Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)
Raspunsuri - Pagina 3
brianamica spune:
Intr-adevar, asa cum spune si eva , mentinerea este foarte importanta si este construita in asa fel incat in afara de faptul ca se mai pierd klograme, dar nici nu da voie organismului sa revina asa usor la obiceiurile de dinainte.
TOtul se aseaza in aceasta perioada.
Eu sunt o puturoasa. Nu am inceput nimic din ce m-am laudat dar , am avut o perioada foarte grea. Cu lucrat noptile acasa , la serviciu 10-12 ore ...etc.
Asta nu e o scuza, evident, dar am simtit nevoia sa mentionez !
ghibuadina spune:
Da, o sa fac si mentinerea
poate mai slabesc.
A mers destul de greu in sapt asta, pana acum am dat jos 3,5 kg si sunt in a 11 zi.Sapt asta doar jumatate de kg.Intr-un fel abia astept sa termin, ca sa mai am si dezlegare la altceva....
mhldvrc spune:
INTREBARE????????????
Are efect YO-YO? Am tinut si alte diete si s-a intamplat ca dupa un timp sa pun la loc dublu. Iar de gimnastica nici nu sepune problema, sunt operata, am incercat ceva destul de usor(zic eu), si tot am avut probleme. Am 1,52m si 74kg. Mai bine sari peste mine decat sa ma ocolesti. Nu mai stiu ce sa fac.
ralualexandrei spune:
Nu nu are efect de yo-yo ca alte diete.Cel putin eu nu m-am ingrasat la loc sau sa pun Doamne feri mai mult decat aveam inainte.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mygirl spune:
Sunt alaturi de voi si mi-e din ce in ce mai bine. Mi-a fost cam foame in primele zile dar am rezistat tentaiilor si m-am tinut de regim doar cu f mici abateri. Iau si elixir din fructe de soc, la stomacul meu gol e cam alcoolizat dar sper sa-si faca efectul.N-am rezistat ispitei si m-am suit pe cantar, aveam 57,5 kg dimineata adik -1,5 kg pana acum. Sper sa ma tin de treaba pana la capat, apropos de efectul YO-YO, la mine asa a fost data trecuta cand am tinut regimul, dar din prostia mea ca l-am tinut drastic 2 sapt si nu am tinut si mentinerea, m-am indopat bine ca sa recuperez ce n-am mancat si am pus...incet dar sigur, mai mult decat am dat jos. Asa k acum trebuie sa am ambitie...pana la capat.
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)
ghibuadina spune:
Neata,
Eu am intrerupt regimul aseara.Ma cam supara tiroida si Dupa nastere n-am mai mers la niciun control.Asa ca a trebuit sa-l intrerup.Incep mentinerea de azi asa ca sa mai am dezlegare si la altele.
Pe listuta - 3 kg.
brianamica spune:
Fetele, tocmai din aceasta cauza e recomandata perioada de mentinere.
NU EXISTA nici un regim pe care dupa ce il termini (o saptamana....doua...trei) sa nu aiba efect Yo Yo in cazul in care va aruncati in frigider .......Si este normal sa fie asa, intrucat perioada de mentinere aseaza organismul la nivelul ajuns !
Insa, eu una trebuie sa recunosc ca nu intotdeauna am fost stricta in ceea ce priveste perioada de mentinere, dar asta dupa ce dadusem vreo 20 kg jos.....
MickyS spune:
Of, of.....sunt la cura si am dat jos (pana acum) doar 1 kg....Ceea ce ma omoara este lipsa lactatelor :( De obicei, la micul dejum, mancam lapte cu cereale iar ziua mai mancam 1 iaurtel.....iar acum.....nu stiu, nu pot cumva sa introduc si lactate??? Of, ce ma plang!!! Gata, continui cu dieta sa vedem ce rezultate obtin si voi recupera cu lactatele in cele 2 saptamani dupa dieta! A, si sa va anunt: cand am inceput dieta aveam 70 kg si am slabit pana acum 1 kg in 5 zile (nu e prea putin?).
brianamica spune:
quote:
Originally posted by MickyS
Of, of.....sunt la cura si am dat jos (pana acum) doar 1 kg....Ceea ce ma omoara este lipsa lactatelor :( De obicei, la micul dejum, mancam lapte cu cereale iar ziua mai mancam 1 iaurtel.....iar acum.....nu stiu, nu pot cumva sa introduc si lactate??? Of, ce ma plang!!! Gata, continui cu dieta sa vedem ce rezultate obtin si voi recupera cu lactatele in cele 2 saptamani dupa dieta! A, si sa va anunt: cand am inceput dieta aveam 70 kg si am slabit pana acum 1 kg in 5 zile (nu e prea putin?).
Micky's , este cam putin...adevarat.
Bei suficiente lichide ? E musai sa bei lichide (nu acidulat...nimic cu zahar...de preferat apa plata )
Trebuie sa ai grija sa ai doar 3 mese pe zi si sa nu mananci in graba ! Intre mese ai voie doar morcov.....