Casnicute sexy (167)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nu fata stiu io..ca am invatat ca sa nu incurc la baie cand ma ducsa nu intru peste ei

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

si daca intri ce?crezi ca se supara?
veni grasu? tuca-l din partea mea.

va fac un dans?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

se poate?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

somn pufos si vb maine.... am ramas doar eu...si lacrimile mele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by maria2mami

se poate?

Tocmai voiam sa plec la culcare cand te-am zarit.
Ce faci femeie? Pe unde umbli?Ce face cretofolina?Soacra?
Hai spune tot!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

ba da drega io observai da nti zisei ca am crezut ca ai uitat sa vorbeste romaneste

Da bre,de-acu stie limbi straine.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi cica iesiram afara si ajunseram la in orash noi 4 impreuna cu inca o familie...a fost fain mai ales ca nu nici unii nu programasem asta...
ma duc la nani ca deja sunt zombie

ooo...dar ce vad...lume noua mmiha, bine ai revenit

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

neata!

poftiti la o profit ca sunt libera azi ca sa beau cafeaua cu voi

va i mai revin,cred ca am sa dau si o fuga prin oras......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by maria2mami

somn pufos si vb maine.... am ramas doar eu...si lacrimile mele

dar de ce plingi, ce-ai patit ?

Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Helau!

Azi dupa cum se pare se anunta a fi o zi frumoasa,sper sa nu ma insel si sa fie soare cu dinti.Neaparat trebuie sa iesim la plimbarica,ieri mi-au pus amandoi nervii pe bigudele.
Casa e ca la balamuc si eu nu am nici un chef sa fac nimic. Muncesc ca la "Munca in zadar SRL"...nu se cunoaste deloc. Asa ca le las si eu sa vad pana cand or sa se adune.

Mergi la inceput