Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)
Raspunsuri - Pagina 7
Anca Wish spune:
Briana, am citit toate capitolele si vreau sa te felicit din suflet. Consecventa si deteminarea la tine au dat rezultate super. Felicitari inca o data!
Pentru cele care ne citesc si nu au curaj sa inceapa, pot spune ca eu, dupa numai 5 zile, ma simt altfel. Senzatia aia nebuneasca de foame a disparut si ma simt suuuuuper! Curaj, fetelor pentru ca merita!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Briana....vreau sa te felicit din suflet. Consecventa si deteminarea la tine au dat rezultate super. Felicitari inca o data!
Pentru cele care ne citesc si nu au curaj sa inceapa, pot spune ca eu, dupa numai 5 zile, ma simt altfel. Senzatia aia nebuneasca de foame a disparut si ma simt suuuuuper! Curaj, fetelor pentru ca merita!
Corect!Bafta multa!
Eu sunt la a doua zi si nu mi se pare greu de tinut.Mai rau e ca sunt multe tentatii in jur , dar trecem peste.Si credeti-ma morcovii aia salveaza foamea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
brianamica spune:
Anca, multumesc de vorbele tale.... La mine a fost vorba doar de incapatanarea mea de a arata lumii intregi ca VREAU si POT ! Eu am pus exagerat de multe kilograme, la mine nu a fost chiar simplu !
Oricum fetele, vad ca totul merge bine...
Adelaki....incearca sa tii perioada e mentinere mai strict...ca SIGUR dai jos si in perioada asta !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Anca Wish spune:
Briana, spune-mi, te rog, pe la ce ora luai cina?
Am o problema cu asta. Din motive independente de vointa mea, manac foarte tarziu. Aseara, de exemplu, am mancat la 21:30. Imi venea sa sar peste cina, dar sarisem si pranzul (am o perioada criminala la serviciu) si ma gandeam sa nu mi se faca rau. Am compensat (zic eu) band 1,5 litri de apa dupa si facand 30 min de sport.
Raportez, azi e a 6-a zi, aceleasi kilograme, dar avand in vedere ca rushii si-au facut aparitia de 2 zile, ma gandesc ca poate fi un motiv pentru care acul cantarului nu se mai misca.
gusta spune:
Neatza.
Dieta merge si sunt mai ambitionata sa o tin.La cantar se vede ceva da pana luni nu raportez nimic
Anca cand am citit ce ai scris m-am ambitionat si mai tare.Eu cina o iau in jur de 6 si dupa apa si pofta in cui.
Briana multumesc ca sunt in lista.
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
Buna fetelor!Eu abia de-acum imi voi lua micul dejun.Iar seara recunosc ca mananc pana in ora 8, cel tarziu 8,30 si asta din cauza ca ma culc foarte tarziu.Si inca nu m-am apucat de sport, dar beau multa apa.Peste 2l/zi
Gusta ma bucur ca la tine deja se cunoaste la cantar.Eu stationez
Anca si succes in continuare.
Brianamica mi-ar place si mie sa ma vad in listuta la aspirante.Se poate?
Intrebare: aseara la salata nu era scris morcov si nici ridichie si eu le-am pus.E rau?Trebuie sa punem stric ce scrie acolo?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
ralualexandrei spune:
Nu cred ca e rau Eftimie pt ca daca citesti regimul ai sa vezi ca se recomnad ca intre mese dac iti e foame sa rontzai morcov sau telina.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
brianamica spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Buna fetelor!Eu abia de-acum imi voi lua micul dejun.Iar seara recunosc ca mananc pana in ora 8, cel tarziu 8,30 si asta din cauza ca ma culc foarte tarziu.Si inca nu m-am apucat de sport, dar beau multa apa.Peste 2l/zi
Gusta ma bucur ca la tine deja se cunoaste la cantar.Eu stationez
Anca si succes in continuare.
Brianamica mi-ar place si mie sa ma vad in listuta la aspirante.Se poate?
Intrebare: aseara la salata nu era scris morcov si nici ridichie si eu le-am pus.E rau?Trebuie sa punem stric ce scrie acolo?
POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Pus in listuta aspiranta.....iertareeeeee