Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Turturica bine ai venit! Asteptam sa pui poze!Am fost si eu in Barcelona in luna de miere acum 2 ani.
Camy si Tiberica si eu am Rh negativ si am facut analiza la 14 sapt unde au iesit absenti anticorpii si acum o voi repeta la 28 sapt.Fiind prima sarcina nu tb sa ne facem probleme.
Fetele cu contractii! Cum va dati seama ca aveti contractii?Mie de cateva zile seara mi se intareste burta si ma simt balonata,pot fi contractii?Sunt periculoase contractiile fara durere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, am citit ca multe mamici folosesc pt ragadele de pe sani Bephanten si ca este foarte bun. Nu stiu ce firma producatoare are.

Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel si www.youtube.com/watch?v=7pA5UhNaYw0&feature=related" target="_blank">Daniel


" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

mada si eu fac cu ricotta papanasi si e superok

turtu nu am liber, si da am si garzi cu duiumul oricum pastele lor eu nu prea il simt ca nu e acelasi lucru...

26+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Tecky, eu simt ca mi se intareste burta. Contractiile nedureroase se numesc Braxton Hicks si sunt normale dupa sapt 20. Rolul lor este sa pregateasca uterul pt nastere.
Dar eu mai am si contractii dureroaase, si de obicei le tratez cu Nospa.

Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel si www.youtube.com/watch?v=7pA5UhNaYw0&feature=related" target="_blank">Daniel


" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Multumesc mult Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Tiberica, SunSmile, Narcisa.s, Mada_mxm, Biribu multumesc frumos pentru raspunsuri. Azi m-am simtit mai bine, si culmea tensiunea a scazut la 10 cu 5 fara nici un tratament. E oscilanta......Stiam si eu ca e normal sa mai creasca in sarcina dar e si periculos totodata......

dia filipas felicitari pentru fetita!

Bujo fii tare, sunt sigura ca nu e ceva grav cu baietelul tau, pentru voi. Multa sanatate!

Flory mami de Alex si 25+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Turturica, Biri ms mult am sa incerc cotta sa vedem cum iese.
Cristina bephanten este si aici dar ala normal e pt funduletz la bebeii. Asta de la avent e de genul crema de galbenele asa e consistenta, na eu am luat asta ca era speciala pt sfarcuri si nu e nici tare scumpa aici.
Turturica nu ne-am hotarat la nume. La al meu nu ii place nici un nume care il gasesc eu.
Nu stim sigur ca este fetita adik nu am mai fost la alt scan ca sa verificam oricum nu mai nici un scan de la ei am zis cand merg la 28 de sapt pt analizele de sange am sa ii intreb daca nu fac scan la cerere pe bani, ca siguri is mai ieftini decat astia de la privat.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut fetele

MADA - multam de modificare

NARCI - cu raceala mea.... Inca respir greu, nas infundat, dar parca e ceva mai bine ca acum cateva zile. Multam de intrebare.
Ca sa racesc in acest hal a fost foarte simplu - la birou. Caldura mare, aerul conditionat sufla in capul meu ca asa a facut un destept instalatia (de-aia de plafon), iar daca deschid un geam stau fix in curent. E nasol tare ca e open space si nu poti sa deschizi cateva minute si sa iesi din birou ca biroul e cu totul un hectar!!!
Cu curatenia- am gasit azi o firma care pare ok, dar nu sunt disponibili sambata ca au tot personalul la curatenie prin sedii de firme (mochete, chestii, sa nu calce lumea pe jos...). Am mai primit un raspuns de la o firma mai mica, dar nenea de acolo are o cunostinta pe care vrea sa o ajute, si o sa vina sambata. Parca nu sunt chiar asa de incantata, dar vedem. Inclin catre prima firma dar acolo trebuie sa imi fac programare Pana atunci inchid ochii

SUN- eu citisem bre de intalnire si de principiu ar fi ok, doar ca m-am abtinut sa confirm din doua motive:
- ora e putinel tarzie ca fie-mea ... ar fi cazul sa doarma pe la ora 14.00 iar inainte de asta sa pape si altele... Deci as prefera nitel mai de dimineata, sa zic un 11? Totusi, la asta cu somnul se poate spune pass ca ea abia asteapta
- barbatu-miu incearca sa planifice un drum la soacra-mea ca cica au pomii de taiat!!! Si tre' sa mearga el, de la 350 de km, sa taie pomii nene! Daca puteti crede, nu mai e nimeni disponibil in tot locul! Toti s-au carat in Spania sau in Italia la munca si soacra-mea n-are pe cine sa plateasca pentru ciufulit pomi!!! In aprilie avem de mers la munte in primul weekend iar in al doilea s-ar putea ca aia (pomii) sa inmugureasca si sa fie prea tarziu de ciufulit!!!
So, daca sotulica al meu vorbeste azi cu soacra-mea ceva mai concret, va zic.

