*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Mav, ai o minunatie de copil!
O dulceatza! Esti o mare norocoasa! Imi vine sa-l mananc de scump ce e el cu ideile din mintisoara aia mica a lui.. Sa-ti traiasca si sa se faca bine repede! O sa-ti fie greu cred cand o sa creasca si o sa plece la casa lui si cand o sa apara prima femeie in viatza lui
Dar ai timp berechet sa te bucuri de el pana atunci

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mav, dragul de el!! si fiica-mea cand imi mai tranteste cate o expresie de genul asta imi vine sa o mananc.Cand ii mai vezi asa mititei si ca mai au si boli de genul cum are Sebi acum ti se face stomacul ghem.

maryb, te astept sa ne dai vesti bune de la dr.

Brie 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici! Azi am avut o zi foarte buna, fara greturi. Acum pe seara vad ca ma apuca o usoara stare de voma. Sper sa nu degenereze!Am vazut ca ati tot pomenit de pofte. Azi am avut si eu primele pofte: ardei copti si peste in saramura.Am reusit sa-mi fac decat pofta cu ardeii, ca pestele cam greu de facut.

Bun venit noilor gravidute! O sarcina usoara!

vio sper ca totul sa fie bine cu bebe al tau!

Fetelor, puteti sa-mi dati vreo informatie despre doamna doctor Ionescu Mariana? Este la maternitatea Bucur si la clinica Marie Stopes. Multam!

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Am gresit numele. Este vorba despre Ionescu Marilena.

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurasv spune:

buna fetelor
am si eu niste emotii maine ma duc si eu la dr la control.
UM 10 feb
si eu am fost luni la eco si nu s-a vazut nimic, si am niste emotii sper macar maine ginecologul sa-mi confirme sarcina.cred ca nu am sa pot dormi toata noaptea de spres:((
sper ca acum la 5 sapt si cateva zile sa vada macar ginecologul ceva? voi ce ziceti?

Mergi la inceput

La 5 sapt am facut si eu echo transvaginal si s-a vazut f bine. La echo abdominal e prea devreme sa se vada ceva. Stai linistita. Maine vei avea parte de prima intalnire cu bebicul tau. Mult succes!

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by almiona

quote:
Originally posted by alinushca

Felicitari tuturor ca avem si noi cont comun!! Mary sa mai scrii cateva mesaje daca e cazul sa scapi de moderare? Nu-sh nu ma pricep.
almiona n-am avut net toata ziua si nu mai apuc sa citesc din urma. totul bine cu tine, da? Nu mi-ai zis daca ai fost la dr. si cum ti s-a parut.
Mav sper sa termini repede toate proiectele ca sa te mai poti gandi si la lucruri frumoase, sa visezi numai lucruri frumoase ca sa ii transmiti lui bebe. Asa mi-au zis toti

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+

Te pup alinush, eu ti-am raspuns si atunci. Am fost si ieri la eco si fasolica a crescut la 5,77 mm. Deci e bine. Am foost pana acum la 3 dr. Imi doresc in contnuare sa ajung si la Tutu, dar nu am avut cand. Acesti 3 medici la care merg imi sunt f la indemana. Ideea e ca in mare ei sunt de parere ca pana la 12 saptamani bebele trebuie sa se lupte singur sa supravietuiasca. Spune-mi, tu de ce faci pregnyl?
Poate ar trebui sa fac si eu?
pup toate fetele

6+

Ioteee... fac pregnyl ca asa a zis doctorul. M-am intrebat si eu ca la inceput nu eram prea grabita sa incep tratamentul. Pe atunci aveam ceva dureri de ovare. Se chinuiau sa forjeze la producerea de progesteron si ce-or mai produce ele acolo in sarcina. Si m-am gandit ca chestia minim-logica este ca daca sarcina produce HCG (corpul galben, placenta, bebe) iar Pregnylul ESTE HCG extras din urina femeilor insarcinate, atunci un supliment de HCG ajuta corpul sa recunoasca mai rapid faptul ca este o sarcina si sa se straduie mai mult sa o protejeze, sa produca mai mult progesteron si asa mai departe. Dr. nu mi-a zis mai multe dar a fost de acord cu ce ma gandeam io. Dupa ce am facut prima injectie nu m-au mai durut ovarele si de atunci pana acum mi-a fost foarte bine (mai putin ca trebe repaus sexual pentru ca zona este mai umflata decat de obicei de la Pregnyl...). Acu partea poate putin mai grea - ca nu am experienta - o sa fie intreruperea tratamentului. Cred ca o sa se faca treptat. Daca acei 3 doctori la care mergi nu ti-au dat nici o clipa motive sa te indoiesti de ei, poate nici nu are rost sa vii la Tutu. Eu am venit la el pentru ca mai toti ceilalti imi spuneau la un moment dat cate o chestie care nu se potrivea, sau care nu avea logica. Exemple as avea destule...

gyne55 eu ieri am avut pofta de struguri...... cam scumpa pofta 18 lei/kg... grr!

mav o comoara dubla e mai buna decat una simpla cand vine vorba de copilasi. si nu o sa iti puna pielea in batz pentru ca o sa fie tot puiul tau, tot crescut de tine, si o sa iasa tot foarte bine

maine plec la munte in sfarsit asa ca sa aveti un uichend minunat! scoateti burticile la aer, la plimbari, la florile proaspete din parcuri! [:]

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

alinush moooaaaamaaaa, m-ai omorat cu urarea aia cu burtile la aer! o sa-mi scot si io burta pe geam, ce sa fac...... ca doar n-o sa-mi las odoru' necajit si pliiin de bube singur in casa si io sa ma duc la plimbare...

nu-ti face griji in legatura cu pregnylul, oricum dupa nush cate saptamani, in mod natural nici corpul nu va mai produce hcg la fel de mult (daca te uiti www.betahcg.it/8094/index.html" target="_blank">aici ai sa vezi ca valorile incep sa scada tot mai mult dupa sapt. 12-13 incolo), asa ca, asculta-ti tu dr si va fi ok!

sa va simtiti super la munte, sa veniti cu bateriile incarcate!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurasv spune:

ginye55 m multumesc mult pt incurajare, abia astept sa aud ca bebe e bine. Va doresc la toate mamicile o sarcina binecuvantata de Dumnezeu.

Mergi la inceput

Eu ma bag la somnic. Sa auzim numai de bine.
Laura astept maine numai vesti bune de la tine!

Pe maine!

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput