Ce DRAG imi e!

Ce DRAG imi e! | Autor: pitzinuca

Link direct la acest mesaj

ma gandeam sa mai aduc si neshte vibratziuni pozitive p-acilisha vis-a-vis de berbanti. (a propos, la serbarea lui fi-miu de 8 martie am simtit ca e atat de nedrept ca nu se sarbatoreste cu la fel de mare fast prin gradinite si o zi a taticului...)

so... mor de dragul lui
- cand fluiera si isi tuguie buzele intr-un anumit fel
- cand ia chitara si incepe sa faca vocalize impreuna cu fi-su
- cand ma tine in brate cand sunt deprimata
- cand ma ia dupa gat simt ca nimic rau nu ma atinge
si moor de dragul lui cand facem dragoste si nu stiu cum se face dar dupa aceea vad ca mai are totusi soseta pe un picior...

- sa va mai spun de buza lui de jos ce draga imi e? ah!

voi? muriti de dragul lor?

b

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna dimineata,

ce subiect frumos! Si eu m-am gandit ca nu e drept ca nu exista si ziua Tatalui. Noi o vom serba totusi.

Cat despre subiectul tau, sunt in acceasi situatie. Mi-e tare drag:

-pentru ca si-a dorit fetita si o iubeste la nebunie
-pentru ca se ocupa de ea,
-pt ca fac lectiile impreuna
-pt ca au/avem zile speciale cand pleca la vanatoare de carti si altele pt filme
-pt ca face niste cadouri nemaipomenite, are bun-gust
-pentru ca suntem de 16 ani impreuna si am avut puterea sa trecem si peste momentele grele

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Si eu mor de dragul lui cand imi zice ca ma iubeste, cand facem planuri de viitor impreuna,Cand il vad ca munceste ca nebunu' sa ne aduca acasa cate ceva, cand ma ia de mana pe strada, chiar si la piata, chiar si doi pasi daca facem impreuna, cand mergem la plaja si il vad ca se joaca cu fata de zici ca au amandoi 10 ani...cand spala vasele ca sa ma ajute, cand il vad vibrand de dragul meu...mor de dragul lui!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

da, mi e drag de el. Dar nu as putea sa insir de ce anume mi e atit de drag, caci as avea sentimentul ca doar pt acele gesturi il am in inima. Il iubesc si mi i drag de dimineata si pina seara. Sint convinsa ca linga el nimic rau nu mi se poate intimpla, ca in arcul bratelor lui se afla raspunsul la toate temerile mele.

Ramin minute in sir sorbindu i chipul din priviri, de uneori imi spune "nu te maiuita atita ca nu sintem la muzeu" Iar pe linga toate cele mai are si simtul umorului

Citisem intr o carte ca ar tb sa te casatoresti cu cineva doar atunci cind ai fi in stare sa ti dai viata pt acea persoana, cind viata ta nu are valoare fara a lui. Si asa simt pt el! Desi, sint in dilema... caci si el iubindu ma la fel de mult, viata mea pierduta ar fi un chin pt el si nu o mingiiere.

Pe fff scurt: mi e drag sa mi potrivesc pasul prin viata, alaturi de pasul lui!

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Un subiect tare frumos...
Si mie mi-e drag tare tare... Nu cred ca pot sa spun punctual de ce. Mi-e drag pentru ca-i el. Pentru ca ma simt intreaga langa el si mai ales pentru ca langa el pot sa fiu eu asa cum sunt, fara ascunzisuri, fara masca.
Mi-e drag si gata.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelama spune:

Intr-o lume plina de rautati iata ca mai si iubim. Felicitari pitzinuca pentru subiect.
Il iubesc cu zi ce trece mai mult desi nu o spun asa de des pentru ca nu stiu sa ma exprim. Ne cunoastem de 8 ani, suntem casatoriti de 3 dar parca-l cunosc de o viata. Nici nu stiu cum a fost inainte de el si nu vreau sa stiu cum ar putea fi fara el.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Fericitelor... la vie en rose
eu tocmai am insirat la subiectul cu defecte...

Ingrid si Cristi 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mi-e drag de simt ca ma doare inima:

-pt serile cand vine dupa mine la dush si ma spala ca pe un copil
si apoi imi face masaj
-pt felul cum isi ia copiii in brate seara cand ajunge acasa,asta si cu sarutul pe care mi-l da fiind primele lucruri pe care le face la intrarea in casa
-cand imi face declaratii de dragoste in stilul lui stangaci si naiv
-cand ma ia in bratze in fiece noapte
-cand ne harjonim cu copiii de avem dupa aceea amandoi febra musculara
-cand ma suna si zice "ce faci iubita?"
-mi-e draga bunatatea lui infinita dar trebuie sa recunoasc ca tot asta ma si enerveaza pt ca se lasa folosit
-in fiecare duminica se trezeste devreme se duce la piata si apoi pregateste micul dejun pt toti si face suc de portocale
sunt mult lucruri pt care mi-e drag,as sta sa insir pana maine,si sunt de acord cu Tora "ar trebui sa ne casatorim doar atunci cand gasim o persoana pt care ne-am da si viata".

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

Binenteles ca are si multe calitati,de exemplu imi place:
- ca ii aduce noutatile din muzica si filme lui Bogdan (fiul nostru)
- de cate ori vine acasa ne aduce ceva dulce
- cand spal vasele ma ia in brate
- cand am pierdut-o pe cea mica a fost alaturi de mine
- cand face o prostie isi ia mutra de ingeras
- cand il vad la bucatarie ca face pe bucatarul
Acum imi vine sa plang de dorul lui, mai ales ca nu ne vedem decat peste 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Ei....am inceput eu un topic cu ce nu-mi convine la el.Dar nu m-am gandit o clipa ca sunt mai multe lucruri rele decat bune.
Asa ca ...
Imi este drag , asa cum este!
Imi place ca acum 8 ani i-am simtit sufletul si-l simt si astazi.Am simtit, cuibarita la sanul lui ca el si numai el poate sa-mi ofere toata dragostea si toata protectia de care am nevoie.Si asta mi-a dovedit-o in fiecare zi.
Imi place corpul pe care il are si pe care si-l pastreaza nu stiu cum( eu, nu), imi place cand zambeste, cand glumeste, cand ma strange in brate, cand ne facem planuri, cand privim impreuna spre viitor si la fiul nostru, cand adormim imbratisati, cand ma lauda in fata altora, cand imi sopteste la ureche, cand ...imi cere de mancare, cand vrea sa-l ajut la ceva...etc!
Mi-e grozav de drag, ca altfel , nu fugeam cu el in lume!
Dar, dupa 8 ani, au inceput sa apara si lucruri care ma enerveaza, cum spuneam, cel mai tare:privitul la toate meciurile posibile!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

frumos subiect...felicitari pentru cum va iubiti!
eu nu ma pot exprima asa de bine in cuvinte, sau poate sunt cuvintele prea sarace...

Mergi la inceput