DIA - sa va traiasca bebelina cu fundita pe nume MIRUNA! Despre dimensiuni, eu zic sa nu te ingrijorezi. Conteaza enorm sa fii odihnita in sarcina, asa se face bebe mare. Cat despre masuratorile de la eco... diferentele sunt de milimetru sau mai putin, depinde de unde da medicul click cu mouse-ul... Daca vei avea concediu de luna viitoare ai sa vezi ce bebe gras cat o pepenas o sa ai.

CAMY - la mine se vede bebe miscand prin bluza. Iar seara am parte de o adevarata cafteala din partea ei!

PAT COPILOI - cred ca o sa dam o fuga pana la Elite, cica sunt o gramada de mobile pentru copii si bebelusi. Daca nu ne decidem la nimic acolo, o sa raman Ikea probabil. Caprioara, voi ati fost la Elite? Eu nu am priceput 15 milioane e toata mobila? Adica si cu dulapul ala lateral si cu canapeluta? Daca are si saltele incluse, pretul mi se pare ok.

La POLIZU - depinde unde te "cazeaza". Pe partea cu saloanele de bebelusi la incubator sunt doar saloane cu 2-4-6 paturi, dar fara baie, adica doar cu chiuveta in camera si cu wc pe culoar, unde era o mizerie de nedescris cel putin cand am nascut eu... Dar pe jos... marmura nene! Saltele vechi si sub fund iti pune o musana maro, de zici ca e o bucata de linoleum zau!!! Asta la nasteri. Inainte de nastere, pe sectie la gineco, e si mai nasol. Baia e in capatul holului, wc si dus... Groaznic! Nu vreti sa stiti!

BUJO - SIGUR o sa fie bine! Tinem pumnii

DIDI - pe mine, bebelina ma impunge in stanga si in dreapta jos, acolo unde sunt oasele bazinului, parca s-ar intinde toata.. Uneori, sta si ea in burta unde stiu si eu ca trebuie sa fie... Alteori pleaca in circuit sau inoata pe spate, nu stiu de face!

CRISTINA_26 - cu pompa de san, eu te-as sfatui sa iei inainte. Si asa va trebui sa faci "exercitii" pana te obisnuiesti cu ea! Daca te gandesti sa o iei numai daca vei avea probleme, s-ar putea sa nu o suporti si sa ai probleme si mai mari.

Va pup si ma duc la treburi


Anca mami de Eliza si 24+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetele,

Dia bravoooo! Sa va traiasca Miruna! Nu-ti face griji, este absolut normal sa nu fie totul la fel. Pe echografia mea morfo langa valorile Galushtei sunt si valorile medii acceptate! Si nici a noastra nu le are pe toate la fel..capul mare ca ta-su, a ta o sa aiba cracii lungi de manechin....Dupa ce intri in concediu te asteptam mai des!

Natiiii ce scumpa esti! Si pe bune, harnicia odiseei!!! Draguta faza cu portofelul...saracu' sot, imi imaginez ca nu stia cum sa te impace!:) Daca faci amandine, sa le tragi in poza si sa-i trimiti una Narcisei. Ca deja..e jale mare cu amandinele astea:)

Dara esti in 6 luni!

Sursula ciudat cu intepaturile de la ficat...Nu stiu ce ar putea fi!

Estrella daca plecati in concediu, inteleg! Dar daca nu, te asteptam cu drag! Iar cu lucrusoarele...zau, al cui e copilul??? Al tau, al vostru...daca vrei sa-i cumperi, fa-o! Acum probabil ca e si amuzament, dar cand va veni bebe si nu vor fi toate gata....

Gini super, atunci tin pumnii sambata! Da, noi tot la Dinu am facut morfo. Ne-a dat un catralion de poze dar cd nu. N-am intrebat, n-am dus noi..dar nici nu sunt genul care sa suspine dupa cd-uri cu morfo-fetale! Pozicile insa ma fascineaza...mai ales ca si el radea in hohote de cat de hazlie era Galu! E un simpatic si jumatate, o sa vezi! Si taticul vede asa bine in ecranul doctorului..totul frumos si acurat! Sper sa te eliberezi si sa vii si la intalnire!

Ioana da si tu esti in luna a 6 a. Tinem pumnii sa iasa bine rezultatul la toxo..de fapt, sigur iese!

Lori hehehe, stai tu linistita ca eu am +9/+10 la adevar. N-ai intrecut pe nimeni. Dar e bine sa avem grija ce mancam...pt ca apoi tot noi ne chinuim sa dam jos! Eu sunt multumita ca macar nu m-am deformat, nu "atarn"...asta e!

