*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

laura, si eu am facut eco la 5 sapt si 3 zile si s-a vazut si la cel intravaginal si la cel abdominal sarcina, asa ca... ar trebui sa se vada si la tine, macar la cel intravaginal sigur... asteptam vesti de la tine
eu mai merg la eco peste o sapt ca sa-i auzim si inimioara bebe-ului... in rest ma simt destul de bine, greturi nu prea am decat foarte putine, dar problema mare e cu somnul
o zi buna va doresc, fara greturi sau alte probleme

miha7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetelor..pe mine aseara m-a durut destul de tare burtica, asa ca am luat No Spa..acum sunt ok. Un weekend minunat va urez!
Apropo, aici pe site la sarcina pe sapt. abia la 9+ se socoteste ca esti in luna a3-a! Himm!

Bia
bebe mic 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Buna dimineata, mamici cu burtici, ma alatur si eu voua, cu toate ca va urmaresc de mult timp.Datele mele sunt DN-22.08.1976; UM- 22.01.2008; DPN-28.10.2008.Am o fetita Ioana Alexandra DN 09.02.2001.
va doresc multa sanatate si o zi frumoasa si calduroasa!

ALEXANDRA & Nikolle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata gagici,

eu aseara nu am mai putut intra ca mi-a fost foarte rau, m-a luat in masina in drum spre casa de am zis ca voi voma la volan. Nu am vomat dar cand am ajuns acasa m-am dus direct in pat si dupa ce am stat putin ma mai lasase si am putut manca ca muream de foame. Apoi m-a doborat somnul asa ca nu am mai fost buna de nimic.
La dr. mi-a zis ca progesteronul este ok, asa ca treptat voi intrerupe utrogestanul. Iar cu hemoleucograma mi-a zis ca nu-i problema ca mi-au iesit cateva valori in afara limitelor....eu oricum stiam ca nu e problema ca asa e in sarcina. in rest toate bune.

va doresc o zi minunata tuturor si sa auzim numai vesti bune.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

loren@, si te surprinde?

mav merci frumos pentru link! ma gandesc ca la valori foarte mari ale HCG-ului, 5000 de unitati pe care le fac eu la 4 zile deja nu mai au asa mare influenta si probabil ca o sa intrerup pregnylul brusc. si abia astept ca in unele zile fundul meu este pur si simplu deprimat de la atatea ace. multumesc si pentru urare. mergem sa facem nani si legume la gratar.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

buna diimineata
poftiti la cafea,azi am reusit s-o savurez...,este prima zi fara greturi...,sper sa fi scapat de toooootttt de ele

zilnic am senzatia ca misca bb,super tare...,stiu ca nu-i el...,dar imi imaginez ca ar putea fi...,m-am dus cu capu'...

Viorica,
santem alaturi de tine,imi pare f rau

Mamica stralucitoare
7+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by dandusa

buna diimineata
poftiti la cafea,azi am reusit s-o savurez...,este prima zi fara greturi...,sper sa fi scapat de toooootttt de ele

Mi-ai facut pofta Si pe mine m-au lasat greturile pe la sf saptamanii 7 si spre surprinderea mea totul a mers bine in continuare

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

am uitat sa va spun ca am dormit bustean pana la 6:35, nici la pisu nu m-am mai trezit sa ma duc....apropos, vreau sa va intreb, voi dimineata inainte sa va dati jos din pat va mai simtiti balonate sau mai simtiti ceva in burtica ? eu cateodata nu mai simt nimic, probabil pentru ca totul este relaxat, dar va intrem si pe voi ce simtiti ca sa nu ma apuce din nou paranoia....

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am uitat sa va zic,ca mi-am facut lista cu papa pe ziua de azi...
creier pane cu salata de varza
desert struguri

multumesc de aprecieri la adresa burticii

Mamica stralucitoare
7+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Dandusa mor de pofta...mamamama...creier pane..vreau si eu!
Care v-ati facut acum in sarcina sau urmeaza sa faceti analiza secretie vaginala si Papanicolau, ca eu am sunat la Sanador si mi-au zis ca ei nu recolteaza decit dupa 16+ ca exista posibilitatea unui avort?

Bia
bebe mic 7+

Mergi la inceput