea multe pentru a fi insirate aici.
Sunt fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocarta spune:

Mi-e drag cand plange dupa baietelul lui pe care il vede foarte rar pentru ca fosta sotie il santajeaza ca sa-l poata vedea.
Mi-e drag cand reuseste din rasputeri sa nu raspunda cu ura celei care i-a fost sotie, cand tipa la el si ii cere bani sub tot felul de pretexte stupide.
Mi-e drag si il iubesc si mai mult atunci cand la toate provocarile celor care isi dedica timpul telenovelelor ieftine si intrigilor de prost gust, raspunde cu bun simt si intelepciune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_m spune:

Salut pe toata lumea de pe forum! Este prima data cand va scriu , desi va citesc de ceva vreme...
Imi este drag sotul meu pentru ca:
-desi este departe de mine ma suna in fiecare pauza de la serviciu sa-mi spuna ca ma iubeste, iar cand intra seara pe usa primul lucru pe care il face este sa deschida messengerul ca sa vorbeasca cu mine
-in fiecare zi ( dar mai ales cand sunt deprimata), imi spune ca sunt cea mai frumoasa si cea mai desteapta sotie din lume
-este vesel si optimist
-mi se adreseaza cu tot felul de diminutive haioase: gogosica, gonguta etc, cateodata ma minunez de unde ii vin ideile
-vrea sa facem un bebe si atunci cand ii vorbesc despre asta se topeste tot, se fastaceste
-are un mod de a vorbii asa placut...cand deschide gura lumea il place instantaneu
-aduce veselie in viata mea ,e partea frumoasa a vietii mele, fara el multe lucruri m-ar fi "daramat" demult
-cand ma uit in ochii lui vad toata bunatatea si dragostea din lumea asta, vad multa frumusete
-a schimbat multe la el (am avut si noi momente grele) si asta mi-a demonstrat ca sunt importanta pentru el
Ce mai, cred ca sunt!

Mergi la inceput