Cuscri eu sunt absolut convinsa ca puiul Filip este sanatos! DAR, ma bucur pt decizia voastra de a merge la specialist. Este cel mai bine asa, macar va linistiti si stiti parerea unui profesionist! Cu siguranta ca ma voi ruga din tot sufletul pt voi! Va fi bine...o sa vezi! De fapt, stii asta!

Carissma bravoooo! Sa va traiasca fetita! Are un nume minunat! Imi pare rau daca ti-am rascolit sentimente care dor...ele chiar sunt acolo Sus!

Capri foarte simpatica mobila! Mie pretul mi se pare in regula, dar decizia va apartine!

Tecky ti-ai revenit din lene? Cum a iesit mazarea?

Oana nu sunt..am fost batz..acum sunt mai ciomagutz asa, gogoshel:) Nu-s plangacioasa bey, deloc. Dar mai am si eu caderi, ca doar sunt om.

Mada multumim pt sfaturile pretioase! Esti o comoara la casa omului!

Bobita imi pare rau ca nu ajungi la intalnire, dar mai avem vreme. Multumim de info despre spitalul Polizu..probabil ca ai linistit cateva fete!

Anna nasol cu statul la cozi la medicul de familie. Dar daca e pt o cauza asa nobila, cum e programul redus, merita! Tin pumnii!

Tecky daaaa...mai avem putin! Eu ma bucur de perioada asta minunata dar, in acelasi timp, abia o astept pe mandra mica!

Ruxandra ce tareeee! Ai primit jet de pipilica zici? Macar la capitolul asta sunt linistita..e fata...

Madaaa asa a facut nepoata-mea? Vaaai, ce mortala! Sa faca ea inundatie in slapii lui Flo!:))

Ana cum fu la dentist? Super fain ca ai putut ramane sa lenevesti acasica...

Cris ti-a trecut lenea? Nu suntem mai bocitoare, doar ca am eliberat naspiozitatile! Uneori e chiar eliberator! Eu zic ca merita sa ai pompita!

Gini si eu am primit mail cu programul pt summit si am vazut ca sambata este zi de repetitii! Acum astept sa spuna si orele...pt ca e cam nasol.

Didi tu o ai aproape..sa-ti traiasca! Si pofta mare la spanac...N-ai monstruletz deloc...asa si eu! Or fi fetele astea mai agitate...

Piticul clonat...il mai am si eu cateodata, dar cred ca mai mult barbatu ar trebui sa-l aiba. Ca-n familia asta el e cel mai harnic, zau! Io-s o mare poarca:)

Vic eu nu inteleg. Toate analizele bune, Maya nu este foarte mare ci exact cum trebuie...cum de ai tu diabet gestational? Eu oricum iti zic ca n-are sens sa-ti amarasti sufletul, gandindu-te la nebunii! Va fi totul bine, cu amandoua! Punct.

Turtureluuuu meu scump, te-ai intors! Asteptam poze, povestiri, alea alea!

Narcis pe tine doar te pup! Chiar daca te amuzi pe seama "nugaless-ului" prin care am trecut!:)

Ana_a bine ca ne-ai mai scris! Ma bucur ca totul e bine...asta conteaza! Bafta la eco si asteptam vesti bune! Ahhh, si nu te mai gandi la nebunii...

Ana ce zuzaaaaaa esti! Hai ca esti tare! Ai mancat tot ce ai insirat acolo? Zuzoooo....

Luana nasol! Nu stiu ce sa-ti zic..eu mai am zile in care am contractii mai dese, zile in care nu le simt deloc...oricum reactioneaza la no-spa! Si oricum sunt d'alea nedureroase numai ca ma streseaza senzatia aia de "ma strang chilotii":) Iti doresc sanatate muuulta si liniste!

Analize...si eu trebuie sa fac testul de glicemie si sa mai donez sange! Sapt. viitoare...asa-i "ordinul" de la dna dr, ne conformam!

Pepene si piersici...eu am gasit (si iau zilnic) mereu numai cu gust mistooo, zemoshi si parfumati! M-am si mirat, dar bat matanii sa ramana asa:)

Tecky ti se intareste burtica pret de cateva secunde bune! Alea dureroase nush cum sunt, ca pe mine nu ma doare nimic..dar ma strange in menghina:)

Am terminat!

Neviiii...ia baga-mi si mie un raspuns, rogu-te! Cam pe ce crezi ca sta fii-mea jos in stanga, ca am impresia unui muschi intiiiins la maxim si ea se tranteste numai acolo. E terorista nene:)

Va pup..ma'c sa termin mancarea! Si sa tin pumnii sa bata Steaua!:)


SUN26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am uitat sa va spun ca maine merg la medic, pe la 2

Anca mami de Eliza si 24+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput