Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)
Raspunsuri - Pagina 2
ralualexandrei spune:
Laura esti tare,mi-a placut faza cu stransul de gat.
S-ar putea sa ai un organism mai lent dar nu-ti face griji ca odata trecut punctul critic o sa incepi sa slabesti,asa a patit si Carstea daca tin eu bine minte,ca ea zicea ca nu se misca acul cantarului.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
eva03 spune:
Laura, si eu am patit la fel. Nu dispera. Tine-l pana reusesti si mai vezi daca nu cumva ai niste abateri de care nu iti dai seama. De exemplu eu in prima tura nu mi-am dat seama ca beam cafelele cu zahar si nu cu zaharina.
Doream tare mult sa iti spun ca ai niste copii superbi! M-am uitat pe fotografii si am ramas impresionata. Sa iti traiasca!
Madalina si in privinta poftelor si eu am patit la fel. Dar daca ai ambitie trece si dupa prima tura, a doua e parfum, a treia oara nu mai este nici un efort.
Va doresc un we fara mari pofte si incalcari!
Laura25 spune:
eva multumesc mult pt complimente si pt incurajare. Eu vinerea seara (si saptamana trecuta si asta), am 'calcat in strachini' , ca e seara cand ia soacra copii si noi, ca doi porumbei, iesim in oras sau mergem in vizita la prieteni. Aseara am mancat o felie de pizza, ca chiar nu m-am putut abtine, vinerea trecuta am mancat fistic si un pumn de seminte. Dar in rest, respect ce zice 'la carte'. Dar vreau sa ma laud ca am facut aseara 20 min de pilates si vreo 15 abdominale. Sper sa slabesc macar 1-2 kg si urmatoarele 2 saptamani, cele de mentinere.
Eu si inainte de regim nu mancam seara deloc de multe ori, intotdeauna mancam fara paine, zahar imi puneam numai in cafea, si nici acolo multa (acum nu mai pun deloc, e amara de ma zgarie pe gat ), dulciuri nu prea rontzaim, incepusem de vreo 3 saptamani sa manac mai mult salate cu telemea sau gratar, rar cartofi. Deci nu a fost o schimbare radicala in alimentatie acest regim. Probabil de asta nu am slabit spectaculos. Oricum, aseara am fost la intalnire cu fetele de pe DC de aici din Piatra si am primit multe complimente, ca am slabit si arat bine, asa ca ma simt mandra de mine
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
eva03 spune:
Laura, incearca in a doua saptamana sa umbli un pic la portii. Ceva-ceva tot trebuie sa se vada.
RAPORTEZ: 55 kg!!!
Va doresc numai bine! Si PASTE FERICIT!
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Incep azi a doua sapt de dieta.A mers bine, recunosc ca de mult tp n-am mai dus o sapt de cura pana la capat.Si sambata a fost ziua mea si ce credeti fetelor, nu mi-am luat tort, n-am calcat stramb cu nimic, am fost pe baricade, ma felicit pt asta.Deci dupa prima sapt, am cam 2,5-3 kg in minus, deci azi dim cantarul arata 61,5-62 kg.Se si vede si simte.Deci incep cu dreptul a doua sapt de lupta impotriva kg.Va doresc o sapt fara pofte si cat mai multe kile date jos....
Multa bafta!!!
mygirl spune:
Buna fetelor! Ma inscriu si eu in program, raportez 59 Kg la 164 cm. Target....visez la 52 dar sunt multumita si la 54. Am mai incercat o data anul trecut regimul asta, 2 sapt cu rezultate bune dar in prostia mea n-am tinut mentinerea si am intrat rau in abateri, asa k am pus mai mult decat am pierdut. De data asta sper sa il tin cat mai exact si sa fac sport. Vreau sa fiu pe lista ca asta ma motiveaza sa ma tin de treaba, o sa rezist tentatiei de a ma sui pe cantar la fiecare jumatate de ora, vreau sa ma cantaresc lunea viitoare si sper sa vad rezultate.
O saptamana buna, usoara si la cat mai multe kg pierdute!
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
ralualexandrei spune:
Ghibuadina La multi ani fericiti si multa sanatate!
Felicitari pt tarie si tie si Laurei.
Mygirl bine ai venit alaturi de noi,de trecerea ta in listutza o sa se ocupe Brianamica presupun ca eu nu ma pricep.
Spor la slabit tuturor.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
karra80 spune:
Heloo....
De azi am inceput si eu o noua tura de 2 saptamani....
De la 66 kg ca am pus unul ca la sf de sapt am fost la ai mei si mama si bunica ne-au asteptat cu prajituri si evident nu m-am putut abtine...asa ca s-a vaz la cantar
dar trece si asta.
de azi pleca de 66 kg si sper sa ajung la 60kg sa vedem in cat timp....
Am reusit sa-mi cumpar un sacou marimea 42
Ce am luat pana acum era 44 si la blugi 29...de la 33 dupa sarcina...si pantaloni tot 42!!!!!!sunt happy asa ca am un motiv in plus sa tin.
va si spor la treaba
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Martie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
adelaki spune:
Buna fetelor!
Raportez si eu: 72.7kg ( -2.3kg) dupa prima saptamana. Sunt super incantata, mai ales ca nu am tinut ff strict si am mai scapat si cate o gura de altceva pe ici pe colo ( de la cioco am reusit insa sa ma abtin )
Spor la slabit!
Adela si bebe Darius (7.11.2007)
ghibuadina spune:
Mai fetelor, cum ati slabit voi asa mult ca la mine dupa 9 zile sunt - 3 kg.parca s-a blocat cantarul.Oricum ma gandesc ca mai mult de 1-1,5 nu mai dau jos.Dar tot e bine ca slabirea mai inceata are rezultate mai bune si ricum n-a fost asa mare flamanzeala.
INTREBARE:MENTINEREA E OBLIGATORIE SAU EDOAR PENTRU CELE CARE VOR SA MAI SLABEASCA SI SA MAI INCEAPA EVENTUAL O NOUA RUNDA?????
KARRA, BAFTA IN NOUA RUNDA.aCUM POATE C-O SA DAI MAI PUTIN, DAR ORICUM TU ESTI CAMPIOANA PE-AICI LA KG PIERDUTE...