Vreau si eu un pui de catel labrador/cocker
Buna,
de unde pot sa iau si eu un pui de cocker sau labrador? am vazut neste scoruri la canise, de imi sta mintea-n loc..adica nu ca nu merita, dar..nu mi le permit ...din targuri, nu as cumpara, din pet-shop-uri nici atat...so..de unde pot sau iau un pui de catel?
Raspunsuri
Victoria spune:
Pai daca nu iti permiti "scorurile" din canise ( certificat de origine, rasa pura, etc) nu vad de ce nu vrei din targ sau pet-shop.Sunt la fel de frumosi si iubitori toti.Din cate inteleg, nu vrei un catzel de concurs.
Incearca pe www.animale.ro
V
maggda spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Pai daca nu iti permiti "scorurile" din canise ( certificat de origine, rasa pura, etc) nu vad de ce nu vrei din targ sau pet-shop.Sunt la fel de frumosi si iubitori toti.Din cate inteleg, nu vrei un catzel de concurs.
Incearca pe www.animale.ro
V
“Shine on my way"
Din pet-shop-uri 90% iti iei un caine care maore in maxim o luna.Aproape toti sdunt bolnavi,sunt metisi vanduti la pret de caine de rasa si asa mai departe.
Roxana,la canise pretul e pe masura calitatii.Nasii mei au luat in urma cu cativa ani un pui de labrador din piata.Vorba aceea toti sunt superbi cand sunt mici.Cainele seamana cu labrador dar ii lipsesc multe...Labradori superbi sunt la o canisa din Timisoara dar daca nu esti pregatita sa cheltui o suma frumusica pe intretinerea lui nu ti-l va vinde.
Magda si Bianca 9 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
roxanal spune:
apoi..Victoria, nu-i pb ca nu-mi permit din targ, ci ca nu am auzit lucruri bune despre asta..ba pe vremuri, am lucrat intr-un pat-shop..asa ca stiu destule
eu inteleg foarte bine ce spui Magda, insa tb sa intelegi ca nu am acesti bani, nu ca n-ar merita cainele, in general am aplicat aceasta regula, putin dar bun, am asteptat mereu pana am putut avea bun cu adevarat..insa in acest caz, nu am acesti bani si nu pot investi intr-un catel bun in acest moment, poate o sa vina si acea vreme, ins amomentan vreau pur si simplu o corcitura, sa-i spun asa..e logic ca n-o sa-mi vanda nimeni mie cu putini bani un caine campion
maggda spune:
Eu zic sa mergi la adapost.Sigur vei gasi un puiutz super frumos care se va lipi de tine.Un caine de rasa necesita multi bani pentru ingrijire.Mai gandeste-te.
Magda si Bianca 9 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
Flavia spune:
Buna Roxana,
te sfatuiesc sa iei un caine de talie medie/mica daca stai in casa. Din canisa am luat eu cu pedigree si 400Euro un Golden retriever cu o parvoviroza de toata frumusetea deci nu am o parere prea buna despre canise.
labradorul este un caine mare care are nevoie de alergat minim 1 ora in parc pe zi plus ca este costisitor .Pentru ca tin minte ca ai o fetita un caine mai micut va fi mai usor de ingrijit si de plimbat mai ales ca un labrador are forta sa traga de lesa nu gluma.
Un targ bunicel de animale cu preturi rezonabile este targul de l a podul Colentina intre MC Donald si parcul Plumbuita.
gaby76 spune:
Buna Roxana!
Eu am un labrador alb, este femela si in curand va intra in calduri... Vreau sa-ti spun ca sunt niste caini superbi ca si personalitate dar va trebui sa-ti iei trei aspiratoare ca sa aduni parul care le cade cand naparleste...Bine, eu o tin pe Alma in curte si e posibil sa naparleasca mai mult pt ca sta afara.
Sunt de o veselie debordanta, grasuni, mancaciosi, pofticiosi, supersimpatici!
Daca te hotarasti putem tine legatura...eu nu vreau sa fac afaceri cu cainele meu asa ca puiutii ce vor rezulta nu-i voi vinde...vreau doar sa recuperez banii pe vaccinurile pe care le fac puilor...
Tatal este tot alb si e ditai controloru' antidrog
Daca vrei sa o vezi intra pe pozele care le am la semnatura.
http://mt.lilypie.com/1BH4p2.png
Pozici din tinereti
pana pe 28 august
roxanal spune:
Flavia, nu l-as tine in casa, ci afara...si stiu ca tb alergat putin, au tendinta spre ingrasare...am citit tot ce se putea despre rasa...
Gaby, mercic, esti o dragutza, tinem legatura, daca n-am achizitionat nika pana la eveniment si daca esti atat de dragutza, o sa luam si noi un puiut..te rog numai daca nu uiti, sa ma anunti si pe mine
mercic
aidaciolac spune:
Uite , noi am luat-o pe Liza din piata , cu certificat , dar fara pedigree ... si a absolut superba. Chiar daca nu e rasa pura (labrador Canadian , negru) , dar e iubitoare si intelegatoare ... Emma are multa treaba cu ea si tot nu se supara
Daca intri la poze o sa o vezi ... scuze ca nu mai stiu in ce album
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune