Casnicute sexy (167)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/12852/SARATELE-SUPER-GUSTOASE/

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pai daca tu balesti care le ai deja in casa eu ce sa mai zic
e clar ca le fac dar iar n-am nici unt suficient si nici branza telemea oare cu cascaval nu merg? lasa mai bine astept
pana atunci arunca una si la mine pliiiizzzz
multam de reteta

gabitza si multumim

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Iti arunc, dar miine
Eu am avut cas la congelator si l-am amestecat cu niste brinza sarata si molcuta, cumparata din comert, un fel de philadelphia... oare am scris bine ?

Miki dar tu de ce nu mai zici nik, ca vad ca esti acasa. Te-a inzapezit, iarna ?!

Olga multumesc pentru vot . Am uitat sa-ti spun, am trecut si eu prin ce ai trecut tu cu Tony, dar anul trecut. O pierdusem pe Isabella intr-un magazin, era ascunsa dupa un raft, eram doar noi amindoua, tipam ca disperata si nu m-a bagat nimeni in seama , noroc ca am gasit-o repejor, altfel faceam stop cardiac.

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

olga unde esti?vine bb2?

danutza io-s o panicoasa si de o sapt tot visez ca-l pierd pe matei.asta e argint viu si nu sta o clipa linistit.io cred ca-mi cumpar catuse sa-l leg de mine.

miki bucataresti?

va fac un dans

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am venit!
Am fost si la plimbare...am facut si ceva de mancare...am bait si culcat copiii...
Zilele astea m-au zapacit copiii astia...
Amira nu mai vrea sa stea nici in patut,nici in scoica...doar in brate si ridicata sa vada tot sau in fundulet. Daca incepe de pe-acu am pus-o! Cam asa sta acum in scoica,cand o pun.
Robert nu mai stie ce nazdravanii sa faca. Azi si-a pus role Noroc ca nu erau CHIAR MULTE jucarii imprastiate si a avut loc sa se desfasoare.Culmea e ca se tinea chiar bine pe rotile alea si mi-a trecut asa un gand sa-i luam o pereche de role...dar cum a venit asa s-a dus.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Ati cetit subiectul asta ? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118380 , mare-i gradina lui Dumnezeu

Mergi la inceput

danelutza, scrisesi bine, si daca nu...care era problema...eu intelegeam ce vroiai sa zici
miho, super tare robert cu rolele lui i se citesc nazdravaniile in priviri iar amira e ca un fulguletz cu ochisori maaari si frumosi
pai ia sa vb cu iepurashul sa-i aduca role lui robert si amirei vreun leganutz ceva...ca deh e fata mare de-acum
Danelutza, cool sau hot subiect

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

ma chinui de ceva timp sa scriu mesajul.......si tooot dispare

...........ori eu am imbatranit cu 100 de ani, ori am fost plecata in China...........ori

mi-e rusineee ca am plecat asa....ca nesimtita fara nici o explicatie....

de ceva timp...citesc aici, la subiect si nu-mi vine sa cred cate momente importante am pierdut....imi cer scuze....si e tare greu fara voi

si aseara...m-am trezit singurica pe forum....si d'aia plangeam...noroc ca a venit Miha si a salvat situatia

Deci...Alinuta...ce inseamna?

...si Miha, ultima data cand am scris la subiect bebelusa ta avea in burtica max 3 luni.....cand a trecut timpuuuuul?

Sa va traiasca sa fie sanatoasa si sa va bucurati de toate nazdravaniile lor.......si vad ca deja au inceput

Noi suntem bine, maria merge la gradi…eu la serv, in wek sunt libera[#61514;]……am avut varicela…amandoua…., am stat acasa 2 saptamani….ce bine a fost ….parca eram 2 catei….toata noaptea ne scarpinam reciproc

va pup , nopate buna....maine mergem sa cautam rame de ochelari pt Maria....ca trebuie sa poarte un an

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

...si ce e cu concursul asta cu booze....cum fac sa va votez pe toate???

ma duc sa ma mai informez

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

mmiha, chiar vroiam sa tzip nitel dupa fete...si ai aparut tu
bine ca ati scapat cu bine de varicela, lasa nu te intrista ca trebuie sa paorte ochelari( o sa scape repede de ei) si alexutul meu poarta ochelari si speram ca pana la anul sa ramanem fara ei Doamne ajuta!
cat despre plecat, disparut si alte alea...nu conteaza...bine ca ai venit inapoi...asta-i cel mai important...noi nu te-am uitat...si ne-a fost dor de tine ia zii mai pregatesti nunta?

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput