Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

eu noaptea trecuta impachetam cadouasele de Paste, azi mai trebuie sa fac ceva cumparaturi, iar la noapte le ascumd prin apartament, sa aiba Jamina ce cauta! ;-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetele... am votat si noi, dar mai avem de votat pe cineva, o facem pe urma... Noi suntem raciti amandoi... Lucas cu muculeti, stranuturi si tuse, eu cu durere de gat. Azi-noapte m-am trezit de doua ori cu usturime de gat. La mine durerea de gat e groaznica, sunt tare sensibila, decat sa ma doara gatul mai bine nasc... Oh, si nu putem iesi din casa! Imi pare rau ca aseara nu am putut iesi sa vedem procesiunea, ca se plimba cu carele alegorice infatisand pe Fecioara si pe Isus prin tot satul, e tare frumos... asa ca am stat si ne-am uitat la televizor, la procesiunile din Madrid, Sevilla si Valencia... Apropo, Irina, ati fost sa vedeti las Fallas?
Puteti dormi de zgomot?

Adina, suntem si noi pe=aici, mai citim, cand putem. Multumim ca ti-ai adus aminte de noi. Ai inscris-o pe Jasmina la scoala? Ca noi n-am mai fost pe faza. Floris ce mai face?

Stefania, petrecere frumoasa la botez.... Stefi cea mica e tare frumoasa, Lucas ii trimite un

Nela, nu m-ai acceptat pe mess... trebuie sa te uiti dupa o Nicoleta.

Victo, si eu am aceeasi problema cu uscaciunea sanilor... ii tot dau cu creme, cu uei si sunt tare uscati... ai mei sunt uscati rau la exterior, spre axile...

Am si eu o intrebare pt fetele care alapteaza: in ce va congelati laptele?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by adinag

eu noaptea trecuta impachetam cadouasele de Paste, azi mai trebuie sa fac ceva cumparaturi, iar la noapte le ascumd prin apartament, sa aiba Jamina ce cauta! ;-))

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Ah, Paste fericit pt voi, Adina!!! La fel si pt celelalte fete care sunt catolice!!!
Deci ascunzi cadourile... asta imi aminteste de cand eram eu mica si cautam impreuna cu fratii mei cadourile, prin toata casa, ca nu aveam rabdare pana de sarbatori... sper insa ca Jasminei nu-i va trece niciodata asa ceva prin cap, ca pe urma primirea unui cadou nu mai are nici un farmec, dupa ce l-ai descoperit...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_b spune:

Salutare si de la noi!
Sarbatori de Paste fericite tuturor fetelor catolice!
Stefania sa aveti un botez asa cum va doriti! Super hainutele si pantofiorii!

Luminita si Stefan(10.12.2007)

Poze Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Paste fericit pentru cine sarbatoreste !

Jasmin, eu am luat de la Avent sticlute de biberon cu capac (adcica fara tetina). Dar n-am congelat decat o data (sunt o puturoasa).

Adina, Pampers-i cu lotiune au un miros mai tare. Eu ori m-am obisnuit ori nr 4 nu sunt ca nr 3 la miros.

In legatura cu iritatia de scutec, este posibil sa fie de la o alergie.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

BB,Miha, multumesc pt rasp.

Stef, ce fetitza frumoasa ai....a crescut..e o d-ra in toata regula!!! nu mai vazusem demult poze cu ea

Va doresc petrecere frumoasa!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

salutare!
n-am mai intrat de mult pe forum din mai multe motive...o perioada am stat la bunica mea si o alta la socrii mei pana a venit al meu sot...n-am avut net in nici una din locatii...apoi dupa ce a venit sotu', am fost ocupata cu pregatirea botezului, cu facutul bagajelor pentru ca noi ne-am mutat cu tati in coreea unde munceste...e frumos p'aici, mai greu cu fusul orar...pentru luca a fost destul de greu cateva zile...acum vad ca incepe sa se obisnuiasca...nu prea intelegea el de ce e noapte cand la el era era zi si invers...

vad ca putem timite poze cu bebeii...vreau si eu ...nu stiu cum sa fac...si ati inceput diversificarea...noi inca nu...apropo, mamicile care alapteaza exclusiv, de cand ati inceput?

despre luca va spun k e baiat mare, are 3 luni si 2 sapt si 8100g , vorbeste de numa, baleste tot ce prinde si daca ar putea sa stea numai in brate ar fi cel mai fericit...

hai k m-am intins cat o zi de post... va pup si sper sa reusesc sa intru mai des

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

un paste fericit pentru cine sarbatoreste

cum creste

Mergi la inceput

am uitat sa spun ca am votat si eu p'acolo pe cine am gasit...daca am omis pe cineva dati un buzz sa votez, k?

cum creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by adinag

Buna,

Dar ce miros au Pampersii ca eu nu inteleg?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Miros a deodorant de baie prost, mi se face rau de la ei, ca si lui mami Miha.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput