Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

quote:
Originally posted by brianamica

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Buna fetelor!Eu abia de-acum imi voi lua micul dejun.Iar seara recunosc ca mananc pana in ora 8, cel tarziu 8,30 si asta din cauza ca ma culc foarte tarziu.Si inca nu m-am apucat de sport, dar beau multa apa.Peste 2l/zi
Gusta ma bucur ca la tine deja se cunoaste la cantar.Eu stationez
Anca si succes in continuare.
Brianamica mi-ar place si mie sa ma vad in listuta la aspirante.Se poate?

Intrebare: aseara la salata nu era scris morcov si nici ridichie si eu le-am pus.E rau?Trebuie sa punem stric ce scrie acolo?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Pus in listuta aspiranta.....iertareeeeee

Sunt in listuta!Multumesc Brianamica.La kg poti trece 92

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.
E greu sa pricepi cand acolo scrie carne rece (eu nu inteleg care e diferenta daca o mananci calda sau rece)

o explicatie posibila ar putea fi : se consuma mai multe calorii - din moment ce carnea e rece ea trebuie adusa la o anumita temperatura pantru a participa la digestie
iar cu fructele legumele la fel - o banana aduce calorii in plus dar un mar nu,deci axati-va pe varza,morcovi,telina,ananas,lamai,portocale...si cititi despre dieta caloriilor negative _ v-as da informatii dar nu stiu prea multe insa din cele citite tare imi suna asemnatoare

fiindca am reusit sa slabesc luna trecuta considerabil urmand Scardale va indemn sa aveti rabdare caci dieta e chiar iar rezultatele apar din primele zile -eu de ex.am slabit primele kg.in prima saptamana iar in a doua mai putin insa procesul de slabire a continuat...iar acum mananc chiar cornflakes cu lapte si cacao (cu zaharina)pentru a nu slabi prea mult
mult succes si ascultati de Briana - stie ea ce spune ...rezultatul ei vorbeste de la sine Scarsdale is the best

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Buna, ma bag si eu in vorba aici deoarece am tinut acest regim asta vara , am senzatia ca am mai scris aici??
Si vreau sa stiti ca eu cel putin din cele 8 Kg date jos din august si pana prin octombrie, nu am mai pus niciun Kilogram inapoi, am tinut strict o saptamana, a doua mai ffff putin strict, si gata, asta in august-septembrie, iar de atunci mananc in voie dar nu prea mai pot asa mult pesemne ca mi s-a micsorat stomacul, evit atat cat se poate zaharul, painea, cartoful...dar sa stiti, serios, la mine a mers de minune regimul asta, de aceea il recomand!
Acum bag orice imi este pofta, dar nu stiu, poate in subconstient, nu mai simt nevoia sa bag muuulllt,ma satur repede.
Iar analizele mi-au aratat ca sunt f bine, glicemia si magneziu la limita minima, dar in limite!
Probabil si findca le-am facut dupa trecerea ierni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Otilia, felicitari!

Dupa doar o saptamana de strictete ai slabit 8 kilograme???

Cred ca pierdea kilogramelor e in directa legatura cu organismul fiecaruia. Eu am slabit acum 2 ani cu dieta Monicai Anghel 8 kg in 4 saptamani. La mine a prins, la altii nu.

Acum am slabit 3 kg intr-o saptamana si mi-e destul de greu s-o tin ca la carte, iar ieri am dat-o-n bara cu o pulpa de pui la cuptor, nu la gratar.
Sambata mai imbatranesc cu un an si probabil ca iar voi calca stramb, dar nu ma las. Imi place cum ma simt, sunt hotarata sa continui si sper ca de saptamana viitoare sa mananc doar ce trebuie si cum trebuie.

Bafta la slabit!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Buna ziua!
Azi sunt la ziua 4 si nu ma plang.Cred ca am mancat bine pana acum, chiar daca am facut si gafe minore(am pus stafide la salata de fructe, am luat niste bomboane Halls pentru gat,am pus intr-o zi completa in cafea, am mancat cantitativ mai mult...), dar sunt multumita si NU RENUNT.
Luna multumesc pentru explicatii si mai ales pentru incurajari Imi prin foarte bine avand in vedere ca eu mai postez la un subiect, unde am fost aspru criticata pentru ca tin aceasta dietaDar nu renunt!
Otilica felicitari.Imi dai mare curaj spunand ca ai slabit mult si frumos si ca te mentii, chiar mancand aproape orice
Anca iti inteleg pofta pentru ca si eu i-am facut sotului pulpe la cuptor si lesinam langa ele Era bine daca puneai pulpa fara pile si ulei, dar...
Ai grija sambata si mananca putin, doar ca sa-ti satisfaci pofta.Nu uita ca esti la dieta!Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Am inceput dieta de luni, rezultatele s-au vazut deja dupa prima zi...problema mea insa e ca ma cam doare capul!!!
si nu ma doare de foame, am mancat pe la 13.30, iar mai inainte am baut o cafea si am rontait la un morcov! Parca asa rau ca azi nu m-a durut capul pana acum, si azi dimineata am avut aceeasi stare, insa am baut apoi un ceai negru si mi-am mai revenit, acum insa simt ca imi pocneste!!! ce sa fac oare?

plec in vizita imediat la o prietena, mai bag o cafelutza si la ea!

Mergi la inceput

Claudia si eu ma confrunt cu durerile de cap si nu stiu de ceMancarea e chiar destula si avem si cafea si paine?Sa fie de la lipsa zaharului?
Si eu vreau raspuns la intrebarea asta de la veterane.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si eu m-am confruntat cu starile astea plus o stare de ameteala si voma dar cum am bagat un pic de multivitamine au inceput sa treaca.Eu una chiar am inceput sa ma simt nesperat de bine .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Ma alatur si eu voua, am inceput dieta de luni si ma simt tare bine. Cred ca este prima data cand pot respecta o dieta atatea zile la rand...si sunt hotarata sa merg pana la capat. Vad ca scriu aici si colegutele mele de la celalalt subiect Marilena, Claudia si Carmen E succes fetelor!
Brianamica am citit primele tale postari si vreau sa-ti zic ca te admir, pe bune. Bravo tie ptr. ce ai realizat Te rog sa ma treci si pe mine pe lista cu 87 kg. Eu intentionez sa o tin de mai multe ori, chiar imi place si ma simt bine. Si eu m-am simtit rau in prima zi, nu stiu daca de la dieta sau nu, dar acum ma simt perfect.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eftimie n-am inteles faza cu critica?De ce sa fii criticata?
Dupa parerea mea e cea mai echilibrata dieta din cate am tinut si in plus e si usor de pregatit ce scrie in meniu,nu ca in alte diete cand imi puneam creierul pe bigudiuri de unde sa fac rost de un aliment care daca se gasea era infiorator de scump.
Spor la treaba fetelor si dati de pamant cu kg in plus.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput