Vesti de ultima ora: se pare ca conducerea s-a autosesizat si a dat cateva ultimaturi "strategice" prin companie. Cei implicati sunt innebuniti, haituiti de-a binelea, stresati de ideea ca daca sunt vazuti sau macar banuiti de calcat pe bec vor zbura imediat din firma. Acum vreo cateva zile mi-a fost dat sa aud prin peretele de la baie, comun cu cel de la camera de fumat- (facut din rigips) un fel de "adunarea pipitzelor"- de fapt 3 fete marunte care se ocupa de cativa oameni de la "etajele superioare"- care dezbateau ca nu e drept sa fie concediati doar ele(veriga cu "valoare mai mica" din perechea pacatoasa!)... ca si barbatii sunt vinovati in aceeasi masura, plus ca ei sunt casatoriti si ar fi trebuit sa fie mai responsabili, ca ele nu prea au avut de ales daca vroiau sa-si tina jobul...etc...Deh, mai usor inlocuiesti pe cineva de la receptie decat un sef de departament!
Stateam si eu si ma gandeam oare cum ar fi mai bine sa se procedeze in cazul asta? ca daca le da doar pe ele afara, lupul isi schimba parul, dar naravul ba! si o sa fie la fel ca si cainii comunitari- ii alunga pe unii si vin altii in loc dupa cateva saptamani!
Cred ca daca s-ar incepe curatenie de sus in jos- ar fi cel mai bine- e suficient sa cada un singur cap mare si apoi sa-i vezi ce se cumintesc cu totii.