Fetele din America (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

de fapt pe 27, ca-i duminica.
pai popcornu' cred ca-i sanatos ca-i whole grain, sa ne explice andrada daca gresesc
eu nu fac nimic special acasa acum, philip a vospit oua la gradi, si maine il duc egg hunting, dar ma pregatesc de pe-acum pt Pastele nostru.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

quote:
Originally posted by josefine

ciuf, pastele catolic e week-end-ul asta, cel ortodox pe 26 aprilie.

Multam mult, Josefine. Pastele ortodox pica exact de ziua mea. Habar n-aveam .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Noi nu sarbatorim deloc pastele catolic.
Dar nu-i bai ca la Marcu in clasa jumate sarbatoresc pe Budha, Khrisna, Amaterasu...etc.
Eu stiam ca regula de calcul la pastele catolic e prima duminica dupa prima luna plina dupa echinoctiul de primavara. Iar la cel ortodox, prima duminica dupa prima luna plina, dupa echinoctiul de primavara, dupa pastele evreiesc. Acu ma uitai sa vad cind poate sa pice impreuna (cind e passover e inainte de echinoctiu) si vad ca e o intreaga stiinta cu calculatul Pastelui...mama mia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Computus

( eu ma wikipedia una-doua)
Da pop corn e whole grain
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna, americancelor!
Va rog, cine stie sa-mi spuna si mie ce e cu 'child tax credit' ala din 1040?
M-am tot uitat dar nu pot sa-mi dau seama ce-i cu el, suma aia de bani($1000) tre scoasa de la taxe, sau cum?
Multumesc pentru raspunsuri

In alta ordine de idei, ma minunez cate stiti(faza cu laptele chiar imi prinde bine, ca peste 2 sapt tre sa incep sa-i dau si eu bubulinei mele lapte de vaca) si cate o sa ma astepte peste cativa ani...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hai sa va povestesc si voua ce s-a intamplat la mine la servici. Supervisor-ul meu, un nene la vreo 60 de ani, de cand am ajuns acolo a inceput cu comentarii sexuale. Am observat ca facea asa cu toate fetele, nu aveam eu vreun regim mai special (lucrez la volunteer services office intr-un spital foarte mare si avem foarte multi voluntari, cam 200 pe semestru, din care poate jumatate sunt fete). L-a inceput l-am ignorat, apoi a inceput sa ma agaseze din ce in ce mai mult, noroc ca ma duceam doar o zi pe saptamana acolo. In fine bomboana de pe coliva a fost cand intr-o zi, cand mancam o bomboana, mi-a spus ceva de genu' I wish it was me instead of that candy.....am crezut ca nu aud bine...m-am prefacut ca nu-l inteleg, dar eram hotarata sa nu ma mai duc. Surpriza a fost cand duminica urmatoare m-a sunat sefa departamentului si foarte direct m-a intrebat daca Ross mi-a facut vreodata vreun comentariu cu tenta sexuala. Initial am negat, dar mi-a spus ca au fost foarte multe plangeri din partea fetelor, ca le hartuieste sexual si ca vrea sa stie daca mi s-a intamplat si mie, mai ales ca eu lucrez chiar cu ea in office. Pana la urma i-am zis ca da, nu i-am spus ce anume mi-a zis, i-am zis ca poate a fost o scapare din partea lui, ca e o persoana buna...bla, bla, bla. Azi cand am mers la spital...surpriza...Ross a fost dat afara, atmosfera e foarte destinsa acum in birou, dar eu ma simt un pic cam prost, mi-e mila de el si imi pare rau. Nu stiu daca am procedat corect, mie nu-mi place sa mint (sa fi spus ca nu a facut nici un comentariu, cand el a facut si nu numai unul...), dar cand ma gandesc ca poate si marturia mea a atarnat in balanta...am remuscari. Tipul si-a facut-o cu mana lui, am inteles ca spunea numai tampenii fetelor, eu am scapat destul de ieftin, pt ca probabil i-a fost teama, avand in vedere ca lucram in acelasi birou.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mireamara, ai facut f bine...eu cred ca persoanele cu astfel de "probleme" ar trebui sa faca un fel de cura de "dezintoxicare"...Probabil ca avea curaj din cauza faptului ca nimeni nu a ripostat...acum se va gandi de 2 ori inainte sa mai faca "avansuri"

Andrada, sotul meu iti multumeste pt lapte!!! haha...ii place tare mult!!!! A incercat sa il invete pe David sa manance cu Oreo, dar al meu copil nu suporta combinatii "obscure" sau moi!!!!

Eu nu ma gandesc inca la miel...mai e ceva pana la Pastele Ortodox, nu?? E la sf lunii Aprilie, parca???
Dar eu vreau sa fac cozonaci!!! Am pus mana pe o reteta de cozonacii pt masina de paine, si ies atat de buni!!!!
Si sunt mare fac oua fierte...as putea sa mananc un cofrag (desi mi se face rau apoi)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

ciuf, si eu mananc cu mare placere grapfruit!!! e masa mea de dimineata!!!!!

Voi luati vitamine??? Sau dati la copii???
Mie mi-a sugerat pediatrul, daca David face sport (2 ore de inot de luni-joi si o ora jumate sambata de gimnastica) sa ii dau vitamine zilnic...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sinzi, ce reteta de cozonaci pt. masina de piine ai? Si noi folosim masina de piine continuu de cind am luat-o, de citeva luni bune. Nu mai cumparam piine, facem numai in casa, diverse "modele". De cozonaci inca nu am avut curajul sa ma apuc. Dar daca scrii tu reteta... multumim! Mai ales copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si cu aceasta ocazie vreau sa multumesc mult de tot tuturor celor care ne-au votat la concursul de poze! Multumim si mult succes si voua!
Mai ceva ca la Oscaruri

Mergi la inceput

cozonac simplu (panettone)
1 cupa lapte cald
4 linguri zahar dizolvate in laptele cald
2 galbenusiri amestecate cu laptele cald si zaharul inainte de a fi punse in masina
1/2 cupa smantana grasa
1/2 lingurita sare
2 linguri unt
esenta vanilie, rom
coja de lamaie etc.
3 2\3 cupe faina
2 lingurite drojdie uscata

se pune totul in masina in ordinea afisata mai sus. Se seteaza masina la programul de 4:10 h- este cel mai lung program.Cand asiseaza masini afiseaza 2:22 masina incepe din nou sa framante pentr 1,2 min. In aqcest moment se adauga nuci , stafide, fruncte comfiate etc.

:
Mami si tati

Mergi la inceput