Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Lori, si eu am fost la dentist. Imi cazuze o bucatica de plomba. Cum maseaua avea nerv, a vrut sa-mi faca anestezie, dar eu i-am zis ca sunt viteaza si suport (nici nu a fost mare lucru). DAr el mi-a zis ca anestezia nu-i face nimic la bebe (dar na eu aveam paranoia din ro) si in plus mi-a facut si o mica radiografie (care a zis iar ca nu e periculoasa ca e numerica). Acum cateva zile incepuse sa ma doara alta masea plombata, asa ca iar mi-am facut programare (pentru azi). Inainte am vorbit totusi cu vara-mea care e gineco si m-a asigurat si ea ca daca e nevoie de anestezie sa nu imi fac griji ca doza e asa de mica nu are cum sa ajunga la bebe, si in plus adrenalina care se descarca in sange ca te doare ii face mai rau. CAm astea ar fi experientele mele cu dentistu . Nu stiu ce sa-ti zic, dar vezi sa nu pierzi dintele, ca dupa nastere o sa alaptezi si atunci iar nu o sa-ti faca nimic ....

Boti, m-am intereast pentru hepatita C si homeopatia. Nu exista un produs pentru asta. Cel mai bine ar fi ca mama ta sa vada un doctor homeomat ca sa ii prescrie un tratament personalizat (adica sa combine mai multe medicamente). Imi pare rau ac nu ti-am putut fi de ajutor.

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetele,

Inainte sa ma arunc in "lupta" la birou am trecut pe la voi si am citit (oarecum in diagonala) ce ati mai scris.

Aseara am fost sa vedem mobila (care e 15 milioane cu tot ce se vede in poze, paturi, dulapuri, saltele) si Matei a spus un "DA" hotarat. Asa ca azi sau maine o si luam . Dupa care urmeaza toata nebunia cu aranjatul camerei, fireste : scos mobila existenta pentru a putea purcede la dublat perete exterior (cu mizeria aferenta), dat culoare pe el (restul camerei il lasam asa cum e, cu tapet adica); reconditionat si rearanjat mobila existenta (probabil o sa-i punem niste autocolant colorat, ca sa mearga cu mobila cumparata); rearanjat haine si jucarii in dulapuri. O sa am de treaba...
Sa nu uit, multumesc pentru pareri, fetele!

Boti, ma bucur sa aud ca ti-a crescut burtika. O sa fie bine, ai sa vezi!

Anka, bafta la doctor azi! Si eu merg azi sau maine dimineata la control. Si la mine seara e o veselie in burtika, se misca Ilinca foarte mult.

Sunule, cu intalneala, metroul sigur circula. Desi, poate unele fete vor sa vina cu masina... Nu stiu ce sa zic.

Eu ma simt din ce in ce mai obosita si nu reusesc sa ma mai odihnesc bine noaptea.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Neata fetelor.

Dana imi pare rau sa aud ca nu ai putut dormi. Stii ce am facut eu dupa 2 saptamani de nesomn?! beam ceai de tei cu miere si simteam la scurt timp cum ma linistesc si cum adorm sau o cana de lapte caldut. Nu stiu daca e valabil si pt altcineva, dar poti incerca. Somn usor.

Sun chiar ca esti plina de energie. Inainte eram si eu asa dar acum nu stiu ce am ca obosesc foarte repede si uneori ma ia un somn pe la pranz...

Nu stiu cum sa procedam cu intalnirea pentru ca drumul de la Otopeni o sa fie blocat fetele din tara trebuie sa vina pe acolo, deci nu au cum iar daca o iau pe partea cealalta pe centura acolo stai in cursul saptamanii 40 min...si nici noi cele din Bucuresti nu cred ca putem ajunge pt ca e inchis drumul. Nu stiu ce sa zic.Sa vedem ce spun celelalte burtici dragalase...

BobitaMica nu stiu cum as putea intra in legatura cu tine, sper sa intri azi pe forum am observat ca ieri ai fost doar dim, vezi, cred ca eram buna de detectiv...Am trecut eu in capitolul anterior dar il mai trec iar nr meu de tel 0722.238.004. Te rog mult sa anunti tu la CMU numele meu e Manea Tiberica. Daca poti, da-mi te rog un beep si te sun imediat.

Nu-mi mai amintesc cine a postat ieri scutecelele acelea superbe...mi-a ramas gandul la ele...am sunat-o pe sora mea sa le vada ca sa-mi aduca si mie...cred ca am luat-o razna.Din 27 incepe Kidex la Romexpo , abia astept sa merg ca este chiar langa mine si m-am decis sa cumpar si eu lucrusoare.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 21+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata fetelor ,am stat sa citesc ce s-a scris ieri la capitolul trecut si apoi la acesta.
Multumesc fetelor care m-au lamurit cu privire al luna de sarcina.
Bujo iti tin pumnii stransi pentru luni la Cluj ,o sa vezi va fi bine ai incredere in DD.
Vicky ce sa spun bine ca stii cu ce te confrunti ,ca ti-ai facut testul ,din ce am citit cu regim se tine sub control diabetul asta,succes.Mie nu mi-a spus sa fac acest test,maine merg la medic si o sa intreb sper sa nu uit ca eu sunt mai plinuta de fel si........cine stie.
Sum smile asa este cred ca va fi o problema cu restrictiile astora si cu intalnirea .
Tecky vad ca ai avut spor la gatit bravo tie.
Biribu esti super atre ca mai dai lamuriri la problemele astea medicale,asa se mai linisteste lumea. AJUTOR ....... Poate daca ai timp imi poti explica si mie ce inseamna nodul hipodens,in care nu s-a inseart placenta de 3cm,a crescut ca era mai mic.Am citit cate ceva la fibroame uterine si m-am ingrozit,de fapt nici nu stiu clar ce pozitie are acest nodul.
Boticelina stai cuminte ca o sa fie bine si nu mai citi prostii.
Salutari si pupici Nati,Narcisa,Mada max,Oana sm,Lcazangiu,Camy,Cristina 26,Ana xena si restul fetelor dar nu va retin numele tutror.
Pupicisi o zi minunata va doresc

24+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Tiberica, eu cred ca tu zici de scutecele lu' Boti. Chiar Boti, sunt cumparate sau facute, ca sunt o frumusete. Eu aici deocamdata am vazut numai albe (dar nici nu am cautat).

Dara-d . Nu conteaza ca esti "mai plinuta". Am aflat ca fete slabe batz au facut. Si daca nu iti da sa faci foarte bine, stai linistita.

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Salutari si toate cele bune pentru Caprioara si Ankalaura.
Sa stiti ca nici eu nu am o stare pre buna ,marog cu problemele noastre care parca nu se mai termina,o fi normal.Incerc sa trec peste dar parca tot exista, abia astept sa se termine bine toate,poate o fi starea aste de depresie si de astenia de primavara sau de la sarcina.âOricum dupa ce am citit despre fibrom uterin de dimineata parca mi-a cazut cerul in cap,nu stiu ce sa cred ca medicul parea atre linistit,of cat mai e pana maine sa ma lamuresc cand merg la control.

24+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mcoca

Tiberica, eu cred ca tu zici de scutecele lu' Boti. Chiar Boti, sunt cumparate sau facute, ca sunt o frumusete. Eu aici deocamdata am vazut numai albe (dar nici nu am cautat).

Dara-d . Nu conteaza ca esti "mai plinuta". Am aflat ca fete slabe batz au facut. Si daca nu iti da sa faci foarte bine, stai linistita.

