*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Va multumesc de primire!

Miruna, of, exact asa eram eu data trecuta. Si, fii atenta, o sa scapi de stresul asta si va veni urmatorul. Ala cu avortul spontan. Si apoi ala cu "oare are toate degetelele?". Si apoi ala cu nasterea prematura. Si tot asa...Trebuie neaparat sa citesti cartea aia de care ti-am zis! Eram sigura ca o sa-ti intre in cap ideea asta cu...oul clar! Stii ca doctorii sunt cei mai panicati si "rai" pacienti, da? Eu zic asa: FARA ECO LA LUCRU, te rooooog! Du-te la dr. ta si spune-i ca vrei eco vaginal mai repede pt. ca o iei razna, dar nu te mai stresa cu eco abdominal la varsta asta.

................

Despre noi acum. Ce sa va pove? Am o minune de fetita, care, de vreo doua luni se roaga la Doamne-Doamne sa-i trimita "un suliol" si se pare ca pana la urma a asculat-o. Acum, cum ma prinde, cum imi baga ceva sub tricou, pt. bebe! Ieri, de exemplu, m-a umplut de ciocolata pe burtica! Vrea sa-l scot sa-i dam lapte si apoi sa-l bagam la loc . Este o scumpica, e minunea mea de fetita dragalasa! De cand o am pe ea, pot spune ca viata mea a prins viata, cumva...copilaresc a doua oara langa ea

Acum, la bebedoi, sunt din nou super stresata, cam ca Miruna, dar incerc din rasputeri sa gandesc pozitiv pt. ca am aflat cat de important e sa fii calma si vesela pe perioada sarcinii. Deocamdata nu am medic, am fost pana acum la doi, insa nu cred ca voi merge cu niciunul pana la final. Data trecuta am cam muscat-o cu doctorul si am trecut prin niste pericole, insa, bine ca s-a terminat cu bine!

Eu iau Duphaston, doua pe zi, acid folic 1 mg, si No-Spa cand am dureri de burta. Azi mi-am facut si analizele si astept sa vina ziua de marti, cand ma duc din nou la primul doctor pt. ca trebuie sa-mi vina rezultatul de la o analiza facuta la el.

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mav, ii doresc multa sanatate lui Sebi si multa rabdare sa nu se scarpine si sa nu ramana cu gaurele.Ai sa vezi ca toate vor trece si va fi bine !!

Brie 7+

Mergi la inceput

Olivia sau Maryb, va rog sa o treceti si pe printesica mea pe listuta . O cheama Ianca Dariana si e nascuta in 14.08.2004

Fac un lego si mai vin !

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

bine ca ma gandesc la toate rahaturile si uit sa-mi iau acidul folic! noroc cu DIANA ca mi-a amintit!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

pup toatele fetele stressate de subsemnata!

promit sa ma calmez pana merg la echo!

pana la 9 saptamani are timp bebe sa apara pe "micul ecran"

Mirunica, te asteptam

teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

Miruna, eu nu cred ca stresezi vreo fata de aici! De aia ne adunam intr-un grup, sa ne sprijim una pe cealalta! Eu te pup tare si, crede-ma, bebe e bine!

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

brie, merci! nu se scarpina, ca i-am explicat si a inteles! vine la mine si reclama buba care-l supara (deocamdata suntem la faza in care mami poate sa-l apere in orice situatie)... dimineata, dupa ce l-am dat usor cu mixtura mentolata, s-a privit in oglinda si a exclamat: "ce buburuza lesinata sunt!"

diana, strumfita! si scumpul meu tot asa mult isi doreste sa avem bb! mereu ma ia in brate si zice "acum va iubesc pe amandoi!".

miruna, nici pe mine nu ma stresezi! daca nu vorbesti cu noi despre temerile tale legate de sarcina, atunci cu cine? dar totul va fi bine, ai sa vezi!

7+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

mav, ma termina copilasul asta al tau!

o minunatie de copil! auzi tu , ce texte scoate din el

Mirunica, te asteptam

teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

da, miruna, stiu ca e minunat, a luat tot ce-a fost mai bun de la noi! uneori ma gandesc ca poate imi doresc prea mult, inca un bb... si poate ar trebui sa ma multumesc cu ceea ce avem, oricum suntem foarte bogati avandu-l pe seb! ...si mama ma tot cobeste ca daca seb a fost un copil asa bun, bb2 o sa-mi puna pielea pe batz...
da' om trai si om vedea noi....

7+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

ce n-as da sa am si eu o minune ca a ta...

Mirunica, te asteptam

teste de sarcina

6+

Mergi la inceput