Casnicute sexy (167)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
noi am fost pe-afara si d-ra in 25 de min a vrut sus sa vada donald
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Danelutza spune:
Ioana ce mamica tinerica esti, dar cred ca ti-am mai spus, iar flacaiii sint scumpi foc.
Monica mi se pare normal sa vrea Donald
Miki, Gusta multumesc pentru voturi
Multumim tuturor pentru voturi
Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
![](majoreta.gif)
monica-elizabet spune:
acum au iesit amandoi singuri afara si m-am dus dupa ei si m-au trimis in casa dar nu prea-mi vine sa-i las singurei...nu ca ar cadea sau nu ar fi cuminti dar pe-aici mai sunt si scorpioni, serpi si alte prostii de-astea...si nu sti cand apar
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by pufymic
[b]Iaca si frezaca sa ma credeti pe cuvant ca am fost la smotocit
!
Pupam mamica frumoasa.
![](pupic.gif)
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
![](icon_smile.gif)
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
alexa si mami spune:
ioana
am bagat o ora juma de somn acu' suntem fresh numa' bune de plimbare.
alexa si
mami
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Fetele multumesc mult de aprecieri!
www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!
Danelutza spune:
Alina si noi am bagat somn la greu astazi, dar la plimbare nu iesim ca-i aproape iarna la noi, brrrrr.
Mirela multumim pentru voturi . Nu mai spui nimic de serviciul tau si de Robert ?
Bianca unde-ai zarit-o pe Banana ?
Mmiha parca ai spus ca astazi stai mai mult cu noi ?
Monica eu o mai las singurica in curte, dar ies din minut in minut s-o urmaresc cu privirea.
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
![](majoreta.gif)
monica-elizabet spune:
noi am stat in curte la gratarel si asa cum v-am spus le-am luat astora mici cate un ou mare kinder (din partea iepurashului catolic) si le-am ascuns in iarba ei se tot jucau prin curte si la un moment dat chiuituri, tipete de bucurie
gasisera ouale de cioco si le lasasera pe drum cautau peste tot iepurele care le-a adus
numai dupa ce l-au cautat bine si s-au convins ca iepurila a fost fff rapid si a fugit deja...au desfacut ouale si surpriza lor
i-am pus la nani cam tarziu astazi asa ca la noapte ne jucam
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
Monica frumoasa ideea cu outele in iarba, dar la noi e frig, trebuie sa aduc finul in casa
Pe mine ma dor miinile, am facut pina acum saratele
Dulciuri nu fac, ca am cumparat colombe de ciucalata si daca mai fac si eu risc, ori sa ne ingrasam, ori sa le aruncam ca nu reusim sa le mincam
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
![](majoreta.gif)
monica-elizabet spune:
si cum ziceai ca este reteta aia de saratele? si multam anticipat
mihooooo...tot la plimbare esti?
Liana, atelocin...hai domne n-ati mai deslusit misterul? are sau n-are nenea?
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post