Fetele din America (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sinzi, stii ca de fapt popcorn aia e mincare tare healthy ?( daca nu e dripping in unt cum la place la americani).
Tin pumnii sa le dea viza la fete. Da' va stiti de mici
Ruxi am uitat sa iti zic ca trebuie sa decantezi sosul cu scula d-aia ca sa iei grasimea ca mielu lasa enorm. Daca n-ai scula (nici eu nu mi-am luat) cu lingura e ok . Daca te deranjeaza si cel mai mic gust de miel il freci cu lamiie inainte de gatit in final are gust ca de ficat de pui,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Vai fetelor, daca tot am ceva timp in seara asta, m-am apucat si am citit mesajele voastre despre friptura de miel si m-a luat cu ameteala... Acum neaparat vreau sa fac si eu anul asta, n-am mai facut niciodata, asa ca o sa folosesc retetele lui Lexi si Andrada. Dar HELP, de unde sa il cumpar? N-am vazut pe la magazinele de aici (Smith's si Albertsons).

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Ruxi invate mei o gramada aia din iu. Copiaza juma de carte, scriu comentarii dau teste una-doo.

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Ah Andrada! De o ora citesc subectu' . In afara de treaba cu copierea si o problema imposibila la mate, eu zic ca treburile decurg oarecum in mod normal.

Am inregistrat si cum sta treaba cu mielul. Deci daca vreau sa-l maninc singura "uit" sa-l dau cu lamiie.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Noi facem in fiecare an miel, mai mult sau mai putin, in functie de mood, indiferent in ce parte a globului ne-am afla. Bine, mai facem miel si in afara Pastelui daca ne e pofta.

Anul trecut am gasit pulpe de miel la fermieri (care-s arabi), miel adus tooocmai din... Australia! Ce bun fu! Am facut si stufat, si friptura la cuptor cu vin. Dar eu nu prajesc mielul, ca nu-mi prea plac prajelile si de fapt asa am invatat de la tata (grec pe la origini), asa ca derect la tava, nemarinat ne-nimic, cu vinu' gramada (alb, av kors) si cu mirodenii bune (intre care si coriandru daca am). Stufatul era mai bun daca era cu coastele de miel (si cu carnea aferenta), dar nu gasiram decit pulpe, asa ca-l facuram cu carnea de pulpe. Aaaa, si drob, am uitat, fara prapor, dar e foarte bun si fara (eu oricum urasc praporul ala, cum sa maninc peritoneul??). Borsh de miel nu am facut niciodata, ca nu poci lucra cu capatzina de mortaciune (scuzati va rog exprimarea), desi iese bestial (tot gatit de tata ).

Asa ca asteptam cu incredere Pastele. Mai e timp de pregatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

salutare dragi fete gospdine.
daca mai scrieti mult imi ploua in gura!!!
mama, dar ce ati vorbit de mine, ca m-am simtit ... absenta.ar trebui sa intru mai des!

si eu sunt pro luat banii de la statul roman, am platit multi ani taxe si impozite si amenzile de circulatie de doua ori ca mereu pierdeam copiile chitantelor, ca originalele le trimiteam prin posta la politia locala de unde luai amenda. dar asa e romanul: cind gaseste o oportunitate ne varsam of-ul. am facut-o si eu acum.
deci eu voi lua acei bani de la statul roman, eu sunt doar cetatean roman, sotul la fel nu vad unde ar fi piedica ...

noi sarbatorim acum Invierea Domnului, odata cu americanii, noi suntem neoprotestanti si ne vine usor cu integrarea din punctul asta de vedere, adica cel religios.

suntem invitati la masa la romani duminica, de Pasti, la prinz si seara, in doua locuri, asadar am scapat! oricum am burta mare, ma umflu repede, prefer sa stau intinsa cu burta la soare. mai am putin pina nasc, la jum. lui mai.

as vrea sa va intreb daca e adevarat ca cetatenii Ungariei au primit liber la viza cu America? mi-a zis cineva ca a auzit, dar ma gindeam ca e doar un zvon. asta stiti ce inseamna? ca va urma curind si Romania! pentru mine ar fi prea frumos...

ati auzit de asa ceva? eu nu am vazut nik la stiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Ruxij, !!! Niciodata nu e timpul pierdut

Problema e ca de fapt imi place de mor, e "adrenaline rush", asa ca buba e la capul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

noi mancam miel in mod regulat, dar pt paste vom lua o pulpa pt introdus la cuptor.
pt fetele care nu gasesc, eu zilele trecute am vazut miel la target, si tocat si pulpa.
eu nu mi-am facut temele niciodata, nu's cum o sa fie cand ii va veni randul lui philip. mi-e rau...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ramona, fusei aseara la Walmart si luai grapefruit din Texas. Ieftine si dulci. Toata iarna am facut cura de grapefruit ca le-am prins la pret rezonabil.
Ati vorbit de Whole Foods. Venii si eu la spartul targului. De acolo noi cumparam carnea de pui, painea (Prusian Rye Bread), masline, coca de pizza si banane. Si apropos de banane, am remarcat ca cele organice se coc imediat si se strica, cele neorganice le tin si cate o saptamana in fructiera si n-au nimic.
Am si eu o intrebare. De unde cumparati ceaiul de iasomie? Noi l-am tot cumparat de la Republic of Tea, dar m-am cam saturat sa platesc $70 pe pound. Stiti unde as putea gasi mai ieftin, dar la fel de bun?
Cand este Pastele Catolic? Dar al nostru? Dupa cum vedeti, is picata rau din copac .
Am si eu vacanta o saptamana si o astept cu o lista intreaga de treburi casnice si activitati pentru copii. Acum sa vad cate tai de pe lista ca fiind indeplinite .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

fetelor- voi faceti ceva pt copii, acum de Pasti?
toti in jurul nostru vorbesc de iepuras,oua vopsite...noi nimic.
nu as vrea sa se simta aiurea,cand o vor intreba copii "ce ti-a adus iepurasu?".....nu am nici cea mai mica ideea ce sa fac,pana acum au picat in aceeasi zi si a fost ok.
cel putin ,am facut curat.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ciuf, pastele catolic e week-end-ul asta, cel ortodox pe 26 aprilie.

vorbaretelor, nici nu am putut sa tin pasul.

de ce sunt sanatoase floricelele?

Mergi la inceput