Vicky 26+ si
Maya

Bebele casei

Da pote ai dreptate dar nu pot sa stau linistita culcata pe o ureche fara sa ma caut, cred ca iar m-a luat nebunia cautarilor ca asa faceam cand nu ramaneam gravi, ma cautam pana gasea ceva.OFFFF de m-as putea calma.
Te pup

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Vicky multumesc ca te-ai interesat pt mama . Poate gasim un doc homeopat prin Cta, deocamdata se simte foarte bine, munceste, au terminat de taiat pomii (vezi Anka, voi deja sunteti in intarziere ), si e foarte ingrijorata acum ca ne-au inflorit 4 din cei 6 caisi si s-a facut cam frig, spera sa nu fie afectate floricelele

Scutecelele gargaritzei sunt facute de mine din materiale luate o parte din magazine normale, o parte din magazine de metraje la kg. Dar cred ca Tiberica se referea la acelea postate in linkul de la Mada, alea cu pisici si alte lighioane simpatice in seturi de cate 4, nu? Alea le iei doar daca ajungi pe la Mada in vizita , si io am balit pe cele cu mitze .

Offf, am uitat sa va zic, azi il voi exila pe Ozzy la mama la tzara ca s-a tampit din cauza dezastrului din casa, l-am prins acum 2 zile facand pipi pe un morman de moloz, nu la litiera lui, si n-am chef sa-mi parfumeze parchetul. Deci pina nu termin, motanul va sta in deplasare , o sa-mi lipseasca groaznic, cu el ce ma mai conversam si io. Oricum, m-a dresat in timp, ca-i place sa roada pungi de plastic dar e periculos pt ca inghite plasticul si poate face ocluzie intestinala, asa ca io acum zici ca am arc, daca aud vreun fashait de plastic ma trezesc si din cel mai adanc somn si sar sa i-l smulg din bot. M-a antrenat deci si pt sculat la cel mai mic scancet, deci si pt garga

Monica 23+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anca, eu am programare de la 12. Sunt cu inima cat un purice, ca azi-dimineata am avut o secretie foarte roz . Nu imi mai revin odata... toata saptamana a fost cand bine, cand rozalio-cafenie...

Didi 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

salve burtoaselor!
bujoreato iti tin pumnii pe luni!! Doamne ajuta sa fie Filip ok!!!!
mcoca ciudat diabetu' asta gestational..citisem si eu despre el...ca io pap zilnic ceva dulce dupa masa principala si deh...dar atata vreme cat nu se transmite la bb si trebe doar sa fii ceva mai atenta la ce papi...va fi bine!
turturicoo vai ce ne faci tu noua cu pepenele verde...este si la noi in magazin..dar..e de kaki si scump..aaa..tu cate kg ai luat pana acum?
narcisa mda..ff probabil di ungaria voi lua majoritatea chestiilor mai mari ..adica patut, carucior...in general sunt mai ieftine acolo..dar vroiam si io pareri avizate
estrella si io am auzit de superstitia aia ca sa nu cumperi nik inainte de nastere...dar io am sa cumpar toate cele necesare..ca vreau sa le aleg eu si nu altii
ana_a si eu ma lovesc de rpoblema cu si atunci imi vin idei..ca nu mai sunt asa iubita..dar din fericire a fost doar o scurta perioada sper sa nu revina; bafta la eco azi, sa ne spui si noua vestile
wow anaxena da esti harnicuta nu gluma la papat! eh..sanatosi sa fim!
cristina hmm...pompa de san...si io ma gandesc sa o iau inainte,...da deh...nu se stie cand am nevoie de ea si ...
sunule ti cate kile ai luat pana la 17s-18s..mai sti!? hai no...aminteste-ti..ca io am impresia ca am cam luat
ankalaura bafta azi la eco! sa ne aduci numai vesti bune!
nati imi place teoria ta "cred ca s-a facut o selectie si s-a impartit piticul la un numar de fiinte umane" inseamna ca suntem niste fiinte alese..deosebite
caprioara faina treaba cu mobila! buna chizitie mai ales daca Matei este pentru
dara ...si hai ca va fi totul bine!
boti nasol ca ozzy va pleca in delegatie..dar daca e mai bine asa...stiu ca e nasol, ca te atasezi de animalute ca de oameni,..sau mai mult!dar las' ca revine la casa gata aranjata!
didi iti tinem pumnii azi la dr! Doamne ajuta sa fie totul bine!!!!

Oana
17+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput