Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

salutare fetelor cucuiete!eu ieri am fost la dr,a fost o aglomeratie infernala i buc,l am luat si pe cris cu noi,care se culcase ls 12 noaptea si se trezise la 6 si a stat mai mult lungit pe mine si am zis ca nu mai ajung acasa...
oricum,mi a facut eco,bebe e bine,are 1kg 200 si e inca cu capul in sus.de placenta n a zis nimic,nici eu n am intrebat,pt ca ea nu stie ca am fost la iosup,e convinsa ca sangerarea a fost din cauza polipului.

VIKY,nu cred ca e ceva grav cu diabetul gestational,mai ales ca bebita e micuta.si eu cred ca tb sa mi fac analiza de glicemie provocata,pt ca, cris s a nascut cu 4650kg la 38 de saptamani.oricum,el a fost bine de la inceput,n a stat deloc la oxigen si glicemia e in limite normale.dar se pare ca si bebe 2 va fi mare,asa ca ma gandesc ca poate totusi am si eu diabet gestational.glicemia si urina mi au iesit bune,dar stiu ca nu sunt prea relevante.oricum,fetelor din tara,la institutul paulescu din buc,daca te duci cu trimit de la med de fam si adev de serviciu,iti faci testul gratuit,dar tb sa fii acolo la 7 dim.sa vad cum fac sa ajung,ca tare rau imi mai face drumul la buc,m a durut burta toata seara.

DANUTA si bebe al meu misca incontinuu,dar incerc sa fiu relax,mai ales ca stiu cat de panicata eram la sarcina cu cris,ca nu misca cate o zi intreaga si mereu ma gandeam ca poate s a intamplat ceva.stiu cum e cu nervii si eu sunt de fel mai impulsiva,iar cand nu e sotul acasa cris ma oboseste cumplit,dar ce sa fac?multa sanatate iti doresc!

IRDA,cum mai esti?

DIDI,CAPRIOARA,ANKA,mult succes la dr!

BUJO,iti tin pumnii pt luni!SPER CA AI PRIM MSJ MEU.

deja am obosit sa scriu cu o ag mana,in pozitia lungit...

RALUK,ma bucur ca ti s au risipit temerile!

CAMY,ce bine ca va mutati singuri!nici eu nu suport sa stau cu vreunul dintre parinti sau socrii.

BIRI, ALINA MARIA,[MADA,BOTI,ANA BABY,ANA XENA ,CRIS 26,OANA,SIBILLE,DIA,THE ANDREEA,NATI SI TOATE GRAVIDUTELE,MULTI

27+ CU BEBE CODRIN SI MAMI DE CRIS

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anna deci is niste patrate de bumbac care se folosesc sa stergi pe bebe la guritza sa le pui pe umar cand il ragai ca sa nu vomite pe tine ci pe carpa.
De cand era mica fata avea una la indemana o baga in guritza si o rontzaia cand ii dadeau dintisorii doarme cu ea in carutz si singura si-o trage pe fatza asa ii place ei sa doarma nu s-a sufocat sau ceva cu ele ca nu is f groase si cat era mica mica aveam noi grija acuma ea si-o pune cum ii place ei da seara ei ii trebuie pigletul si porcusorul si daca suntem plecati undeva atata timp cat are astea doua doarme oriunde. Astea is safety netul ei.Cat era bebe mic ii puneam si in patutz si in scaunel sub cap una din asta in caz ca ii mai curgea din guritza sau vomita schimbam rapid carpa si gata ca sa nu pateze scaunelul si sa trebuiasca spalat si etc.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Dana voi avea net cred ca de sptamana viitoare, acum 10 min a m vb cu sotul meu si diseara o sa mergem la RDS...avem deja contractul facut, doar sa vina sa puna cablul, netul si tel la casa noua...abia astept ca aici la soacra-mea am adus calc meu, dar era in camera la fraatele sotului....si au inceput ei sa umble pe acolo, sa-si bage ei poze,....o sa ziceti ac sunt o scorpie, dar abia astept sa le zic diseara sa-si copieze ce au pe celelalte calc......o sa beau de fericire ...abia astept!!!!!!!!!

Mada multumesc mult de tot...ti-am trimis si o poza cu mine...ca sa vezi ce frumusica eram eu pana sa ma mut la socrii...si apoi o sa vedeti si celelalte poze...oa sa pun multe poze...si apoi o sa ma relaxez in casa mea goala...si frumoasa..

Cami 23s, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada ms de explicatii Sunt super porcusorii aia roz!

Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

annababy vazut "burdihan" de 23s...frumoasa foc burtica!!! abia astept si eu sa creasca a mea
mona ce mare e deja bb! 1kg! asta da! hai noroc si la mai mare!

Oana
17+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Camy am pus deja poza trimisa pe picasa. Asteptam sa pui tu restul cand poti.
Daca ne crezi si la noi e cam goala casa nu avem inca dulapuri la noi in camera in sufragerie avem numai o masa niste scauen si canapea de aia si acuma stam inca cu un teanc de cutii pe hol. da incet incet speram pana in vara sa debarasam si sa scapam de cutiile alea si incet incet sa o luam si mobila, ca na is scumpe si am mai luat si mai ieftine dulapuri si etc da se vedea ca is ieftine ca la sertare cum puneai putin mai mult in ele se curbau si se rupeau. Asa ca am zis mai bine mai stam fara si luam ceva klumea de lemn decat asa. Bine is si scumpe cas din lemn da macar sa reziste.
Anna cu placere, ma bucur ca iti plac porcusorii lu fiicamea.
Mona ma bucur sa aud ca bebe este bine si grasunel. Stai cumintzica in continuare. Pupici multi!

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

annababy, vazut si eu pozele, ce burtica frumusica ai. Si-mi place bluzita aia rosie, te prinde bine.
camy, vazut si poza ta de la nunta, foarte frumusica ai fost si rochita a fost speciala. E bine ca va mutati in sfirsit la casa voastra.
oanasm, vizionat si pozele tale. Ce miresica frumoasa ai fost, mi-a placut rochita. Auzi, da' burta aia la ce saptamina o aveai? Vaz ca si tu esti la categoria pana, la fel ca si cristina, sintem de virste apropiate (la sarcina), numai ca eu am 6 kile in plus, pe cind voi sinteti niste silfide. Slabanoagelor
E din cauza de pepene verde ... Adeca pen' ca n-am mincat suficient
Las' ca vin in Ro peste o luna si-o sa ma-ndop toata ziua cu pepeni, piersici si-altele asemanatoare. Asa ca, sunule, sa te tii bine c-o sa te bat la cap cu pietele sau magazinele unde-s fructele astea minune zemoase si dulci.

Ca nu stiu zau, dar astea de aici n-au nici un gust, am ajuns sa ma uit pe etichete sa vad de unde-s importate sau sa iau din alea organice in speranta c-or fi mai gustoase.

siby, misto cu pisicul vostru, e bine ca ceilalti nu-s deranjati de ritual. Astept si eu povestea nr 2.

boti, unde ai pus pozele cu lucrurile pe care le-ai facut pentru garga? Ca eu nu le-am gasit.

mada, cum le zice la bucatile astea de cirpa in engleza? Ca sa stiu si eu ce sa caut. Apropo, vroiam sa te intreb de hainute. Daca imbrac bebele in sleepingsuit ii mai dau si un body pe dedesubt sau nu? Vezi ca-s complet ignoranta, nu ride de moi.

vicky, ma bucur ca ti-ai mai revenit cu moralul, pina la urma nu-s lucrurile asa de negre. Ai dreptate cu dulciurile, probabil ca e mai bine sa maninci o bucatica mica de ciocolata buna cind ti-e pofta. Cit timp nu exagerezi cred ca totul o sa fie in regula.

nati, tot am vrut sa-ti zic ca te admir pentru harnicia pe care o ai. Da' la ditamai alea 11 camere pe care le aveti nu v-ati gindit sa angajati pe cineva care sa te ajute la curatenie? Ce-o sa faci dupa ce vine bebe?
Si eu ma gindesc din ce in ce mai des sa gasesc pe cineva care sa dea cu aspiratorul si sa mai stearga de praf, ca nu fac fata si ma enerveaza sa dau cu smotru in week-end si sa mai pierd bunatate de zi libera.

biri, nasol ca n-aveti liber de Pasti si ca faci si garzi. Sotul tau e tot medic? Eu te declar mama eroina a grupului, esti si cu copil mic, cu servici full-time si ai de gind sa lucrezi pina nasti, nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate.
Si eu as vrea sa-l fac pe bebe2 la distanta mica de bebe1, insa deocamdata nu stiu la ce sa ma astept. Oricum, exemplul tau e incurajator.

mona, sint bucuroasa ca ai vesti bune.

dana, io cred ca si vremea asta te deprima. Si pe-aici e o vreme mohorita, a nins la greu, e frig, noroc ca-s venita cu soarele in suflet de la Barcelona, asa ca nu ma las doborita de innorarea asta. Si probabil ca bebe te simte cind esti trista si amarita, asa ca fruntea sus.

bubu, mariana, miramar, voi ce mai faceti fetelor?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Turturica ms de aprecieri

Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mona ma bucur ca te simti mai bine si ca bb tau e bine!
Camy foarte bine ca veti sta doar voi doi,oricat de buni ar fi socrii tot mai bine e sa fiti singuri la casuta voastra.
Sun fetele au dreptate cu summitul,cel mai bine schimbam locatia sau o lasam pe alta data!
Caprioara sa stapaneasca sanatosi copilasii tai noua lor mobila!Ai facut o alegere excelenta!
Eu ma duc sa fac curat impreuna cu sotul pt ca diseara avem musafiri si vreau sa arate casa luna!
Pupici la toate
Tecky 25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am intrat si eu pe picasa...si v-am vzut pe toate...ce frumusele sunteti...
...diseara sper sa reusesc sa pun mai multe poze...
..mai am inca 2 ore de stat la servici...aaaaaaaaaa....nu mai vreau....vreau acasa...

Cami 23s, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput