Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura25 spune:
Mickey, nu vreau sa te descurajez, dar eu am slabit 1 kg in 2 saptamani de regim. Acum sunt la mentinere si parca s-au mai dus cateva sute de grame. Oricum, f. f. putin.
O sa mai incerc odata, poate a doua oara "imi iese" mai bine. Dar nu cred ca acum, inainte de Pasti. Poate dupa. Si mie imi era dor sa mananc un iaurt!
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
karra80 spune:
Pana azi - 2.5kg.......
La mine a avut efect b enefic...ca nu m pus decat max 1 kg la loc.Am tinut si per de mentinere da nu ff strict.....
La fel cum zicea si briana...parerea ea e ca daca dpa o dieta cu calorii utzine cum e asta te arun ci ca innecata la figider si incepi sa consumi caloriii dupa ce ai privat organismul o periada ...e clar ca incepe sa-si faca provizii cand da de energie.....eu asa cred..
Am citit cartea Mihaelei Bilic.....si exact acelasi lucru zice si ea...ca daca ai pofta de ex de o praji poti m anca o ucatica dar atat sau alune...un pumn.....sau ciocolata...o patratzica....etc la fel cu orice alt produs...
Eu asa am facut si am avut bafta.....
tin pumnii in continuare
!!!!!!!!
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Martie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
ralualexandrei spune:
Uraaaa in sfarsit mi-am luat cantar
si am 66kg deci mai am de dat jos 10kg.Oricum e bine mai ales ca nu am tinut regimul strict
insa azi am observat o chestie,m-am asezat la masa si aveam in farfurie cartofi prajiti friptura si salata de varza,ei bine in virtutea inertiei am mancat doar friptura si salata,nici nu m-am atins de cartofi,se pare ca organismul meu s-a obisnuit asa si fara sa-mi dau seama mananc doar ce trebuie.
Hai fetelor ca se poate,Spor la slabit!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Luna75 spune:
eu am ce raporta 7 kg.intr-o luna si asta tinand dieta strict in priam faza dar la mentienre am inceput sa slabesc mai mult decat mi-as fi dorit si in final mancam nu de foame ci nevoie ...sper ca asa sa fie si in continuare dar recunsoc ca nu am exagerat am mancat sanatos dar am mai baut si juice ba si cola zero insa putin,o prajitura saptmana trecuta scuzabil caci pentru mine era Paste
mult succes in continuare si daca vedeti ca nu merge,nu merge nici cu Scarsdale nici fara veniti la grupul de suport
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
Anca Wish spune:
Primiti-ma si pe mine pe val. Sunt in ziua a 2-a de regim.
Am 63 de kg si as vrea sa ajung la 55.
Intrebare: bananele sunt interzise? Astazi, in ziua a 2-a , am papat la pranz fructe (si o banana). Acum am procese de constiinta. Am citit in multe locuri ca sunt interzise. Oricum, mi-e o foame de crap, dar rezist.
Bafta multa tuturor!
brianamica spune:
Anca, bananele sunt interzise in orice cura !
Cat despre foame...cunosc senzatia! Dar dupa cateva zile dispare ! Si o sa fii foarte mandra de tine cand ai sa vezi ca "dusmanul" (cantarul) cedeaza !
Laura25 spune:
AHAAAA!
Uite asa mai aflu si eu de ce cantarul meu se incapataneaza sa nu coboare cum as vrea eu! Pai eu in zilele cu "salata de fructe cat vrei" am bagat 2 banane +2kiwi+1mar. Nici apa nu am reusit sa beau f. multa (1l, 1.5l /zi) si probabil mai sunt mici scapari din astea care in final au contat. Data viitoare o sa stiu.
Si pt ca m-ati salvat odata cu reteta de spanac, va rog sa-mi sugerati si un mod dietetic de a gati conopida. Eu nu stiu sa fac decat cu branza si ou, la cuptor, sau pane (deci cu ou si pajit in ulei). Adica deloc indicat in cura .
Multumesc!
Spor la slabit!
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
brianamica spune:
Laura, eu in perioada de mentinere faceam conopida cam asa.... o fierbeam, scoteam conopida intr-un castronel in care puneam sare, diverse condimente si o dadeam la cuptor asa cam 5-10 minute in apa cat sa intre in ea condimentele.
Dupa ce se racea o amestecam cu iarut cu 0% grasime....si o papam !
Totul dietetic...dar si gustos !
Am completat listuta cu fructele interzise.
SI foarte important...cand te simti satula opreste-te...nu te forta doar pentru ca stii ca mai mananci peste cateva ore tot de regim....
Eftimie C. spune:
Bine v-am gasit fetelor!
Azi sunt la prima zi din acest regim si am un milion de intrebari pentru voi.
Prima: MA PRIMITI IN GASCA VOASTRA ?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Anca Wish spune:
Eftimie, bine ai venit. Suntem boboace, la inceput de drum.
Eu nu am multe kilograme de dat jos si nu le dau de fitze, dar cred ca am oasele mici usoare si acum sunt pufoasa. Ca sa nu mai vorbesc de celulita straturi, straturi. Am citit ca voi ati "rezolvat" si problema celulitei.
Ideea e ca am o perioada mai grea la serviciu, ajung seara mai tarziu acasa, asa ca, cina o iau pe la ora 21:00. Ma gandesc ca e cam tarziu. Nu ma culc imediat, dar...
Si eu am probleme cu bautul apei. Cred ca reusesc doar 1 litru/zi. O sa "lucrez" si la asta.
Ati facut vreun calcul cam cat ati slabit/zi?
Am gasit pe un alt site un grafic de contorizare a greutatii cu recomandarea sa ne cantarim zilnic.
Spor la slabit!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore