Vreau si eu un pui de catel labrador/cocker

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Aida, nu vreau cu pedigree, ptr ca nu are sens, nu as putea sa merg la concursuri, insa nici n-as vrea sa cumpar un pui bolnavior.de aceea as fi vrut sa iau de la cineva, prin recomandare sau orcium, numai nu din piata..insa daca n-o sa reusesc, o sa merg si acolo
Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Asta cu recomandarea e cu dus si intors...

Eu cind am vrut ciobanesc german am dat sfoara in tara pe la prieteni si tot de la pet shop l-am cumparat. Nu numai ca n-a murit dupa o luna, dar s-a facut ditamai taurasul si e de o frumusete si inteligenta rara (deh, e al meu ). In schimb, am aflat, cind am fost cu el la veterinar, ca fix veterinarul avea un soi de canisa de unde puteam sa iau un caine pe alese, fara s ama risc in pet shop.

Asa ca asta e o alta varianta - bati petshopurile din zona si intreaba-i. Nu vad acum din ce oras esti, dar daca esti din bcuresti, da-mi un PM si-ti indic veterinarul cu canisa si poate rezolvi asa.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogozy spune:

vreau si eu un pui de rotweiler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by bogozy

vreau si eu un pui de rotweiler

bogo

Na eu iara zic,cauta o canisa dar serioasa si vezi cum arata parintii,daca iti plac e ok :))

si fii atenta daca parintii au testul de displazie facut;sunt caini de talie mare si sa nu te trezesti ca iei un pui cu displazie

Mergi la inceput