Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Am inceput si eu iar regimul.Azi este a 2 zi si dupa fructele de la pranz ,am o foameee dar nu ma las ,beau apa si merg inainte Eu imi pun cateva picaturi de ulei de masline in salate ,pt. ca altfel aluneca mai greu pe gat http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Am inceput si eu de ieri regimul. Am de scapat de vreo 5 kg pentru inceput (acumulate dinainte de sarbatori pana in prezent). Vreau sa ajung la 70 kg pana de Pasti si pe urma daca se mai poate si ma tine ambitia sa ajung asa pe la 65 ca in vara vream sa proiectam bb2.

Succes tuturor in lupta cu kg.

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna tuturor,
De maine voi tine si eu regimul. Dar trebuie ajutor din partea voastra fetelor.
Daca nu dau raport zilnic sau calc stramb, astept sa-mi trimiteti PM in care sa ma faceti in toate felurile.
Nu glumesc, trebuie sa fiti cu ochii pe mine.
Butelie.
Am 162 si 59kg, trebuie sa ajung la 50.

Spor la slabit tuturor!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Doamne, ce-am putut sa indur azi cu fructele alea. Tocmai ma bucuram aseara ca ziua de ieri mi s-a parut floare la ureche si-a venit ziua de azi...cu fructele. Abia astept sa vina ziua de maine. Mi se pare super ok. La salata de ton ce sa pun? Merg salata verde, rosii, castraveti, ceapa verde? Sper sa-mi raspundeti pana-n pranz.

Baricadele astea sunt cam grele dar cand ma uit la blugisorii aia trei sferturi pe care n-am apucat sa-i port c-am ramas gravi...

Mami de Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Haideti la o cafeluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna .

Aseara am clacat cu o bucatica de prajitura si sunt super suparata pe mine asa ca de azi merg inainte sper sa nu imi afecteze prea mult dieta.

In salata de peste la fel pun si eu salata,rosii,castraveti si ceapa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Buna dimineatza fetele......hop si eu la cafeluta !

Nu mai stiu cine intreba....parca EftimieC...in saptamana de mancare normal intre cele 2+2 mentinere , mancam normal adica fara paine, zahar, paste...tot mai dietetic pentru ca sincer, nici nu mai puteam manca asa...paste, sosuri sau altele...ma dezobisnuisem (ceea ce nu se jpoate spune despre mine acum )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna dimineata,

azi am inceput regimul. M-am cantarit de dimineata cu ultimele petreceri am ajuns la peste 65 kg mai exact la 65,3 kg la 1,60 inaltime...

claucia, si tu incepi azi, nu?

Am inceput cu o cafea... o fi rau ca am pus lapte la asta nu m-am gandit, o arunc si imi fac alta.

Ma intorc,

O zi buna!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Cristina fara lapte la cafea.

Briana ce parere e de rau bucatica mea de prajitura de ieri?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput